35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam w zasadzie wszystko oprócz dentysty dentyste to mają już tylko tzw pakietowe vipy
Gdybym wiedziała ile nerwów człowiek na tym traci (czekanie na wyniki hiv) to bym przed ciążą zrobiła. Wiadomo, że lekarz w ciąży i tak skieruje, ale przynajmniej byłaby to tylko formalność. Nie chce nawet myśleć jak ten stres się odbił na moim kropku Ale ale, grunt, że już po stresie
także, te co nie miały badań jeszcze pod kątem hiv, niech robią przed ciążą ! ot, się nagadałam, a teraz kończę, bo mnie tak zemdliło po jogurcie, że chyba się to skończy przytuleniem kibla !!!!!
MoBo, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane :*
Eltasz tule mocno :* Mam nadzieje, ze to bedzie ostatni i szczesliwy cykl. Naprawde bardzo Ci tego zycze :*
Margaret moze masz pecherzyk Nabotha? Tez to mam i niestety mi cos nie znikaja. Lekarz je obejrzal i powiedzial, ze one nie sa grozne, ale jak chce to moze mi je wymrozic. Mysle nad tym, ale moja szyjka juz jest tak wymaltretowana, ze nie chce zadnych zabiegow, tym bardziej ze juz po moich zabiegach jest 16% szansy na przedwczesny porod i bede miala zakladany pessar (o ile w koncu zaciaze)
Mobo u mnie raz slonce raz chmury, ale ogolnie jest cieplo a za pare dni zapowiadaja fale upalow po 30C
Milka dobrze gadasz, polac jej ..... mleka
Aszka faktycznie sporo kasy, bo ja slyszalam od dziewczyn z mojego starego forum, ze placa okolo 250 zl i maja w tym miedzy inymi opieke ginekologa w ciazy i to byla Warszawa. No ale ja nie wiem, bo ja nawet w Pl nie mieszkam, wiec sie nie wypowiadam
Eltasz, MoBo, aszka, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Hej
Wróciłam od gina i od soboty znowu Femara ( zastanawiał się nad jakimiś zastrzykami ale stwierdził że to drogi interes i będziemy jeszcze raz z Femara próbować, bo ładnie pęcherzyki rosły) ale za to zamiast Pregnylu tym razem dał mi Ovitrelle i już się chłodzi w lodówce Ulotkę już przegrzebałam i wiem, że ten lek utrzymuje się 10 dni we krwi , wiec mam nadzieję że tym razem beta jak ma być to będzie prawdziwa
She Wolf, MoBo, aszka, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Eltasz wrote:Hej
Wróciłam od gina i od soboty znowu Femara ( zastanawiał się nad jakimiś zastrzykami ale stwierdził że to drogi interes i będziemy jeszcze raz z Femara próbować, bo ładnie pęcherzyki rosły) ale za to zamiast Pregnylu tym razem dał mi Ovitrelle i już się chłodzi w lodówce Ulotkę już przegrzebałam i wiem, że ten lek utrzymuje się 10 dni we krwi , wiec mam nadzieję że tym razem beta jak ma być to będzie prawdziwa
Tym razem musi sie udac :* Widze, ze masz fajnego gina, ktory nie faszeruje Cie przez pol roku tym samym lekiem, tylko zmienia, jak lek nie dzialaMoBo, aszka, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShe wolf, Ty chcesz, żebym na samą myśl o mleku tuliła kibel - oj jak ja nie lubię mleka
Eltasz, trzymam strasznie mocno kciuki!!!!
Maggie? Jak tam dzisiaj samopoczucie? Lepiej?
Lore a jak przygotowania do urlopu? Głowa już na plaży, czy jeszcze real trzyma Ciebie na ziemi?Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Aszka pewnie tak, nie wiem bo nie pamietam co dokladnie mowily.
Milka, no co Ty absolutnie nie chce. Ok, polejemy Ci soczku
Eltasz, mruk, nie mruk, oby byl skutecznymilka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny
-
U mnie pakowanie to cały rytuał. Ganiam z listą i odhaczam punkty, pakuję się, stwierdzam, czy już wszystko, wyciągam, jeszcze raz prasuję, masakrunia. A mój M ma polewkę Wy też macie problem z tym, co zabrać. Bo ja zawsze myślę a może się mi to przyda, a może to. I potem brak miejsca w torbie
milka1, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
nick nieaktualnyJa wrzucam ile się da przecież wszystko się może przydać
listy niestety nie robię, co zwykle kończy się na (w drodze już z dala od domu) cyt: no, tak wiedziałam, że czegoś zapomnę!
Standardowy tekst przy każdej podróżyMoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Aszka pewnie tak, nie wiem bo nie pamietam co dokladnie mowily.
Milka, no co Ty absolutnie nie chce. Ok, polejemy Ci soczku
Eltasz, mruk, nie mruk, oby byl skuteczny
soczek to ja poproszę, nie pogardzę ostatnio jednak wchodzi mi tylko woda mineralnaMoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Jak Cie nie boli ani nie masz innych objawów to raczej nic powaznego
A ja poszłam na spacer godzine temu i wrociłam szybko bo w połowie drogi mi sie zobiło słabo...http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/mort-de-chaud-987712.gif
Hehehe no tak juz mają ciężarne
Nic mnie nei boli pry dotyku, to moze nic powaznegoMoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Hej Kochane :*
Eltasz tule mocno :* Mam nadzieje, ze to bedzie ostatni i szczesliwy cykl. Naprawde bardzo Ci tego zycze :*
Margaret moze masz pecherzyk Nabotha? Tez to mam i niestety mi cos nie znikaja. Lekarz je obejrzal i powiedzial, ze one nie sa grozne, ale jak chce to moze mi je wymrozic. Mysle nad tym, ale moja szyjka juz jest tak wymaltretowana, ze nie chce zadnych zabiegow, tym bardziej ze juz po moich zabiegach jest 16% szansy na przedwczesny porod i bede miala zakladany pessar (o ile w koncu zaciaze)
Mobo u mnie raz slonce raz chmury, ale ogolnie jest cieplo a za pare dni zapowiadaja fale upalow po 30C
Milka dobrze gadasz, polac jej ..... mleka
Aszka faktycznie sporo kasy, bo ja slyszalam od dziewczyn z mojego starego forum, ze placa okolo 250 zl i maja w tym miedzy inymi opieke ginekologa w ciazy i to byla Warszawa. No ale ja nie wiem, bo ja nawet w Pl nie mieszkam, wiec sie nie wypowiadam
Ja miałam tylko raz pobierane wycinnki przy narkozie. Wczesniej zjebana ginekolog zrobiła mi taka cytologie ze zwijałam sie z bólu a potem krwawiłam, myslałam ze ja zabije. Potem wynik ze stan rakowy i miałam te wycinki z których wyszło ze jestem zdrowa a cytologia na 1. W zyciu u takiego gin nie byłam, matko jak to bolało jakby mi cos wyzynała tam wrrrrrrrrrrr -
milka1 wrote:She wolf, Ty chcesz, żebym na samą myśl o mleku tuliła kibel - oj jak ja nie lubię mleka
Eltasz, trzymam strasznie mocno kciuki!!!!
Maggie? Jak tam dzisiaj samopoczucie? Lepiej?
Lore a jak przygotowania do urlopu? Głowa już na plaży, czy jeszcze real trzyma Ciebie na ziemi?
dziekuje tak lepiej, bo staram sie nie myslec o tym wszystkim bo jak zaczynam myslec czy sie udało czy znowu wredota przyjdzie to wariuje i oczy mi łzami nachodzą.milka1 lubi tę wiadomość
-
Eltasz wrote:Hej
Eltasz musi sie udac za drugim razem, zobaczyszMoBo, Eltasz, milka1 lubią tę wiadomość
-
Lore wrote:U mnie pakowanie to cały rytuał. Ganiam z listą i odhaczam punkty, pakuję się, stwierdzam, czy już wszystko, wyciągam, jeszcze raz prasuję, masakrunia. A mój M ma polewkę Wy też macie problem z tym, co zabrać. Bo ja zawsze myślę a może się mi to przyda, a może to. I potem brak miejsca w torbie
Oczywiscie klasyka hehehe tez bym dzies wyjechała sobieaszka, milka1 lubią tę wiadomość