35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asana wrote:MoBo, ja Cię mogę pozabawiać ale nie wiem czym
suwaczek już wstawiłam a na sikanie za wcześnie
może trochę pomarudzę jaka jestem nieszczęśliwa?
Dawaj, cokolwiek
Kiedys sie mnie pytalas o jajnika tego niedroznego, wiec dzis lekarz potwierdzil, ze kropek po lewej stronie zagniezdzony wiec jakos se tam znalazl przejscieAsana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asana wrote:o to super, a niemożliwe żeby przewędrował od prawej do lewej strony? tak tylko pytam, aby wykluczyć taką możliwość
Ponoc komorka nie moze przeskoczyc z jednej strony na druga w scianie macicy, ale kto ich tam wie
Chociaz malo sensu by to mialo bo jak ty bys znalazla, zarcie, picie i przytulne miejsce to chialo by Ci sie lezc dalej bo to nie Twoja strona ?!Asana lubi tę wiadomość
-
Eltasz wrote:Oj dziewczyny nie skałami dziś. .... Uświadomiłam se dziś ze biorę te tabsy jutro ostatnia tabletka.... i małpa po odstawieniu pojawi się pewnie do niedzieli gapa ze mnie. .....
tabsy moze i bierzesz, ale ze to niby one druga kleske robia?
Eltasz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, pomysł gina na mnie:
mamy ostro starać się przez kolejne 6 miesięcy i przez cały ten okres mam zażywać:
5 mg kwasu foliowego + femibion 1
jak zajdę to dołączyć dupka + acard
po pojawieniu się pęcherzyka we właściwym miejscu dołączamy heparynę.
gdy po 6 miesiącach nici ze starań to inseminacja.
Stan na 11 dc: pęcherzyk 18 mm i endo 6,3 mmEltasz, MoBo, Asana, milka1, moremi, Ania1602 lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEndo za małe a pęcherzyk gotowy już od 18mm u każdego różnie może być mi pekaly np przy 29 mm. U niektórych pęka i przy 18mm. Ja np do insemki miałam 18mm i już był dojrzały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 17:12
Asana lubi tę wiadomość
-
Endo srendo. Jot, trzymam kciuki. Ja przy takim endo zaszłam w ciążę i jak widać nadal w niej jestem.
I z heparyną dobra decyzja. Co mi przypomina, że mam zrobic zastrzyk
Co z Margaret?Jot lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!