35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asana witaj. Nie lam sie zobacz co tu sie u nas dzieje. Dziewczyny zachodza, niewazne czy maja 35 czy 40 lat
Lore, milka1, Asana, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyaaaaaaaaaaa, to MoBo Ciebie przyczaiła proszę korzystać ile wlezie, mam nadzieję, że na efekty nie trzeba będzie długo czekać kolejka ciążowa u nas się ładna ustawia, więc czekamy na kolejne zaciążone
Witamy, trzymamy kciuki! Porad i wsparcia tu dostatek. NA fachowe porady można liczyć przede wszystkim u Aszki i MoBoAsana, Lore, aszka, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsana wrote:Witajcie towarzyszki niedoli
ujawniam się, staramy się od dwóch lat, męża poznałam późno
ze względu na czterdzieche coraz częściej myśle o in vitro, niestety to kupa kaski
wspieram Was wszystkieMoBo lubi tę wiadomość
-
milka1 wrote:Witamy, trzymamy kciuki! Porad i wsparcia tu dostatek. NA fachowe porady można liczyć przede wszystkim u Aszki i MoBo
No to se polecialas teraz usmialam sie na calego
Ja poprawie milke na fachowe porady Aszki zawsze mozna liczyc
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:No wlasnie ja ostatnio malo co czuje i zaczynam sie denerwowac ze wizyta dopiero za tydzien a jeszcze serduszka nie widzialam. Moj mi mowi zobacz jak zle sie czulas az musialas usiasc na lawce to bylo ci niedobrze. No fakt ale to bylo w zeszlym tygodniu hehe
MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:No to se polecialas teraz usmialam sie na calego
Ja poprawie milke na fachowe porady Aszki zawsze mozna liczyc
no co, co? Nie znam nikogo, kto wie tyle rzeczy na temat ziół ! Kurcze, weź tu człowieku komplement walnij to jeszcze źle i się wypiera, nie, nie fachowe to tylko u AszkiShe Wolf, MoBo lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, u nas taka okropna pogoda, ze mam wlaczone ogrzewanie i siedze pod kocem Nauka mi nie wchodzi, bo spac mi sie chce Takie oto mamy piekne lato tej jesieni
MoBo lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dziewczynki, ja dziś od 7 mam taką gonitwę że masakra. Właśnie znalazłam chwilkę, i już szybko piszę co u mnie No więc, okresu jak nie było tak nie ma . Jestem tyle co podekscytowana co przerażona...jutro mam wieczorem wizytę u gina. Ale nie wiem czy zrobię podejście do usg, bo to dopiero będzie 4t + 2 d:).
Nie zrobiłam testu...chcę jeszcze poczekać z dwa, trzy dni.
Witaj Asana !
MoBo, aszka lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualnyJot wrote:Dziewczynki, ja dziś od 7 mam taką gonitwę że masakra. Właśnie znalazłam chwilkę, i już szybko piszę co u mnie No więc, okresu jak nie było tak nie ma . Jestem tyle co podekscytowana co przerażona...jutro mam wieczorem wizytę u gina. Ale nie wiem czy zrobię podejście do usg, bo to dopiero będzie 4t + 2 d:).
Witaj Asana !
TEST proszę zrobić !!! Gin Ciebie i tak jutro zapyta, czy test zrobiłaś i co powiesz? A on Ci nie potwierdzi, bo za wcześnie! Proszę zrobić test i nas tu nie trzymać tyle czasu w takiej niepewności !!!MoBo, aszka, Eltasz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milka1 masz rację, zresztą wszystkie macie rację pisząc o teście...obiecuję, że do piątku najpóźniej zrobię, muszę się po prostu przełamać. Naprawdę nie jest to dla mnie łatwe, tym bardziej że dalej nie znam przyczyny moich małych-wielkich strat .
Mam głęboką nadzieję, że jeśli to prawda, do dołączę do Was, szczęśliwych mamusiek :)i będę potrafiła tak jak Wy cieszyć się każdym dniem . Jak Was tak czytam to sobie myślę, że będziecie wkrótce najcudowniejszymi mamami świata
aszka, MoBo lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualnyJot wrote:Milka1 masz rację, zresztą wszystkie macie rację pisząc o teście...obiecuję, że do piątku najpóźniej zrobię, muszę się po prostu przełamać. Naprawdę nie jest to dla mnie łatwe, tym bardziej że dalej nie znam przyczyny moich małych-wielkich strat .
Mam głęboką nadzieję, że jeśli to prawda, do dołączę do Was, szczęśliwych mamusiek :)i będę potrafiła tak jak Wy cieszyć się każdym dniem . Jak Was tak czytam to sobie myślę, że będziecie wkrótce najcudowniejszymi mamami świata
Nie, no dobra, ale jak jesteś w ciąży, to ja lecę do urzędu patentowego, bo to lepsze statystyki będą niż inseminacja - a tak to testu nie robisz i nie wiem
Jak jesteś w ciąży, to rozmawiaj z dzidzią, że pragniesz aby zostało zdrowe i niech Ciebie nie opuszcza jak rodzeństwo i pragniesz je utulić - to co myślisz, że nie posłucha? Ściskam mocno - musi być dobrze!Jot, aszka, MoBo, Asana, Eltasz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJot wrote:Dziewczynki, ja dziś od 7 mam taką gonitwę że masakra. Właśnie znalazłam chwilkę, i już szybko piszę co u mnie No więc, okresu jak nie było tak nie ma . Jestem tyle co podekscytowana co przerażona...jutro mam wieczorem wizytę u gina. Ale nie wiem czy zrobię podejście do usg, bo to dopiero będzie 4t + 2 d:).
Witaj Asana !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 15:50
milka1, MoBo, Asana, Jot lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny