35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jot wrote:Kochane, czuję się dziś jak przepuszczona przez walec. Powinnam dziś dostać okres, okresu póki co brak. Postanowiłam się tym z Wami podzielić. Nie wierze już w zapeszanie czy niezapeszanie, co ma być to po prostu będzie
Test test test a my kciukamymilka1, Jot, aszka, Eltasz, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:i dobrze, przyj do przodu i chłopa pod ołtarz Ja tez nigdy nie byłam jakos za slubami, chociaz moj sie oswiadczył w 3 mies. po 1 randce, ale pozniej jak sie zgodziłam to nie żałowałam.
Margaret masz rację, lepiej wezcie slub po porodzie, jednak panna młoda w ciazy dla mnie średnio sie podoba, oczywiscie nic do takich nie mam, ale osobiście uwazam ze slub to wiecie ma być impreza jak dla ksiezniczki,czyli panny młodej, a nie w szerokiej kiecce.
eee, a ja cywilny najprawdopodobniej z brzuchem kościelny odłożyliśmy jak dzidzia podrośnie, a cywilny jak się uda jeszcze przed narodzinami, bez wesela, tylko najbliżsi i obiad jakiś, to wszystko. A kościelny z weselem i piękną suknią za rok lub dwaMoBo, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
A ja sie mojego zapytalam 'Where is my ring?' a on wyciagnal komorke i zrobil mi 'ring ring' na moja komore Wiec chyba nie szybko hahahhahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 13:22
loret1, aszka, milka1, Asana, Margaret.Se, Lore, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, ja za pierwszym razem, zaraz testowałam jak mi się spóźniał okres, później beta co dwa dni i co chwila gin, czy macica rozpulchniona, czy jest kropek tam gdzie trzeba, czy zarodek w pęcherzyku...i cały czas towarzyszyło mi napięcie i stres. Teraz jest inaczej, zamierzam stres ograniczyć do minimum, do tego co konieczne.
Zresztą o czym my mówimy...pół dnia spóźnienia i uczucie jak po walcu to o niczym nie świadczy
(Milka1, przyznam Ci się...że w tym cyklu zastosowałam Twoją metodęMoBo, aszka, milka1, moremi, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualnymilka1 wrote:eee, a ja cywilny najprawdopodobniej z brzuchem kościelny odłożyliśmy jak dzidzia podrośnie, a cywilny jak się uda jeszcze przed narodzinami, bez wesela, tylko najbliżsi i obiad jakiś, to wszystko. A kościelny z weselem i piękną suknią za rok lub dwa
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:A ja sie mojego zapytalam 'Where is my ring?' a on wyciagnal komorke i zrobil mi 'ring ring' na moja komore Wiec chyba nie szybko hahahhahahah
MoBo, milka1, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:no tak tyle ze cywilny to jednak wezmiesz jakas tam kiecka i bedzie ok, a slub sama zobaczysz jak bedziesz miec koscielny to jednak kiecka musi byc taka jedyna w swoim zyciu
no ba, ja mojemu powiedziałam, że na suknię na kościelny to nie zaoszczędzi, więc lepiej niech już odkładaMoBo, Eltasz, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJot wrote:Dziewczynki, ja za pierwszym razem, zaraz testowałam jak mi się spóźniał okres, później beta co dwa dni i co chwila gin, czy macica rozpulchniona, czy jest kropek tam gdzie trzeba, czy zarodek w pęcherzyku...i cały czas towarzyszyło mi napięcie i stres. Teraz jest inaczej, zamierzam stres ograniczyć do minimum, do tego co konieczne.
Zresztą o czym my mówimy...pół dnia spóźnienia i uczucie jak po walcu to o niczym nie świadczy
(Milka1, przyznam Ci się...że w tym cyklu zastosowałam Twoją metodę
no, to ja tym bardziej czekam z niecierpliwością jak to się rozwinie!MoBo, Margaret.Se, Jot lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehehe widze ze wosolo macie laski ring ring
MoBo walcz dalej i ringuj
Jot kciukam kochana wsystkimi koncynamiJot, MoBo, aszka, She Wolf lubią tę wiadomość
-
MoBo super z Was para udani jestescie hehehe przynajmniej nie nudzisz sie ze swoim moj tez potrafi dowalic ze ostatnio ledwo eysiadlam z pociagu ze smiechu ja tez potrafie palnac glupote hehe
MoBo, aszka, Jot, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLore wrote:A ja mam miec dopiero za 4 dni owulacje a już od 2 dni mnie syski bolą. Znów się mi przestawiło przez stresy. A tu nawet mizianka nie było bo kiepściutkie nastroje coś u nas
dieyk nowy cykl nowe nadzieje.Lore, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lore wrote:a teraz właśnie wyczytałam, że jest jakaś "metoda milki" może i mnie też zdradzi bo jak tak dalej pójdzie to zostanę sama na placu boju : )))
musisz rozmawiać z jeszcze nie poczetym dzieckiem i napisać poemat
Co ty forum nie czytaszLore, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość