35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki ! ale miałam sen! Śniło mi się że spotkałyśmy się wszystkie, i byłyśmy w totalnym szoku, że wyglądamy tak a nie inaczej. Wyobrażenia zupełnie rozminęły się z rzeczywistością Więc po ujawnieniu się, przez dłuższą chwilę, stałyśmy jak wryte z otwartymi buziami
Eltasz, Margaret.Se, aszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jot wrote:Dziewczynki ! ale miałam sen! Śniło mi się że spotkałyśmy się wszystkie, i byłyśmy w totalnym szoku, że wyglądamy tak a nie inaczej. Wyobrażenia zupełnie rozminęły się z rzeczywistością Więc po ujawnieniu się, przez dłuższą chwilę, stałyśmy jak wryte z otwartymi buziami
Super fajnie byloby sie zobaczyc w koncu pewnie tak by było heheh stanełybysmy obok siebie i zastanawiałybysmy sie która jest która hahahhahaJot, aszka, Eltasz, MoBo, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMozna by było swoje zdjecia wstawic ale na forum lepiej nie. Nie wiem czy obiła sie Wam o oczy (cztałyscie) sprawe tutaj ostatnio na forum? Panna rok miała konto i wstawiała sciagnete zdjecia z usg i w ogole cuda wianki pisała, jedna dziewczyna skojarzyła ze te usg to innej dziewczyny tutaj z forum i ta zlikwidowała konto.
MoBo, Margaret.Se, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Jot wrote:Margaret, myślę, że można by było nawet taki konkurs zrobić
Jaka propozycja?
Nie wiem o kim mowa bo nie szlajam sie po innych forach ale to jakas desperatka masakra, okropni sa ludzieMoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No jaja dziewczyny z tymi laskami, ale to już nie pierwszy raz.
Zouza kiedyś przyskrzynila dziewczynę co udawała poronienie, ponoć jej 10cio centymetrowy pęcherzyk wypadł w 5 tygodniu i wiedziała że poronila. ..no przecież się scyzoryk otwiera jak się czyta takie bzdury. Tez się usunęła, pewno krąży tu pod inną postacia.
Dziewczynki zawsze się możemy zobaczyć na fb jak ktoś ma to piszcie na mój prywatny to podam co się kryje za MoboMargaret.Se, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
No wlasnie my z Mobo i Margaret jestesny juz na fb, wiec dawajcie
MoBo, Margaret.Se, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Jot wrote:Wszystko fajnie tylko ja fb nie mam... za co czasy
Zaloz sobie konto to chwilke zajmieMoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
Kupilam ta ksiazke co Milka polecala ja "ksiega ciazy" Whilliam&Martha Sears, Linda Holtz super ksiazka zamowilam przez neta i wczoraj odebralam w empiku polecam
MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
Koleżanki, ja wiem że założenie konta to minuta trzy i mogę absolutnie nie ujawniać tam żadnej ze swoich danych, ale nie przepadam generalnie za tą "inicjatywą" , mimo że na pewno życie bardzo ułatwia . Więc jak będę chciała coś "wyszeptać" to będę korzystać tak jak i teraz z tzw. privu
MoBo, aszka lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą