X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Kochane, czuję się dziś jak przepuszczona przez walec. Powinnam dziś dostać okres, okresu póki co brak. Postanowiłam się tym z Wami podzielić. Nie wierze już w zapeszanie czy niezapeszanie, co ma być to po prostu będzie :)

Test test test a my kciukamy <3 <3

milka1, Jot, aszka, Eltasz, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    i dobrze, przyj do przodu i chłopa pod ołtarz :D Ja tez nigdy nie byłam jakos za slubami, chociaz moj sie oswiadczył w 3 mies. po 1 randce, ale pozniej jak sie zgodziłam to nie żałowałam. :)

Margaret masz rację, lepiej wezcie slub po porodzie, jednak panna młoda w ciazy dla mnie średnio sie podoba, oczywiscie nic do takich nie mam, ale osobiście uwazam ze slub to wiecie ma być impreza jak dla ksiezniczki,czyli panny młodej, a nie w szerokiej kiecce.

eee, a ja cywilny najprawdopodobniej z brzuchem ;-) kościelny odłożyliśmy jak dzidzia podrośnie, a cywilny jak się uda jeszcze przed narodzinami, bez wesela, tylko najbliżsi i obiad jakiś, to wszystko. A kościelny z weselem i piękną suknią za rok lub dwa :-)

MoBo, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie mojego zapytalam 'Where is my ring?' a on wyciagnal komorke i zrobil mi 'ring ring' na moja komore :P Wiec chyba nie szybko hahahhahahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 13:22

loret1, aszka, milka1, Asana, Margaret.Se, Lore, She Wolf lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Jot Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, ja za pierwszym razem, zaraz testowałam jak mi się spóźniał okres, później beta co dwa dni i co chwila gin, czy macica rozpulchniona, czy jest kropek tam gdzie trzeba, czy zarodek w pęcherzyku...i cały czas towarzyszyło mi napięcie i stres. Teraz jest inaczej, zamierzam stres ograniczyć do minimum, do tego co konieczne.
    Zresztą o czym my mówimy...pół dnia spóźnienia i uczucie jak po walcu to o niczym nie świadczy ;)
    (Milka1, przyznam Ci się...że w tym cyklu zastosowałam Twoją metodę;)

MoBo, aszka, milka1, moremi, Margaret.Se lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    eee, a ja cywilny najprawdopodobniej z brzuchem ;-) kościelny odłożyliśmy jak dzidzia podrośnie, a cywilny jak się uda jeszcze przed narodzinami, bez wesela, tylko najbliżsi i obiad jakiś, to wszystko. A kościelny z weselem i piękną suknią za rok lub dwa :-)
    no tak tyle ze cywilny to jednak wezmiesz jakas tam kiecka i bedzie ok, a slub sama zobaczysz jak bedziesz miec koscielny to jednak kiecka musi byc taka jedyna w swoim zyciu :)

Margaret.Se lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    A ja sie mojego zapytalam 'Where is my ring?' a on wyciagnal komorke i zrobil mi 'ring ring' na moja komore :P Wiec chyba nie szybko hahahhahahah
    powiedz mu ze jak nie zechce to sa ringi na to co ma miedzy nogami, jak sie scinie to go zaboli, od razu zmieni zdanie :D 2smiech2.gif

MoBo, milka1, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahah dobre Aszka :)

Ale patrz ile ja mam ring-ow, Ty masz jeden :P

aszka, milka1, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    no tak tyle ze cywilny to jednak wezmiesz jakas tam kiecka i bedzie ok, a slub sama zobaczysz jak bedziesz miec koscielny to jednak kiecka musi byc taka jedyna w swoim zyciu :)

no ba, ja mojemu powiedziałam, że na suknię na kościelny to nie zaoszczędzi, więc lepiej niech już odkłada :-)

MoBo, Eltasz, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Dziewczynki, ja za pierwszym razem, zaraz testowałam jak mi się spóźniał okres, później beta co dwa dni i co chwila gin, czy macica rozpulchniona, czy jest kropek tam gdzie trzeba, czy zarodek w pęcherzyku...i cały czas towarzyszyło mi napięcie i stres. Teraz jest inaczej, zamierzam stres ograniczyć do minimum, do tego co konieczne.
    Zresztą o czym my mówimy...pół dnia spóźnienia i uczucie jak po walcu to o niczym nie świadczy ;)
    (Milka1, przyznam Ci się...że w tym cyklu zastosowałam Twoją metodę;)

no, to ja tym bardziej czekam z niecierpliwością jak to się rozwinie!

MoBo, Margaret.Se, Jot lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:

padłam... leżę, zwijam się i kwiczę ze śmiechu!

MoBo, Margaret.Se, Jot lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe widze ze wosolo macie laski :) ring ring :D
    MoBo walcz dalej i ringuj ;)

Jot kciukam kochana wsystkimi koncynami <3

Jot, MoBo, aszka, She Wolf lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo super z Was para :D udani jestescie hehehe przynajmniej nie nudzisz sie ze swoim :) moj tez potrafi dowalic ze ostatnio ledwo eysiadlam z pociagu ze smiechu :P ja tez potrafie palnac glupote hehe

MoBo, aszka, Jot, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • dleyk Znajoma

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś 1 dzień cyklu - czyli zaczynamy na nowo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 20:49

MoBo, Jot, milka1 lubią tę wiadomość

20140815650123.png

dleyk
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dleyk wrote:
    Dziś 1 dzień cyklu - czyli zaczynamy na nowo

Dleyk i jak przy diecie widzisz jakieś postępy w wykresie?
    Dłuższy cykl, tempki lepsze w drugiej fazie?

Powodzenia <3

l22ndf9her11uere.png
  • Lore Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam miec dopiero za 4 dni owulacje a już od 2 dni mnie syski bolą. Znów się mi przestawiło przez stresy. A tu nawet mizianka nie było bo kiepściutkie nastroje coś u nas

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    A ja mam miec dopiero za 4 dni owulacje a już od 2 dni mnie syski bolą. Znów się mi przestawiło przez stresy. A tu nawet mizianka nie było bo kiepściutkie nastroje coś u nas
    moze to bedzie przyczyna ze zajdziesz, zobacz dziewczyny tutaj sie nastawiały na kliniki itd. a zaszły. Życie rozne niespodzianki plecie :)

dieyk nowy cykl nowe nadzieje.

Lore, MoBo lubią tę wiadomość

• Lore Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wierzysz w niepokalane poczęcie czy wiatropylność ? ;) raz były przytulanka i to bez przekonania, na pewno nic z tego nie wyniknie :)

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    aszka wierzysz w niepokalane poczęcie czy wiatropylność ? ;) raz były przytulanka i to bez przekonania, na pewno nic z tego nie wyniknie :)
    oj uwierz na tym forum to juz i nie takie przypadki były. :D

MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

• Lore Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz właśnie wyczytałam, że jest jakaś "metoda milki" :D może i mnie też zdradzi :D bo jak tak dalej pójdzie to zostanę sama na placu boju : )))

MoBo, aszka lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    a teraz właśnie wyczytałam, że jest jakaś "metoda milki" :D może i mnie też zdradzi :D bo jak tak dalej pójdzie to zostanę sama na placu boju : )))

musisz rozmawiać z jeszcze nie poczetym dzieckiem i napisać poemat :)
    Co ty forum nie czytasz :P

Lore, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
‹‹ 220 221 222 223 224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ