35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lore trzymam kciuki za Twoje niestarania :*
Mobo ja lubie takie klimaty. Ten projekt jest troche za nowoczesny dla mnie, ale mam biala sypialnie z zelaznym lozkiem i w romantycznym stylu
Przykro mi z powodu synka znajomej pzykre jest ze takie choroby dopadaja male dzieci
A ja w koncu mam HSG w nastepny wtorek Jupi Ciesze sie jakbym zlapala Pana Boga za nogi Wszystko sie uklada, HSG, urlop i ciaza hahaha
Asana, ja juz po testowaniu
MoBo, aszka, Eltasz lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Jeeeeeeee zalatwila!
Oby poszlo po masle a nie jak u mnie! Krzycz ze chcesz cos na bol!!!
No wlasnie patrz jaki masz planek
U nas bedzie bardziej 'homely' bo mamy drewniana podloge i nie ma az takiej przestrzeni, no ale stwierdzilam ze w sypialni (tam gdzie nikt nie zglada ) to se zrobie jak chce
aszka, She Wolf, Eltasz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShe to za dobry wynik hsg -kciukam
MoBo fajne kolorki, ja lubie też jasne, nie za ciemne. Szary tez byle jasny, a teraz w ogole moda na szaro-białe, w Ikei w Pl mnostwo tego i z ciuchów tak samo, meble tez białe. Mi sie to podoba, ale jak napisałam byle własnie było jasne...
U mnie z kolei w domu hydraulika wywaliła ale już był hydarulik i załatał itd. takze teraz tylko leżeć i pachniećMoBo, She Wolf, Eltasz lubią tę wiadomość
-
MoBo, śliczną będziesz miała tą sypialenkę
She ponoć po HSG jest łatwiej, więc trzymam kciuki żeby u Ciebie tak właśnie się okazało, a urlop będzie na pewno sprzyjał bliższym i częstszym zbliżeniom
MoBo, She Wolf, Asana, Eltasz lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:No ona bedzie testowac za jakis tydzien dlatego sie pyta kto tez.
MoBo, Asana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno laski dokładnie, ja już też rzygam wykresami, z jednej strony jak chcę sie o którejś coś dowiedzieć to pierwsze co to rzut oka na wykres, czy u niej gitara a z drugiej przestałam kompletnie wierzyć w te tempki
ja na pewno sikne wcześniej, ale tak się chciałam zorientować która ze mną w druzynie będzie
no i chcę wiedzieć, z którą za tydzień trzeba się będzie obchodzić równie delikatnie jak ze mną;///MoBo lubi tę wiadomość
-
U mie nawet nie dochodzilo do sikania wiec duzo testow nie poszlo
Zanotowac - obchodzic sie delikatnie z Asana za tydzien!
dalej doisz koze She ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 14:33
Asana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A masz kare jak zjesz?
Wtedy sie szybciej oszczedza hahahhaha
A moj mnie dzisiaj spotyka na stolowce, podchodzi do mnie i mowi 'czy ty powinnas jesc pizze?'
Dodam, ze mialam wybor pomiedzy miesem wygladajacym jak 'kupa' (jakies zwijane) lub kawalkami pizzy. Widac, ze on sie juz przestawil na tryb ciazowy bo ja jeszcze nieAsana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MoBo no śliczną sypialnię będziesz mieć ja też mam ślicznie chociaż ściany ciemne w kolorze kakao na mleczku a meble w kolorze sonoma, bałam się strasznie tego ciemnego koloru ale wyszło cudownie dodam, że muszę mieć bezwzględny porządek bo moja sypialnia to również salon hihi
MoBo lubi tę wiadomość
I will live my life!!!
-
Dziewczyny dzieki za mle slowa :* Kochane moje
Tylko gdzie jest @? No juz dzis ostateczny termin, a jej nie widac, plamienia tez nie ma, tylko sluz zabarwiony lekko zoltawo, co u mnie jest normalne przed @. Boze zeby do jutra przyszlaMoBo, Asana lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty