X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Koleżanki, ja wiem że założenie konta to minuta trzy i mogę absolutnie nie ujawniać tam żadnej ze swoich danych, ale nie przepadam generalnie za tą "inicjatywą" :), mimo że na pewno życie bardzo ułatwia :). Więc jak będę chciała coś "wyszeptać" to będę korzystać tak jak i teraz z tzw. privu ;)
    no widzisz ja tez nie chce pod swoim nazwiskiem załozyc bo mam pełno klientów ludzi z chorobami na roznych stanowiskach i ich rodziny itd. i juz to widze jak mnie zaczna wyszukiwac :D Kolezanka u nas w pracy raz załozyła to pozniej facet do niej pisał na fejsie, a tak z głowy i spokoj swiety.

milka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.wykop.pl/artykul/2712387/wazne-lek-dla-ciezarnych-zanieczyszczony-inspektorat-wycofuje-z-obrotu/

Jak macie taki kwas foliowy to warto sprawdzic.

polasia, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• polasia Koleżanka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki aszka! Mam tej firmy, ale późniejszą serie....

Margaret.Se lubi tę wiadomość

Pola
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja innej firmy jadlam a teraz zajadam caly zestaw witamin :)

polasia lubi tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • Lore Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, postanowiłam ruszyć z moim życiem do przodu. Nuda i marazm mnie już dobijają. I normalnie bez ceregieli powiedziałam mojemu M, że w przyszłym roku we wrześniu ślub!! Biedny chyba w szoku do teraz bo nic mi nie odpowiedział :D Może jak to się ureguluje to i inne rzeczy pójdą z górki ;) Ile można żyć na kocią łapkę :D

Margaret.Se, milka1, Eltasz, Jot, aszka, MoBo, Ania1602, She Wolf, padington lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    Dziewczynki, postanowiłam ruszyć z moim życiem do przodu. Nuda i marazm mnie już dobijają. I normalnie bez ceregieli powiedziałam mojemu M, że w przyszłym roku we wrześniu ślub!! Biedny chyba w szoku do teraz bo nic mi nie odpowiedział :D Może jak to się ureguluje to i inne rzeczy pójdą z górki ;) Ile można żyć na kocią łapkę :D

To zes mu sie oświadczyła :D super! :)

Ja nalezze do tych kobiet co do lubu sie nie garną :) u mnie to moj naciskał ciagle na slub ale ja nie chciałam, fakt faktem zmmieniłam zdanie i juz mam inne podejscie do tego ale wieki czasu potrzebowałam bo 39lat heheheh Teraz tez mi nawijał o slubie ze przed urodzeniem to mu wybiłam z głowy bo nie bede z brzuchem slubu brała a po jakos :) moze razem ze chrzcinami, czas pokaze :)

Lore, milka1, Eltasz, aszka, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Lore Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret, mnie się też nie spieszyło. Ale teraz wypadła taka sytuacja, że chciałam stać przy moim M i trzymać go za rękę a " nie wypadało" bo ja nie żona. Serce się mi ściskało, więc postanowiłam, że mamy być całością a nie dodatkami :) Tylko nie wiem jak on się do tego ustosunkuje, mam nadzieję, że nie ucieknie :D

milka1, Margaret.Se, aszka, MoBo lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    No wlasnie my z Mobo i Margaret jestesny juz na fb, wiec dawajcie :)

też chcę Was zobaczyć :-)

MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Kupilam ta ksiazke co Milka polecala ja "ksiega ciazy" Whilliam&Martha Sears, Linda Holtz super ksiazka :) zamowilam przez neta i wczoraj odebralam w empiku :) polecam

cieszę się, że się podoba, myślę, że jest bardzo przydatna :-) moja już pozaklejana jest post it'kami z notatkami, tu ćwiczenia a tu dietka itd :-)

A ja dzisiaj po wizycie u lekarza i pomału odstawiamy duphaston (hurra!!!) jeszcze tylko dwa tygodnie :-) z dzidzią dobrze, ja nie plamię, więc jest super :-)

Eltasz, Margaret.Se, aszka, MoBo, Ania1602, She Wolf lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    Margaret, mnie się też nie spieszyło. Ale teraz wypadła taka sytuacja, że chciałam stać przy moim M i trzymać go za rękę a " nie wypadało" bo ja nie żona. Serce się mi ściskało, więc postanowiłam, że mamy być całością a nie dodatkami :) Tylko nie wiem jak on się do tego ustosunkuje, mam nadzieję, że nie ucieknie :D

Nie ucieknie bo nie ma szansy z nami, dorwiemy go i przyciagniemy do Ciebie :D

aszka, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    cieszę się, że się podoba, myślę, że jest bardzo przydatna :-) moja już pozaklejana jest post it'kami z notatkami, tu ćwiczenia a tu dietka itd :-)

A ja dzisiaj po wizycie u lekarza i pomału odstawiamy duphaston (hurra!!!) jeszcze tylko dwa tygodnie :-) z dzidzią dobrze, ja nie plamię, więc jest super :-)

To cudownie kochana! Super wiesci i tak juz do konca 9miesiaca <3

milka1, aszka, MoBo lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Jot Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, czuję się dziś jak przepuszczona przez walec. Powinnam dziś dostać okres, okresu póki co brak. Postanowiłam się tym z Wami podzielić. Nie wierze już w zapeszanie czy niezapeszanie, co ma być to po prostu będzie :)

MoBo, Eltasz, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:

Brawo! Lore, świetna decyzja! Czasami facet potrzebuje kopa w zadek żeby się ruszyć i zadeklarować :-) extra!

aszka, MoBo, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość

• Jot Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore, i dobrze Kochana, czasem trzeba wziąć sprawy w swoje łapki :)

MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

Jot

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Kochane, czuję się dziś jak przepuszczona przez walec. Powinnam dziś dostać okres, okresu póki co brak. Postanowiłam się tym z Wami podzielić. Nie wierze już w zapeszanie czy niezapeszanie, co ma być to po prostu będzie :)

A test robiłaś?

MoBo lubi tę wiadomość

• Eltasz Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sezon na ciąże kwitnie Jot :)
    A ja własnie się dowiedziałam, że u mnie w pracy kolejna dziewczyna w ciąży ....ech..

Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość

Eltasz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    i dobrze, przyj do przodu i chłopa pod ołtarz :D Ja tez nigdy nie byłam jakos za slubami, chociaz moj sie oswiadczył w 3 mies. po 1 randce, ale pozniej jak sie zgodziłam to nie żałowałam. :)

Margaret masz rację, lepiej wezcie slub po porodzie, jednak panna młoda w ciazy dla mnie średnio sie podoba, oczywiscie nic do takich nie mam, ale osobiście uwazam ze slub to wiecie ma być impreza jak dla ksiezniczki,czyli panny młodej, a nie w szerokiej kiecce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 13:07

MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• Jot Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka1, nie, nie robiłam. Dopiero spóźnia mi się okres pół dnia ;) (zwykle budzę się już z @), staram się nie dać zwariować :). W środę zresztą mam wizytę u gina (którą mam zaplanowaną od dwóch tygodni), więc jak do tego czasu nie dostanę, to może przed wizytą zrobię :).

milka1, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

Jot

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot i Eltasz trafi i Was :p bo musi. Kciuki nieustające :)&&&&&& Jot oby to info na kropka :)

Milka i na pewno bedzie dobrze dalej, spokojnie odstawiaj :)

milka1, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Milka1, nie, nie robiłam. Dopiero spóźnia mi się okres pół dnia ;) (zwykle budzę się już z @), staram się nie dać zwariować :). W środę zresztą mam wizytę u gina (którą mam zaplanowaną od dwóch tygodni), więc jak do tego czasu nie dostanę, to może przed wizytą zrobię :).

podziwiam Twą cierpliwość, wiem, że swoje przeszłaś, więc podejście też się zmieniło, ale kurcze i tak podziwiam. A z podejściem nie wierzę w zapeszanie czy niezapeszanie, to dokładnie tak jest - nie da się zapeszyć. Co ma być, jest i/lub będzie.
    Ja tylko z tych niecierpliwych istot, co to test robiły jeszcze przed spodziewaną @ ;-)

MoBo, aszka, moremi, Margaret.Se lubią tę wiadomość

‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ