X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo a o czym Ty mówisz, jakieś zaćmienie ciążowe?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie towarzyszki niedoli
    ujawniam się, staramy się od dwóch lat, męża poznałam późno
    ze względu na czterdzieche coraz częściej myśle o in vitro, niestety to kupa kaski
    wspieram Was wszystkie

milka1, aszka, MoBo, Jot lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka i ja spróbuje Twojego patentu

milka1, aszka, MoBo lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asana witaj. Nie lam sie zobacz co tu sie u nas dzieje. Dziewczyny zachodza, niewazne czy maja 35 czy 40 lat :P

Lore, milka1, Asana, aszka, MoBo lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaa, to MoBo Ciebie przyczaiła :-) proszę korzystać ile wlezie, mam nadzieję, że na efekty nie trzeba będzie długo czekać :-) kolejka ciążowa u nas się ładna ustawia, więc czekamy na kolejne zaciążone :-)

Witamy, trzymamy kciuki! Porad i wsparcia tu dostatek. NA fachowe porady można liczyć przede wszystkim u Aszki i MoBo :-)

Asana, Lore, aszka, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asana wrote:
    Witajcie towarzyszki niedoli
    ujawniam się, staramy się od dwóch lat, męża poznałam późno
    ze względu na czterdzieche coraz częściej myśle o in vitro, niestety to kupa kaski
    wspieram Was wszystkie
    witaj :) a jakies badania macie zrobione?

MoBo lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    MoBo a o czym Ty mówisz, jakieś zaćmienie ciążowe?

Jakie zacmienie :P

Widze ze jakas nowa duszyczka lubi nasze posty :P

aszka, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    Witamy, trzymamy kciuki! Porad i wsparcia tu dostatek. NA fachowe porady można liczyć przede wszystkim u Aszki i MoBo :-)

No to se polecialas teraz :P usmialam sie na calego :)

Ja poprawie milke na fachowe porady Aszki zawsze mozna liczyc :)

aszka lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    No wlasnie ja ostatnio malo co czuje i zaczynam sie denerwowac ze wizyta dopiero za tydzien a jeszcze serduszka nie widzialam. Moj mi mowi zobacz jak zle sie czulas az musialas usiasc na lawce to bylo ci niedobrze. No fakt ale to bylo w zeszlym tygodniu :) hehe
    spokojnie, zobaczysz i sie zakochasz :)

MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asana witaj :)

Razem razniej i wygadac sie tez dzies trzeba :P

aszka, milka1, She Wolf, Eltasz lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    No to se polecialas teraz :P usmialam sie na calego :)

Ja poprawie milke na fachowe porady Aszki zawsze mozna liczyc :)

no co, co? Nie znam nikogo, kto wie tyle rzeczy na temat ziół ! Kurcze, weź tu człowieku komplement walnij to jeszcze źle ;-) i się wypiera, nie, nie fachowe to tylko u Aszki ;-)

She Wolf, MoBo lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, u nas taka okropna pogoda, ze mam wlaczone ogrzewanie i siedze pod kocem :( Nauka mi nie wchodzi, bo spac mi sie chce :( Takie oto mamy piekne lato tej jesieni :P

MoBo lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Jot Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, ja dziś od 7 mam taką gonitwę że masakra. Właśnie znalazłam chwilkę, i już szybko piszę co u mnie :) No więc, okresu jak nie było tak nie ma :). Jestem tyle co podekscytowana co przerażona...jutro mam wieczorem wizytę u gina. Ale nie wiem czy zrobię podejście do usg, bo to dopiero będzie 4t + 2 d:).
    Nie zrobiłam testu...chcę jeszcze poczekać z dwa, trzy dni.

Witaj Asana !

MoBo, aszka lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Dziewczynki, ja dziś od 7 mam taką gonitwę że masakra. Właśnie znalazłam chwilkę, i już szybko piszę co u mnie :) No więc, okresu jak nie było tak nie ma :). Jestem tyle co podekscytowana co przerażona...jutro mam wieczorem wizytę u gina. Ale nie wiem czy zrobię podejście do usg, bo to dopiero będzie 4t + 2 d:).

Witaj Asana !

TEST proszę zrobić !!! Gin Ciebie i tak jutro zapyta, czy test zrobiłaś i co powiesz? A on Ci nie potwierdzi, bo za wcześnie! Proszę zrobić test i nas tu nie trzymać tyle czasu w takiej niepewności !!!

MoBo, aszka, Eltasz lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie, Dziewczyny
    Zatem razem do celu. W kupie raźniej.
    Jot, przyznam, że lubisz trzymać w napięciu, siebie i innych.
    teraz chyba jest jakaś seria ciąż więc pewnie się załapiesz:)

Jot, MoBo, Eltasz lubią tę wiadomość

• Jot Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka1 masz rację, zresztą wszystkie macie rację pisząc o teście...obiecuję, że do piątku najpóźniej zrobię, muszę się po prostu przełamać. Naprawdę nie jest to dla mnie łatwe, tym bardziej że dalej nie znam przyczyny moich małych-wielkich strat :(.

Mam głęboką nadzieję, że jeśli to prawda, do dołączę do Was, szczęśliwych mamusiek :)i będę potrafiła tak jak Wy cieszyć się każdym dniem :). Jak Was tak czytam to sobie myślę, że będziecie wkrótce najcudowniejszymi mamami świata :)

aszka, MoBo lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Milka1 masz rację, zresztą wszystkie macie rację pisząc o teście...obiecuję, że do piątku najpóźniej zrobię, muszę się po prostu przełamać. Naprawdę nie jest to dla mnie łatwe, tym bardziej że dalej nie znam przyczyny moich małych-wielkich strat :(.

Mam głęboką nadzieję, że jeśli to prawda, do dołączę do Was, szczęśliwych mamusiek :)i będę potrafiła tak jak Wy cieszyć się każdym dniem :). Jak Was tak czytam to sobie myślę, że będziecie wkrótce najcudowniejszymi mamami świata :)

Nie, no dobra, ale jak jesteś w ciąży, to ja lecę do urzędu patentowego, bo to lepsze statystyki będą niż inseminacja - a tak to testu nie robisz i nie wiem :-(
    Jak jesteś w ciąży, to rozmawiaj z dzidzią, że pragniesz aby zostało zdrowe i niech Ciebie nie opuszcza jak rodzeństwo i pragniesz je utulić - to co myślisz, że nie posłucha? Ściskam mocno - musi być dobrze!

Jot, aszka, MoBo, Asana, Eltasz lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:

Witaj Asana !
    zrob test, ja bym poleciała wtedy szybko do lekarza, najlepiej immunnologa. Pisałas ze masz badania dobre, ale w takich przypadkach lekarze i tak zapisuja przewaznie heparyne i aspiryne. Z tego co czytałam na forum dziewczyny z takim problemem mają to zapisane proflikatycznie nawet jak badania ok. Tak samo jak czytałam kiedys blog Naszego bociana, moze linka nie bede podawac, ale lekarz ktory pisał o stratach tak samo sie wypowiadał, ze profilatyka heparyna + aspiryna, ale oczywiscie podkreslam to musi lekarz zdecydowac o tym leczeniu. Zreszta gina tez sie zapytaj, jak w miare ogarniety to powinien sie orientowac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 15:50

milka1, MoBo, Asana, Jot lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Wiecie co, u nas taka okropna pogoda, ze mam wlaczone ogrzewanie i siedze pod kocem :( Nauka mi nie wchodzi, bo spac mi sie chce :( Takie oto mamy piekne lato tej jesieni :P
    a ja czekam na burze :) ale brak.

MoBo lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziu Jot!!! :) ja wszystko co tylko moge zaciskam <3

aszka, milka1, Jot, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
‹‹ 222 223 224 225 226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ