X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Lore Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo przez urlop miałam niezłe opóźnienie i tak po łebkach przeleciałam zaległości <wstydzi_sie> ;)

MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze się trzeba w owulke nie odzywać ze swoim :P pyk ciąża hi hi hi hi hi
    Spoko my Cię tu zaCionymy! Same dobre rady :P

Lore, Jot, milka1, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Lore Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo no ja myślę ;) tylko nie teraz, ok ? :D za 2 cykle pewnie zaczniemy znów staranka jak wszystkie emocje negatywne opadną trochę :)

MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    a teraz właśnie wyczytałam, że jest jakaś "metoda milki" :D może i mnie też zdradzi :D bo jak tak dalej pójdzie to zostanę sama na placu boju : )))

Zaczęło się od tego, że napisałam wierszyk do dzidziusia i tego samego cyklu zaciążyłam, Maggie mówiła, że wierszyków pisać nie będzie, więc sobie pogadała z maluszkiem, pogłaskała po brzuszku i też tego samego cyklu zaciążyła ;-)
    Chodzi o to, że pogadaj ze swoją dzidzią, na którą czekasz i powiedz co czujesz, jak się czujesz i, że czekasz :-) ot, cała metoda :-)

A tego samego cyklu co zaciążyłam, to ominęliśmy z moim owulkę i to przed i po, bo się pożarliśmy na śmierć i życie prawie, była taka awantura, a tu proszę potem dwie krechy a teraz już 17 tydzień :-)
    :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 22:20

Lore, MoBo, Jot, Margaret.Se, She Wolf, Asana lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to jest właśnie metoda na milke :)

Jot, Margaret.Se, Lore, Asana lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore glowa do gory, skoro sie kochacie, to przez wszystko razem przebrniecie :)

Mobo, jak tak mozna ring ring matce swojego dziecka powiedziec? hahah!

Aszka, moj tez sie szybko oswiadczyl. Poznalismy ze w maju, pod koniec lipca stwierdzilismy ze nie ma co czekac i trzeba sie starac o dzidzie i zamieszkalismy razem, a w grudniu sie oswiadczyl :D
    Tylko mi jakos nie spiezno do slubu, bo juz raz przez to przechodzilam.

Milka to dawaj tu namiary na fb.

Jot rob testa plissss :D

Margaret, mam nadzieje, ze tez bede mogla sobie taka cizaowkowa ksiazke mogla kiedys kupic.

Eltasz co ten Twoj gin Ci wymyslil?

A tak poza tym to weekend zaszalalam, ze nawet seksu dobrze nie pamietam hahaha, jakby z tego cos sie wyklulo to by byly jaja. Do tego moj mi wywinal niezly numer, wiec jestem na niego wk..., wiec wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja, ze to ciaza :P

MoBo, Margaret.Se, milka1, Eltasz, Lore lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie pisalam wierszykow bo nie umiem za to pogaduszy super mi wychodza jak widac :D
    She kochana Ty sie nie obejrzysz i juz ciazowke bedziesz czytac sobie. Zreszta znaki same mowia za siebie! :D

She Wolf, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • Lore Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie się podziewa Jot z newsami ? : ))

milka1, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie!? Jooootttt!

milka1, Lore, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie czekamy :) Jot zgłoś się do bazy :D

Lore, milka1, MoBo lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Lore Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się od odświeżania strony zaraz myszka zapali :D Joooooooot !!

milka1, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • Lore Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się muszę wam przyznać, że leżałam wczoraj w łóżku i mówiłam do brzuszka :) Fajowe uczucie :3 aż się popłakałam przy temu :) Nie umiem pisać poematów ale rozmawianie chyba dobrze mi idzie ;) czary mary, hokus, pokus ;)

Margaret.Se, MoBo, milka1, Eltasz, aszka lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    A ja się muszę wam przyznać, że leżałam wczoraj w łóżku i mówiłam do brzuszka :) Fajowe uczucie :3 aż się popłakałam przy temu :) Nie umiem pisać poematów ale rozmawianie chyba dobrze mi idzie ;) czary mary, hokus, pokus ;)

Piękne uczucie :) ja ciagle gadam tzn nie 24h hahah ale robie to jak tylko moge :)

Lore, milka1 lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore super, bo wyrzucasz swoje uczucia i emocje na zewnątrz i o to chodzi!

A my to już naszemu czytamy bajki, bo już słyszy, więc zawsze ma dzień dobry i dobranoc, i jak plamiłam, to cały czas powtarzałam, że nawet niech nie próbuje sobie odejść, bo go kochamy i nie ma takiej opcji.
    Krzyknąć też mi się zdarzy, zwłaszcza jak jestem głodna a jeść nie chce! To mówię, że chyba sobie jaja robi i już 5 kilo schudłam i długo tak na samych witaminach tabletkowych nie zajdziemy!

Margaret.Se, Lore, aszka, Jot lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Piękne uczucie :) ja ciagle gadam tzn nie 24h hahah ale robie to jak tylko moge :)

Ja tez, tyle ze jedyne co mowie to 'Jestes tam?' :P

Lore, Margaret.Se, milka1, Eltasz lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    Lore super, bo wyrzucasz swoje uczucia i emocje na zewnątrz i o to chodzi!

A my to już naszemu czytamy bajki, bo już słyszy, więc zawsze ma dzień dobry i dobranoc, i jak plamiłam, to cały czas powtarzałam, że nawet niech nie próbuje sobie odejść, bo go kochamy i nie ma takiej opcji.
    Krzyknąć też mi się zdarzy, zwłaszcza jak jestem głodna a jeść nie chce! To mówię, że chyba sobie jaja robi i już 5 kilo schudłam i długo tak na samych witaminach tabletkowych nie zajdziemy!

Ciekawe czy u mnie sie to zmieni ale ja jem az mi sie uszy trzesa :D
    Tak rozmowa to super sprawa bo nam pomaga w tym. Ja to nie mam powodu jeszcze krzyczec hehe ale juz dwa razy ponarzekalam na tatusia a potem tlumaczylam sama siebie ze mamusia tak nie mysli a tylko hormony mi wariuja hahaha prawdziwa rozmowa jak z doroslym hehe :D

milka1, Eltasz lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstaje czuje sie wyspana i mam wrazenie ze energii mam mase ale po okolo 3godzinach wszystko sie zmienia i teraz poszlabym spac i energii mam tyle co żółwik hehe :)

milka1, MoBo, aszka lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAha, puk puk - jest tam kto? Też tak miałam na początku, a im lepiej się czułam tym byłam bardziej przerażona, że coś nie tak :-) tłumaczyłam sobie, jak mi niedobrze, albo głowa mnie boli, to przynajmniej wiem, że tam sobie mała budowa pracuje i energię tam ściąga, a jak się dobrze czuję, to co? Strajk? I panika - co za głupie myślenie, ale kto powiedział, że kobieta w ciąży jest racjonalna :-)

Maggie, my cały czas na siebie nadajemy, nie słuchaj matki, nie słuchaj ojca, to stwierdzamy, że ciekawe co sobie myśli - ale mi się starzy trafili hehe :-) ale teraz najfajniejszy czas - jak zaczynam czuć ruchy :-)

MoBo, Margaret.Se, aszka, Jot lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    HAha, puk puk - jest tam kto? Też tak miałam na początku, a im lepiej się czułam tym byłam bardziej przerażona, że coś nie tak :-) tłumaczyłam sobie, jak mi niedobrze, albo głowa mnie boli, to przynajmniej wiem, że tam sobie mała budowa pracuje i energię tam ściąga, a jak się dobrze czuję, to co? Strajk? I panika - co za głupie myślenie, ale kto powiedział, że kobieta w ciąży jest racjonalna :-)

Maggie, my cały czas na siebie nadajemy, nie słuchaj matki, nie słuchaj ojca, to stwierdzamy, że ciekawe co sobie myśli - ale mi się starzy trafili hehe :-) ale teraz najfajniejszy czas - jak zaczynam czuć ruchy :-)

No wlasnie ja ostatnio malo co czuje i zaczynam sie denerwowac ze wizyta dopiero za tydzien a jeszcze serduszka nie widzialam. Moj mi mowi zobacz jak zle sie czulas az musialas usiasc na lawce to bylo ci niedobrze. No fakt ale to bylo w zeszlym tygodniu :) hehe

milka1, aszka, Jot lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kto to jest Asana!?
    Prosze sie tu nam ujawnic :)

l22ndf9her11uere.png
‹‹ 221 222 223 224 225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ