35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjamaica wrote:hej dziewczynki widze ze u was dobrze sie dzieje ale widze ze do przodu )) bardzo sie ciesze . ja szykuje sie do przeprowadzki i troche zabiegana jestem u mnie juz 10 tydz , narazie oprocz mdlosci jest oki w czwartek wizyta u lekarza troche sie stresuje bo oczywiscie boje sie ze cos moze byc nie tak. Staram sie zyc normalnie jak narazie bo odpukac klopotow zadnych nie mam , zadnych plamien , ale w czwartek sie okaze caly czas trzymam za was kciuki.
-
Jot wrote:Dziewczyny, test negatywny, czekam na @
Strasznie mi przykro :* Jot kochana wypróbuj metode na Milke jak nie umiesz pisac wierszyków to zrób tak jak ja, głaszcz brzuszek i rozmawiaj, mów co czujesz i jak bardzo pragniesz małej kruszynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 08:51
Jot, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asana - Twoj post wyparowal
Pytalas sie kiedy miala miec @ - wczoraj.
Jot jak tempka trzyma sie na 37.1, @ nie ma to jeszcze szansa jest.
Moze faktycznie ten test jakis do niczego.
Milka tez wysikala negatyw na jednym a ciaza byla.Eltasz, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to dziwna historia...
MoBo ja negatyw wysikałam, ale na 3 dni przed @ jeden pozytyw,następnego dnia jeden negatyw i dzień przed pozytyw.
Kup innej firmy, może późno zagnieżdżenie było? I jeszcze nie łapie?
Dziwne...
Jeszcze pytanie jak często zdarza Ci się, że @ się spóźniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 12:03
Jot lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Szszsz tos szybko sikala Niecierpliwa mama
no co, był dzień matki, test leżał w łazience, cykl stracony, jeszcze byłam zaspana, pomyślałam - ale by były jaja.
Za chwilę patrzę, kreska druga, lece do mojego - widzisz to? Też widział. No to jaja! A resztę znacie, potem negatyw, płacz, wycie, okrutny żart losu, ale ostatecznie okazało się, że jednak kropek zrobił mi prezent na dzień matki.
MoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
Jot, a Ty prowadzisz wykres? Moze mialas pozniejsza owulacje? Przeciez to sie zdarza.
U mnie brak skoku, juz mam dosyc naprawde tych cholernych staran. Mam dzis wkurwa. Chcialam zaczac brac progesteron w tym cyklu, ale skad mam wiedziec czy owu juz byla?Margaret.Se, Jot lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Jot, przykra sprawa:(
Mi sie nigdy nie spoznil, nawet nie wiem co to za uczucie! Ale podejrzewam ze przy staraniach spozniajacy sie okres daje nadzieje...
She-witaj w klubie, ja tez ostatnio na pelnym wqrwie chodze i tez mam mysli, ze zmeczona jestem tym wszystkim
Pozdrofffka dla wszystkich:)Margaret.Se, aszka, Jot lubią tę wiadomość
loret1 -
She Wolf wrote:U mnie brak skoku, juz mam dosyc naprawde tych cholernych staran. Mam dzis wkurwa. Chcialam zaczac brac progesteron w tym cyklu, ale skad mam wiedziec czy owu juz byla?
Spoko byla, ja jestem fachowcem od owulek bez skokow
No i wasnie zajdziesz skoro juz masz dosc
Poczekaj jeszcze do jutra z tym progesteronem.Margaret.Se, She Wolf, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki tzn moja She i Loret1 jak stracilyscie juz nadzieje to znak ze szybko kropek sie pojawi tak to bywa z ta nadzieja
MoBo, She Wolf, milka1, Asana lubią tę wiadomość
-
Loret Ja jestem jakas placzliwa i nic mi sie nie chce, nie wiem, czy to jakas depresja, czy co
Mobo dziekuje Ci za te slowa, mam nadzieje, ze masz racje, bo juz chyba bardziej zestresowana byc nie moge W takim razie czekam z tym progesteronem :*
Margaret, chcialabym zebys miala racje, ale wies sama ze to nie takie proste.
Dziewczynki mam takie pytanie. Od wczoraj cos mnie cisnie w klatce piersiowej. Nie mam kaszlu ani kataru, a uczycie sie nasila jak glebiej oddycham. Co to za cholerstwo sie mnie uczepilo?MoBo, milka1, Jot lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Jot, a Ty prowadzisz wykres? Moze mialas pozniejsza owulacje? Przeciez to sie zdarza.
U mnie brak skoku, juz mam dosyc naprawde tych cholernych staran. Mam dzis wkurwa. Chcialam zaczac brac progesteron w tym cyklu, ale skad mam wiedziec czy owu juz byla?MoBo, Asana, Margaret.Se lubią tę wiadomość