35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Eltasz nie wiem co powiedzieć, nigdy nie miałam torbieli. Przykro mi:(
Asana lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
milka1 wrote:No tak, ja chudłam nie przez mdłości ale przez brak apetytu, bo wymiotowałam tylko kilka razy, zwyczajnie Kropkowi nic nie smakuje.
A to nie słyszałam, że gwałtowne schudnięcie może oznaczać martwy zarodek.
Jamaica - świetne wieści! Dziwnie, że najpierw Ci robią usg a potem krew. Mi najpierw pobierali krew i po tygodniu wizyta usg i lekarz miał wyniki krwi i całość badania interpretował usg z wynikami. Super dzidzia Ci rośnie) rosnie rosnie a stopy najbardziej hehehe
mam nawet fotke stopki
oby tylko dalej bylo oki
milka1 lubi tę wiadomość
jamaica -
Jot wrote:Karen, zostań z nami !
Dziękuję! Jeszcze mam w pon. zrobić betę bo trochę za wcześnie...
Nadzieja żadnaale przy mojej endometriozie może zagnieżdżenie jest wolniejsze.
Leków nie odstawiłam.
Dziś wieczorem dokładnie 10dpt 3 dniowego więc może...
Tracę siły ale muszę zaczekać każda z nas musi mieć nerwy ze stali.
Miłego i trzymam za wszystkie Staraczki ❤️Asana lubi tę wiadomość
Endometrioza IV leczona od 2006.
Laparoskopie i laparotomia. Usunięty jajowód.
Hashimoto.
04.09. Punkcja 5 komórek.
IVF komercyjnie.
07.09. Transfer "2".
17.09. BetaHCG <0,1(tak czułam)
22.09. Decyzja o terminie wizyty w Novum -
Karen dużo siły i nadziei Ci życzę.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualnyJot wrote:Asanka, ale po co bym miała dupka brać ? . Gin mi zalecił dopiero jak dwie krechy zobaczę.
Mi nie wychodzą żadne cienie.
Jotka, czasami lekarze zlecają wcześniej, np jak masz niedomoge lutealną, ja biorę ze względu na Hashimoto chociaż progesteron mam ok -
nick nieaktualnyevus wrote:Asana, musi sie udac- innej opcji nie zakladamy, tak?
boli mnie brzuch jakbym juz miala dostac @ a tu jeszcze 4 dni..
nie może się nie udać, zrobimy wszystko, zgwałcimy całą wioskę byle dopiąć swego
Evus, bo to obiecująco to wygląda, trzymam kciuki za intruza:Devus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eltasz przykro mi kochana
tule mocno :* posluchaj dziewczyn i zmien lekarza albo niech ten da odpowiednie tabletki i bedzie dobrze, zobaczysz za miesiac juz bedzie super
Karen wiem co czujesztule, niestety uczucie okropne, moze za wczesnie testowalas hmnm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 23:57
-
nick nieaktualnyjamaica wrote:hej wiesz co ja mialam usg i wewnetrzne i przez brzuch i krew i teraz czekam na wyniki krwi i jak beda to jeszcze wizyta u genetyka tak to wyyglada
) rosnie rosnie a stopy najbardziej hehehe
mam nawet fotke stopki
oby tylko dalej bylo oki
-
Dziękuję dziewczyny za dobre słowo. Dr chwilowo nie zmienię....mam do niego zaufanie. Inny zobaczy to samo co ja wczoraj torbiel jest jak byk na 32 mm .Podejrzenie endo miałam juz kiedyś przez inną dr. Nic mi nie dała olała sprawę od razu bez badan dala dufaston. ...dlatego zmieniłam dr.
A i Umówiłam laparo. ... termin koniec lutego - jak ja nienawidzę służby zdrowia grr. .milka1, Asana lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Hej dziewczynki
Eltasz ja tez nienawidze ale co zrobic ehhh ostanio było ciepło a ja w szpitalu trzesłam sie jak galareta z nerwów. Musi byc kochana dobrze i oby to laparo było juz niepotrzebne
We mnie az sie trzesie i cała chodze, tak chciałabym juz miec rózne badania zrobione dla mojej przyszłej kruszynki dlatego zapisana jestem w nast tygodniu na trzy wizyty do lekarzy. Wtorek klinika Invicta, czwartek ta moja pani doktor i piatek szpital. Niech juz bedzie nastepny tydzien tak mnie nosi. Chciałam zrobic badania rózne na własna reke ale moze lepiej jak lekarz zleci hmmm moze w poniedziałek kilka zrobie bo nosi mnie
Miłego dnia moje kochane :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 10:03
Eltasz, MoBo, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Hej dziewczynki
Eltasz ja tez nienawidze ale co zrobic ehhh ostanio było ciepło a ja w szpitalu trzesłam sie jak galareta z nerwów. Musi byc kochana dobrze i oby to laparo było juz niepotrzebne
We mnie az sie trzesie i cała chodze, tak chciałabym juz miec rózne badania zrobione dla mojej przyszłej kruszynki dlatego zapisana jestem w nast tygodniu na trzy wizyty do lekarzy. Wtorek klinika Invicta, czwartek ta moja pani doktor i piatek szpital. Niech juz bedzie nastepny tydzien tak mnie nosi. Chciałam zrobic badania rózne na własna reke ale moze lepiej jak lekarz zleci hmmm moze w poniedziałek kilka zrobie bo nosi mnie
Miłego dnia moje kochane :*
Margaret tulam Cie, pomysl ze bedzie dobrze, nie załamuj sie, chociaz wiadomo ze emocje sa. Uda sie na pewno.MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:do Invicty tylko na badania idziesz czy i do lekarza?
Margaret tulam Cie, pomysl ze bedzie dobrze, nie załamuj sie, chociaz wiadomo ze emocje sa. Uda sie na pewno.
Slonko dziekujeJezeli sie uda a musi! to ciaza bedzie dla mnie jeszcze wiekszym stresem ale musze byc twarda.
Zapisalam sie na wizyte do J. bo do K. nie ma miejsc. Oczywisciw badania zrobie moze sama w poniwdzialek a zobaczymy co on jeszcze mi zleci. Patrzac na moj wykres to pokazuje mi dni plodne od niedzieli do srody a zobaczymy jak to w praktyce bedzie. Czy ruszyly juz jajniki a moze spia slodko jeszcze. We czwartek u pani dr i zobaczyny co ona powie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 11:37
-
Grubasek sie nam zrobil :* -
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Grubasek sie nam zrobil :*
Margaret a no, J. ok. a K. podobno w te sobote przyjmuje ale własnie moze juz nie ma miejsc. A do J. w poniedziałek idziesz? Zobaczysz J. bardzo miły. Tylko sie go zapytaj jak on widzi sytuacje itd, bo on czasami sprawia wrazenie jakby zyl w kosmosie...zreszta w ogole wiekszosc lekarzy takie sprawia wrazenie dla mnie, ze maja czasami odlot.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 11:43
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW największym gabinecie diagnostycznym we Wrocławiu z najlepszym sprzętem, bo mogłam sobie powybierać w klinikach, które robią badania prenatalne tak właśnie wykonują te badania. Widocznie co klinika to inne metody.
Ja wiem Aszka, że u Ciebie wszystko jest najlepiej robione i troszkę jestem tym zmęczona, bo co nie napiszę, to się okazuje, że nalepiej jest u Ciebie.
Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia i trzymam za Was kciuki bardzo mocno, ale czas na mnie dać tutaj miejsce tym, które się starają o dzidziusia.
Bardzo fajnie było tu przez te miesiące razem z Wami :-*
Część z Was mam na priv, więc kontakt będzie