35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Wlasnie nie wiem, czy rozporkiem, jak wroci z pracy to juz ja go sobie obejrze
No nie, ja mu nic nie zrobilam, jesli to sugerujesz haha!
No widzisz? I masz z glowy. Siedz i odpoczywaj, sprzatanie nie zajac :*
Obejrzyj, obejrzyj, czy tam przypadkiem śladów zębów nie ma !!!
aszka, aszka, She Wolf, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Notos cie se zaglosowali
Ja jakym w polsce teraz mieszkala to bym chyba zrobila jakas kampanie - wydrukowala swoje zdjecie ze smutna mina i napisem 'Glosujac na PIS pozbawiliscie mnie szansy na dziecko' - stanela pod kosiolem i rozdawala.
MoBo, proszę Cię, mnie tu już k..ca łapie. Chcą zrobić państwo wyznaniowe,a bezdzietnym powiedzą - taka widocznie wola Boga, trzeba się pomodlić i pomyśleć o adopcji.
Ale jeżeli według nich - taka wola Boga, to przepraszam się zapytam - czy przestaną ratować np. osobę z zawałem? Po co ratować człowieka? Widocznie taka wola Boga, że ma umrzeć, po co ratować? Medycyna współczesna, przeszczepy itd w takim razie też są wbrew nauce kościoła. Więc albo są konsekwentni w swoich poglądach, i niech wszystko będzie wolą Boga, życie jak i śmierć. Dlaczego Kościół nie jest przeciwny sztucznym zastawkom serca? Skoro in vitro to sztuczna inżynieria, to reszta, też nie jest naturalna, jak zastawki ratujące życie.
Dlaczego ten nasz naród, ciemnogród taki wybiera takich ludzi, to ja nie wiem.aszka, MoBo, She Wolf, Margaret.Se, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak jeszcze dopiszę - nakazują wsystkim wmyślec wedle ich poglądów.
Przecież osoba głęboko wierząca, nie musi korzystać z in vitro. Może adoptować, nikt ich nie zmusza, więc dlaczego osby niewierzace nie moga korzystac ze współczesnej nauki ?
Pozostawmy to sumieniu każdego człowieka i dajmy kuźwa wolny wybór !!!
MoBo, She Wolf, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak się wkurzyłam, ze idę ciasto zrobić, aszka mi ochoty ostatnio narobiła, o, taki przepis znalazłam, ciekawe czy mi wyjdzie
http://prl-kuchniadanusi.blogspot.com/2015/06/melba-ciasto-z-owocami-masa-i-galaretka.html?m=1MoBo, She Wolf, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Mobo, ale przeciez sa rozne formy progesteronu. Nie wiem co bralas, ale zawsze mozna sprobowac czegos innego
Nigdy nie slyszalam, ze CLO tez ma wlasciwosci przedluzania fl
Ejjj, nie, no on wlasnie mowi, ze dzis musimu powoli sie seksic, bo go boli. To on mnie molestuje, a nie ja jego dla mnie ostatnio seks moze nie istniec, libido ponizej poziomu morze
Milka, no wlasnie, najwiecej ciaz po pijaku. A najlepiej jeszcze pojdziemy na jakies balety i bzykniemy sie w kiblu hahaha! Wtedy na bank sie uda
Co do zebow, to niechbym ja jakis slad zobaczyla! To bym mu ptaszysko sama odgryzla A moze to tez byc od moich zebow.... nad tym sie nie zastanawialam
Nie denerwuj sie, to ze Ty myslisz logicznie, to nie znaczy ze wiekszosc Polakow tez tak mysli. Niestety jak sobie poscielisz, tak sie wyspisz. Moze gdyby wiecej 'swiadomych' ludzi glosowalo, to nie byloby takich problemow. Poza tym, gdyby wiecej takich ludzi doszlo do wladzy to tez byloby inaczej, bo patrzac na naszych politykow, to smiac sie chce, skad oni sie biora. Kupa tepakow i ciemnogrod. I jak na razie nie zapowiadaja sie zadne zmiany ...
MoBo, milka1, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Mobo, ale przeciez sa rozne formy progesteronu. Nie wiem co bralas, ale zawsze mozna sprobowac czegos innego
Nigdy nie slyszalam, ze CLO tez ma wlasciwosci przedluzania fl
Ejjj, nie, no on wlasnie mowi, ze dzis musimu powoli sie seksic, bo go boli. To on mnie molestuje, a nie ja jego dla mnie ostatnio seks moze nie istniec, libido ponizej poziomu morze
No to i wlasnie sie chlop niech teraz zastanowi co innego podac
Jezeli faza lutealna jest zaburzona niewydolnym cialkiem zoltym (tzn pecherzykiem ktory nie wzrosl poprawnie) to wtedy oczywiscie moze pomoc.
a ja mialam jaja jak sie patrzy
Wiec widac, ze u mnie nie jest problemem wzrost pecherzykow tylko przyczyna siedzie gdzie indziej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 14:53
milka1, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dzieczynki
Aszka Ty kochana lez i nic nie rób, odpoczywaj ile wlezie po za około 7miesiecy napracujesz sie za kilka osób
She mój kiedys tez sobie przyciął zamkiem od spodni ojjjj ciezka sprawa była ale dał rade to i Twój tez da
Milka rób ciacho bo jutro wszystkie wpadamy na nie
Milka masz racje z tym alko , ja odpuszczam staranka w nast cyklu i miesiacu bo idziemy na wesele, i to bedzie jakos ze dwa dni przed ovulka
MoBo Ty nie odpuszczaj bo póki nie zobacze na Twoim wykresie @ to znaczy ze szanse są
Ja nic nie pisze o polityce i tych zjebach wszystkich, sai sie wykańczaja i zabijają to co z nami szraczkami wszystko zrobia ehhhhmilka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Dlatego ja nie lubie bab ginow, badaja bolesnie, wole facetow.
Lore ja jak gdzies jade to pakuje tylko najpotrzebniejsze rzeczy za to moj powyciaga kupe ciuchow, wepcha a pozniej i tak tego nie nosi. Miłego wypoczynkumilka1, Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Hej dziwczynki
Co taka cisza? aż dziw ze nic nie piszecie od samego rana
Co u was słychać?
Ja dzisiaj prawie do 11-tej spałam, pewnie bym wstała wczesniej ale mój mnie obudził za bardzo jak z nocki wrócił i nie mogłam zasnac przezz jakis czas. Potem zakupki, jak wróciłam to moj wstał, zrobiłam pyszna sałatke z watróbka i sosem musztardowym pychotka
W poniedziałek moj ma imieninki ale jutro zrobie lody bo musza przez noc w zamrazalniku postac beda lody truskawkowe i straciatella pierwszy raz bede robiła ale mysle ze mi wyjda bo czego sie nie dotkne oczywiscie kulinarnie to wszystko jest przepyszne znowu odzywa sie moja skromna strona
Zrobie mu niespodzianke, wie tylko tyle ze deserek jakis zrobie
aszka, MoBo, Eltasz, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Margaret Ty jestes dobra kobieta Moj tez ma imieninki w pon ale ja nic nie robie, nie pisze tez bo mam wszystkie objawy x 1000 i głownie leze.
To pewnie maja tak samo na imię No jestem dobra bo on tez jest taki dla mnie jak nie pracowałam to obiadki codziennie robiłam, piekłam ciasta, bułki itp teraz to zmeczona jestem za bardzo po robocie i mi sie tak nie chce
Z moim dawnym byłym o którym wspominałam jakis czas temu, to tez czasami cos zrobiłam do jedzenia ale z mega takim przymusemaszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
Aszka jak masz tysiac objawów to jak dajesz rade w pracy?
Ja tak mysle sobie jak juz sie uda, to jak ja dam rade w pracy hmmMoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Aszka jak masz tysiac objawów to jak dajesz rade w pracy?
Ja tak mysle sobie jak juz sie uda, to jak ja dam rade w pracy hmmMargaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:ja mam od poczatku l4. Nie chodzę do pracy. U mnie w pracy sa agresywne pary, dzieci, chore itd, wiec lekarz mi od razu dał l4.
Takiej to dobrzeMoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
Ja się lenie dziewczynki
Kac nawet nie był straszny ale śniadanie wypadło o 13
U mnie nowy cykl bez staranek wiec przetestuje sobie nowe ziołko
Ja testuje mus z chia ziarenek, mrozi się do jutra w lodówce
Spędziłam tez pół wieczoru szukając juice-ra bo w końcu będę miała miejsce w kuchni ciężko wybrać!
aszka, Margaret.Se, Eltasz, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane :*
My znowu mamy grilla i piwkujemy a potem bedzie seks po pijaku haha!
Mobo przykro mi Kochana ze sie nie udalo
Oby po HSG od razu zaskoczylo :*
Margaret.Se, MoBo, Eltasz, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny