35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asana i Eltasz przykro mi Kochane Tule mocno :*
Evus, witaj
A ja dzis poszlam do lekarza bo lydka mnie boli i oczywiscie doktor google podpowiedzial, ze to moze byc zator. No i lekarz kazal mi jechac do szpitala na badania, wiec czekam na mojego i jedziemy Zawze cos sie pierdzieli jak juz cos sie zaczyna ukladacevus lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Hej dziewczynki :*
Dzisiaj troszke krwawie, jejka w koncu sie ciesze ze leci ta wredota ze mnie, choc raz pozytek jest z niej jak tak leci to faktycznie beda zbedne te tabletki
Asana Przykro mi :*
Eltasz kochana tule mocno
Dziewczynki ja wszystkim bede polecac ten guajazyl, mi sie wydaje ze udało mi sie po nim zajsc. Moj sluz był bardzo gesty na to wyglada, bo widziałam róznice po syropie i teraz wiem ze to moze byc jego sprawka zreszta czas pokaze. Zaczełam go pic w czerwcu a w lipcu byłam w ciazy a wczesniej ponad dwa lata i nic.
She moja kochana daj znac co sie dzieje z łydką, oby to nie zator a tylko jakies obciazenie
Mobo kiedy wizyta? widziałas juz serduszko? nie jestem ostatnio w temacie Waszych spraw z wiadomych powodów
Milka i Aszka jak Wasze kruszynki?
Witaj Evus
Ania1602 jak u Ciebie?
Co u reszty kolezanek?
Gotuje rosół dzisiaj juz trzecia godzinke, bedzie pyszny
milka1, evus, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilka1 wrote:kurcze, dziwne, trzy testy pozytywne i okres, może to biochemiczna ciąża była.
ale jestem ciekawa jakiej firmy testy Eltaszce wychodziły i czy tylko jednej firmy, bo jak dwóch róznych to sie nie będę tak upierać przy swoim zdaniu
She - jednym słowem jak nie urok to sraczka, pięknie.
Margaret, jak już masz patent to szybko Ci pójdzie:-)
Dzięki za wsparcie, dziewczyny, :-* póki co nie tracę nadzieievus, Margaret.Se, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
Margaret u mnie w staraniach nic ciekawego. Ten cykl był kiepski. Następny przerwa. Co dalej zobaczymy...
Asana lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:Margaret u mnie w staraniach nic ciekawego. Ten cykl był kiepski. Następny przerwa. Co dalej zobaczymy...
Dlaczego przerwa?Asana, MoBo lubią tę wiadomość
-
Asana wrote:też bym tak powiedziała, ale ja wierze w te facelle, a Eltasz one nie wyszły
ale jestem ciekawa jakiej firmy testy Eltaszce wychodziły i czy tylko jednej firmy, bo jak dwóch róznych to sie nie będę tak upierać przy swoim zdaniu
She - jednym słowem jak nie urok to sraczka, pięknie.
Margaret, jak już masz patent to szybko Ci pójdzie:-)
Dzięki za wsparcie, dziewczyny, :-* póki co nie tracę nadziei
Oby oby Asana, czas pokaze...Asana lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:U mnie ok, brzuch mi urosł i teraz sie smieje do meza że bedzie mi musiał kupić majtki w sklepie: Wielkie gacie
To super, tes kcem takie gacie ale z takim brzuchem bo samych nieeeeeeeaszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Trzymam za Was kciuki chetnie bede polecac sklepy gdzie kupiłam moje XXXl
W stosownym czasie odezwe sie do Ciebie oby juz zaraz ten czas nastałWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 19:46
MoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Dlaczego przerwa?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualnyMaggie ten czas zaraz u Ciebie nastanie
Ja na chwilę obecną wymieniam ale biustonosze, tak mi cyc rośnie, jeżeli chodzi o gacie i spodnie to nadal moje zwykłe spodnie na mnie wiszą, a brzuchol jest ładny, okrąglutki jak piłeczka. Z tyłu nawet nie widać żebym w ciąży była.
A byłam przekonana, że będę trochę jak słonica, ale pewnie jeszcze parę miesięcy przede mną, więc zdążę być wielka, chociaż mój twierdzi, że mi tak zostanie, że tylko brzuch będzie rósł - oby się nie mylił
MoBo lubi tę wiadomość
-
Hihi majty xxxl dobre przypominam że koleżanka Aszka miała wrzucić zdjęcie na fb, tak tydzień temu
Margaret u lekarza byłam tydzień temu i odnalazł jakaś krewetke z pulsujacym narządem teraz do kolejnej wizyty jeszcze duuuuzzzoooo czasu uff.
Wszystkim staraczkom dodaje otuchy i kciuki za szybciutkie zaciazenie.
aszka, Ania1602, Karen_1980, Eltasz lubią tę wiadomość
-
milka1 wrote:Maggie ten czas zaraz u Ciebie nastanie
Ja na chwilę obecną wymieniam ale biustonosze, tak mi cyc rośnie, jeżeli chodzi o gacie i spodnie to nadal moje zwykłe spodnie na mnie wiszą, a brzuchol jest ładny, okrąglutki jak piłeczka. Z tyłu nawet nie widać żebym w ciąży była.
A byłam przekonana, że będę trochę jak słonica, ale pewnie jeszcze parę miesięcy przede mną, więc zdążę być wielka, chociaż mój twierdzi, że mi tak zostanie, że tylko brzuch będzie rósł - oby się nie mylił
to nieźle musiałaś schudnąć na początku, że twoje normalne spodnie nadal dobre
Ja niestety już rozpinam moje jak tak dalej pójdzie to będę grubas niezły bo mam aż za dobry apetyt.
aszka lubi tę wiadomość
-
Skoro Aszka rosnie wszerz to wiadomo ze bedzie dziewczynka a Milka ma tylko brzusio okragly to bedzie chopczyk i tak ciocia Margaret nadala płec dzieciatkom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 22:47
aszka, Jot, milka1 lubią tę wiadomość