35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asana witaj. Nie lam sie zobacz co tu sie u nas dzieje. Dziewczyny zachodza, niewazne czy maja 35 czy 40 lat
Lore, milka1, Asana, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyaaaaaaaaaaa, to MoBo Ciebie przyczaiła
proszę korzystać ile wlezie, mam nadzieję, że na efekty nie trzeba będzie długo czekać
kolejka ciążowa u nas się ładna ustawia, więc czekamy na kolejne zaciążone
Witamy, trzymamy kciuki! Porad i wsparcia tu dostatek. NA fachowe porady można liczyć przede wszystkim u Aszki i MoBoAsana, Lore, aszka, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsana wrote:Witajcie towarzyszki niedoli
ujawniam się, staramy się od dwóch lat, męża poznałam późno
ze względu na czterdzieche coraz częściej myśle o in vitro, niestety to kupa kaski
wspieram Was wszystkiea jakies badania macie zrobione?
MoBo lubi tę wiadomość
-
milka1 wrote:Witamy, trzymamy kciuki! Porad i wsparcia tu dostatek. NA fachowe porady można liczyć przede wszystkim u Aszki i MoBo
No to se polecialas terazusmialam sie na calego
Ja poprawie milke na fachowe porady Aszki zawsze mozna liczyc
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:No wlasnie ja ostatnio malo co czuje i zaczynam sie denerwowac ze wizyta dopiero za tydzien a jeszcze serduszka nie widzialam. Moj mi mowi zobacz jak zle sie czulas az musialas usiasc na lawce to bylo ci niedobrze. No fakt ale to bylo w zeszlym tygodniu
hehe
MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:No to se polecialas teraz
usmialam sie na calego
Ja poprawie milke na fachowe porady Aszki zawsze mozna liczyc
no co, co? Nie znam nikogo, kto wie tyle rzeczy na temat ziół ! Kurcze, weź tu człowieku komplement walnij to jeszcze źlei się wypiera, nie, nie fachowe to tylko u Aszki
She Wolf, MoBo lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, u nas taka okropna pogoda, ze mam wlaczone ogrzewanie i siedze pod kocem
Nauka mi nie wchodzi, bo spac mi sie chce
Takie oto mamy piekne lato tej jesieni
MoBo lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dziewczynki, ja dziś od 7 mam taką gonitwę że masakra. Właśnie znalazłam chwilkę, i już szybko piszę co u mnie
No więc, okresu jak nie było tak nie ma
. Jestem tyle co podekscytowana co przerażona...jutro mam wieczorem wizytę u gina. Ale nie wiem czy zrobię podejście do usg, bo to dopiero będzie 4t + 2 d:).
Nie zrobiłam testu...chcę jeszcze poczekać z dwa, trzy dni.
Witaj Asana !
MoBo, aszka lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualnyJot wrote:Dziewczynki, ja dziś od 7 mam taką gonitwę że masakra. Właśnie znalazłam chwilkę, i już szybko piszę co u mnie
. Jestem tyle co podekscytowana co przerażona...jutro mam wieczorem wizytę u gina. Ale nie wiem czy zrobię podejście do usg, bo to dopiero będzie 4t + 2 d:).
Witaj Asana !
TEST proszę zrobić !!! Gin Ciebie i tak jutro zapyta, czy test zrobiłaś i co powiesz? A on Ci nie potwierdzi, bo za wcześnie! Proszę zrobić test i nas tu nie trzymać tyle czasu w takiej niepewności !!!MoBo, aszka, Eltasz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milka1 masz rację, zresztą wszystkie macie rację pisząc o teście...obiecuję, że do piątku najpóźniej zrobię, muszę się po prostu przełamać. Naprawdę nie jest to dla mnie łatwe, tym bardziej że dalej nie znam przyczyny moich małych-wielkich strat
.
Mam głęboką nadzieję, że jeśli to prawda, do dołączę do Was, szczęśliwych mamusiek :)i będę potrafiła tak jak Wy cieszyć się każdym dniem. Jak Was tak czytam to sobie myślę, że będziecie wkrótce najcudowniejszymi mamami świata
aszka, MoBo lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualnyJot wrote:Milka1 masz rację, zresztą wszystkie macie rację pisząc o teście...obiecuję, że do piątku najpóźniej zrobię, muszę się po prostu przełamać. Naprawdę nie jest to dla mnie łatwe, tym bardziej że dalej nie znam przyczyny moich małych-wielkich strat
.
Mam głęboką nadzieję, że jeśli to prawda, do dołączę do Was, szczęśliwych mamusiek :)i będę potrafiła tak jak Wy cieszyć się każdym dniem. Jak Was tak czytam to sobie myślę, że będziecie wkrótce najcudowniejszymi mamami świata
Nie, no dobra, ale jak jesteś w ciąży, to ja lecę do urzędu patentowego, bo to lepsze statystyki będą niż inseminacja - a tak to testu nie robisz i nie wiem
Jak jesteś w ciąży, to rozmawiaj z dzidzią, że pragniesz aby zostało zdrowe i niech Ciebie nie opuszcza jak rodzeństwo i pragniesz je utulić - to co myślisz, że nie posłucha? Ściskam mocno - musi być dobrze!Jot, aszka, MoBo, Asana, Eltasz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJot wrote:Dziewczynki, ja dziś od 7 mam taką gonitwę że masakra. Właśnie znalazłam chwilkę, i już szybko piszę co u mnie
Witaj Asana !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 15:50
milka1, MoBo, Asana, Jot lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny