35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLore wrote:a teraz właśnie wyczytałam, że jest jakaś "metoda milki" może i mnie też zdradzi bo jak tak dalej pójdzie to zostanę sama na placu boju : )))
Zaczęło się od tego, że napisałam wierszyk do dzidziusia i tego samego cyklu zaciążyłam, Maggie mówiła, że wierszyków pisać nie będzie, więc sobie pogadała z maluszkiem, pogłaskała po brzuszku i też tego samego cyklu zaciążyła
Chodzi o to, że pogadaj ze swoją dzidzią, na którą czekasz i powiedz co czujesz, jak się czujesz i, że czekasz ot, cała metoda
A tego samego cyklu co zaciążyłam, to ominęliśmy z moim owulkę i to przed i po, bo się pożarliśmy na śmierć i życie prawie, była taka awantura, a tu proszę potem dwie krechy a teraz już 17 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 22:20
Lore, MoBo, Jot, Margaret.Se, She Wolf, Asana lubią tę wiadomość
-
Lore glowa do gory, skoro sie kochacie, to przez wszystko razem przebrniecie
Mobo, jak tak mozna ring ring matce swojego dziecka powiedziec? hahah!
Aszka, moj tez sie szybko oswiadczyl. Poznalismy ze w maju, pod koniec lipca stwierdzilismy ze nie ma co czekac i trzeba sie starac o dzidzie i zamieszkalismy razem, a w grudniu sie oswiadczyl
Tylko mi jakos nie spiezno do slubu, bo juz raz przez to przechodzilam.
Milka to dawaj tu namiary na fb.
Jot rob testa plissss
Margaret, mam nadzieje, ze tez bede mogla sobie taka cizaowkowa ksiazke mogla kiedys kupic.
Eltasz co ten Twoj gin Ci wymyslil?
A tak poza tym to weekend zaszalalam, ze nawet seksu dobrze nie pamietam hahaha, jakby z tego cos sie wyklulo to by byly jaja. Do tego moj mi wywinal niezly numer, wiec jestem na niego wk..., wiec wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja, ze to ciaza
MoBo, Margaret.Se, milka1, Eltasz, Lore lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ja nie pisalam wierszykow bo nie umiem za to pogaduszy super mi wychodza jak widac
She kochana Ty sie nie obejrzysz i juz ciazowke bedziesz czytac sobie. Zreszta znaki same mowia za siebie!She Wolf, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
No własnie czekamy Jot zgłoś się do bazy
Lore, milka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
A ja się muszę wam przyznać, że leżałam wczoraj w łóżku i mówiłam do brzuszka Fajowe uczucie aż się popłakałam przy temu Nie umiem pisać poematów ale rozmawianie chyba dobrze mi idzie czary mary, hokus, pokus
Margaret.Se, MoBo, milka1, Eltasz, aszka lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
Lore wrote:A ja się muszę wam przyznać, że leżałam wczoraj w łóżku i mówiłam do brzuszka Fajowe uczucie aż się popłakałam przy temu Nie umiem pisać poematów ale rozmawianie chyba dobrze mi idzie czary mary, hokus, pokus
Piękne uczucie ja ciagle gadam tzn nie 24h hahah ale robie to jak tylko mogeLore, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLore super, bo wyrzucasz swoje uczucia i emocje na zewnątrz i o to chodzi!
A my to już naszemu czytamy bajki, bo już słyszy, więc zawsze ma dzień dobry i dobranoc, i jak plamiłam, to cały czas powtarzałam, że nawet niech nie próbuje sobie odejść, bo go kochamy i nie ma takiej opcji.
Krzyknąć też mi się zdarzy, zwłaszcza jak jestem głodna a jeść nie chce! To mówię, że chyba sobie jaja robi i już 5 kilo schudłam i długo tak na samych witaminach tabletkowych nie zajdziemy!
Margaret.Se, Lore, aszka, Jot lubią tę wiadomość
-
milka1 wrote:Lore super, bo wyrzucasz swoje uczucia i emocje na zewnątrz i o to chodzi!
A my to już naszemu czytamy bajki, bo już słyszy, więc zawsze ma dzień dobry i dobranoc, i jak plamiłam, to cały czas powtarzałam, że nawet niech nie próbuje sobie odejść, bo go kochamy i nie ma takiej opcji.
Krzyknąć też mi się zdarzy, zwłaszcza jak jestem głodna a jeść nie chce! To mówię, że chyba sobie jaja robi i już 5 kilo schudłam i długo tak na samych witaminach tabletkowych nie zajdziemy!
Ciekawe czy u mnie sie to zmieni ale ja jem az mi sie uszy trzesa
Tak rozmowa to super sprawa bo nam pomaga w tym. Ja to nie mam powodu jeszcze krzyczec hehe ale juz dwa razy ponarzekalam na tatusia a potem tlumaczylam sama siebie ze mamusia tak nie mysli a tylko hormony mi wariuja hahaha prawdziwa rozmowa jak z doroslym hehemilka1, Eltasz lubią tę wiadomość
-
Wstaje czuje sie wyspana i mam wrazenie ze energii mam mase ale po okolo 3godzinach wszystko sie zmienia i teraz poszlabym spac i energii mam tyle co żółwik hehe
milka1, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHAha, puk puk - jest tam kto? Też tak miałam na początku, a im lepiej się czułam tym byłam bardziej przerażona, że coś nie tak tłumaczyłam sobie, jak mi niedobrze, albo głowa mnie boli, to przynajmniej wiem, że tam sobie mała budowa pracuje i energię tam ściąga, a jak się dobrze czuję, to co? Strajk? I panika - co za głupie myślenie, ale kto powiedział, że kobieta w ciąży jest racjonalna
Maggie, my cały czas na siebie nadajemy, nie słuchaj matki, nie słuchaj ojca, to stwierdzamy, że ciekawe co sobie myśli - ale mi się starzy trafili hehe ale teraz najfajniejszy czas - jak zaczynam czuć ruchyMoBo, Margaret.Se, aszka, Jot lubią tę wiadomość
-
milka1 wrote:HAha, puk puk - jest tam kto? Też tak miałam na początku, a im lepiej się czułam tym byłam bardziej przerażona, że coś nie tak tłumaczyłam sobie, jak mi niedobrze, albo głowa mnie boli, to przynajmniej wiem, że tam sobie mała budowa pracuje i energię tam ściąga, a jak się dobrze czuję, to co? Strajk? I panika - co za głupie myślenie, ale kto powiedział, że kobieta w ciąży jest racjonalna
Maggie, my cały czas na siebie nadajemy, nie słuchaj matki, nie słuchaj ojca, to stwierdzamy, że ciekawe co sobie myśli - ale mi się starzy trafili hehe ale teraz najfajniejszy czas - jak zaczynam czuć ruchy
No wlasnie ja ostatnio malo co czuje i zaczynam sie denerwowac ze wizyta dopiero za tydzien a jeszcze serduszka nie widzialam. Moj mi mowi zobacz jak zle sie czulas az musialas usiasc na lawce to bylo ci niedobrze. No fakt ale to bylo w zeszlym tygodniu hehemilka1, aszka, Jot lubią tę wiadomość