35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Asanka, no ja ostatnio się wkurzyłam na moją @, jak ma już przyjść to niech przychodzi w dniu kiedy powinna, a nie obsuwa 7 dni i płonne nadzieje...
Asana, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Asana szkoda:(* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualnyJot wrote:Asanka, no ja ostatnio się wkurzyłam na moją @, jak ma już przyjść to niech przychodzi w dniu kiedy powinna, a nie obsuwa 7 dni i płonne nadzieje...
a bierzesz luteinę po owulacji?
Karen, kciuki za jutro....Karen_1980, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uda się wcześniej czy później... musi!
Eltasz, milka1, evus, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Endometrioza IV leczona od 2006.
Laparoskopie i laparotomia. Usunięty jajowód.
Hashimoto.
04.09. Punkcja 5 komórek.
IVF komercyjnie.
07.09. Transfer "2".
17.09. BetaHCG <0,1 (tak czułam)
22.09. Decyzja o terminie wizyty w Novum -
Asanka, ja nie biorę ani lutka ani dupka, nic z tych rzeczy. Suplementuję się tylko kwasem foliowym 5 mg i femibionem natal 1.
Asana, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Skoro Aszka rosnie wszerz to wiadomo ze bedzie dziewczynka a Milka ma tylko brzusio okragly to bedzie chopczyk i tak ciocia Margaret nadala płec dzieciatkom
w przyszłym tygodniu będę wiedziała wyrocznio Ty moja to sprawdzimy prorokuJot, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:to nieźle musiałaś schudnąć na początku, że twoje normalne spodnie nadal dobre
Ja niestety już rozpinam moje jak tak dalej pójdzie to będę grubas niezły bo mam aż za dobry apetyt.
Tylko 5 kg schudłam, i to po nogach właśnie było widać, bo brzuch i cyc rośnie, pewnie nadrabiam już, ale na wagę staję tylko u lekarza, także sprawdzimy za jakiś czas
MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Asanka, ale po co bym miała dupka brać ? . Gin mi zalecił dopiero jak dwie krechy zobaczę.
Mi nie wychodzą żadne cienie.Asana lubi tę wiadomość
Jot
ja myślę że zarówno brak objawów jak i objawy mogą zwiastować ciąże lub jej brak nie dość że każda z nas jest inna, to każda ciąża jest inna nie ma mocnych
milka1, evus, Margaret.Se, Asana lubią tę wiadomość
Jot
Jot wrote:ja myślę że zarówno brak objawów jak i objawy mogą zwiastować ciąże lub jej brak nie dość że każda z nas jest inna, to każda ciąża jest inna nie ma mocnych
Dokladnie kolezanko Jot
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jamaica wrote:ja juz po badaniach wszysko oki 7 cm juz ma a stopy 1,4 hehe teraz tylko czekam na wyniki badan z krwi i caly czas trzmam za was kciuki
A ktory to juz tydzien? Bardzo ladnie
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
milka1 wrote:w przyszłym tygodniu będę wiedziała wyrocznio Ty moja to sprawdzimy proroku
Ja juz wiem to po co sprawdzac nie no z niecierpliwoscia czekam na wiesciMoBo lubi tę wiadomość
-
milka1 wrote:Tylko 5 kg schudłam, i to po nogach właśnie było widać, bo brzuch i cyc rośnie, pewnie nadrabiam już, ale na wagę staję tylko u lekarza, także sprawdzimy za jakiś czas
Milka ale Ty schudlas w przeciagu kilku miesiecy a ja juz bym nie chciala schudnac tak jak ostatnio, 3kg w tydzien albo i mniej, raptowne to bylo. Czytalam ze raptowne schudniecie moze oznaczac martwy zarodek no i u mnie ksiazkowo ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 15:36