35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEltasz, trzymam kciuki!
Mnie wyszła kreska po kilku minutach we wtorek a termin spodziewanej @ był na piątek/sobota, więc najlepiej robić test tej samej firmy, bo na drugi dzień robiłam innej i był negatywny, dopiero na trzeci znowu pozytywny tym samym testem co rozbiłam za pierwszym razem.
Dzisiaj już jestem na półmetku! Jeszcze tylko 20 tygodni...
Eltasz, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eltasz idz po inny test plisss. O Pinkach czytalam ze do dupy. Idz po tego Facelle, jak Asana radzi
Milka super, gratuluje
Lore, dzieki ze przekazalas mi @ wlasnie nadchodzi W koncu, bo jeszcze nigdy nie mialam tak dlugiej fl
Mobo kiedy Ty masz ta wizyte?Eltasz lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to dziwne
pinki są wg mnie raczej mało wrażliwe
a na ovu gdzieś 2 laski pisały że im facelle wykrywało bete na poziomie 3-4
ja bym chyba jutro siknęła na pinka, żeby zobaczyc czy kreska ciemniejsza albo od razu szła na bete żeby sobie oszczędzić monologów hamletaMoBo lubi tę wiadomość
-
Jutro mam dniówke w pracy więc tak czy inaczej odpada.Może to poprostu taka reakcja chemiczna z tymi testami. Piatek wyjaśni czy bawic sie w bete czy @ przyjdzie
Ale dziękuje Wam za kibicowanie , bo to już 3,5 roku "walki"Asana lubi tę wiadomość
Eltasz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milka1 wrote:U mnie test 25 wykrył ciążę wcześniej niż o czułości 10, który następnego dnia nie wykrył nic, więc z tymi testami naprawdę różnie bywa.
Pamietam jak dzis! Bylysmy ciociami, nie bylysmy i znow bylysmy
milka1, Asana lubią tę wiadomość
-
Eltasz wrote:Jutro mam dniówke w pracy więc tak czy inaczej odpada.Może to poprostu taka reakcja chemiczna z tymi testami. Piatek wyjaśni czy bawic sie w bete czy @ przyjdzie
Ale dziękuje Wam za kibicowanie , bo to już 3,5 roku "walki"
Kochana wiec ty uwazasz, ze przy takim zaawansowaniu tak se kiedys zrobisz test i wyjda dwie ciomne kreski?! No przeciez wiadomo, ze tu bedzie jakis myk i jakies specjalne warunki zebys sie nie spodziewala
I wlasnie wtedy gdy sie nic 'kupy' nie bedzie trzymac to bedzie cIONza!
Eltasz, Asana lubią tę wiadomość
-
Eltasz wrote:Swego czasu test pokazał mi bladą kreskę przy becie 2,19 , pamiętacie może .. ( miałam wtedy podany pregnyl i się jeszcze utrzymywał 15 dni po zastrzyku)
To byl skubaniec osraniec, takich nie lubimy!
Asana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsana wrote:Milka, współczuję jazdy
Cóż, jak się nie jest cierpliwym, to tak bywa huśtawka od euforii po rozpacz na drugi dzień na własne życzenie. Jak to czulszy test i nic nie ma?
Ostatecznie jest i już daje o sobie znać kopaniem. Ile testów, tyle różnych historii...Asana, MoBo lubią tę wiadomość