35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymilka1 wrote:W największym gabinecie diagnostycznym we Wrocławiu z najlepszym sprzętem, bo mogłam sobie powybierać w klinikach, które robią badania prenatalne tak właśnie wykonują te badania. Widocznie co klinika to inne metody.
Ja wiem Aszka, że u Ciebie wszystko jest najlepiej robione i troszkę jestem tym zmęczona, bo co nie napiszę, to się okazuje, że nalepiej jest u Ciebie.
Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia i trzymam za Was kciuki bardzo mocno, ale czas na mnie dać tutaj miejsce tym, które się starają o dzidziusia.
Bardzo fajnie było tu przez te miesiące razem z Wami :-*
Część z Was mam na priv, więc kontakt będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 11:42
moremi lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:to od przecierania hihi.
Margaret a no, J. ok. a K. podobno w te sobote przyjmuje ale własnie moze juz nie ma miejsc. A do J. w poniedziałek idziesz? Zobaczysz J. bardzo miły. Tylko sie go zapytaj jak on widzi sytuacje itd, bo on czasami sprawia wrazenie jakby zyl w kosmosie...zreszta w ogole wiekszosc lekarzy takie sprawia wrazenie dla mnie, ze maja czasami odlot.
Ja mu dam kosmos, na ziemie go sprowadze i to szybko we wtorek w poludnie do J. -
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Ja mu dam kosmos, na ziemie go sprowadze i to szybko we wtorek w poludnie do J.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 11:51
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:pewnie za uszy i do raportu ale on ogolnie taki bardzo empatyczny, mam nadzieje ze sie sprawdzi
Ehhh z tymi lekarzami. Przeciez do P. nie pojde bo on jeszcze gorszy niz N -
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Ehhh z tymi lekarzami. Przeciez do P. nie pojde bo on jeszcze gorszy niz N
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 12:07
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Aszka a kto to wypali ze u Ciebie najlepiej i sie wykasowal?
moremi lubi tę wiadomość
-
Jot wrote:Czemu Milka1 od nas odeszła ...? autentycznie smutno mi się zrobiło
A po co Ci sie smutno robi?
Miala focha ciazowego to se poszla. Juz bylo czuc, ze sie nerwuje tym co sie pisze od jakiegos czasu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 12:17
aszka lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:milka ma pretensje ze napisalam jak przebiega test papa. Ze niby ocenilam ze lepiej u mnie...chyba o to chodzi i o to ze w ogole najlepiej u mnie, ale jakos nie kojarze bym kiedykolwiek napisalam, ze u mnie najlepiej, pisze tylko swoje wrazenia i informacje a nie oceniam u kogo lepiej czy gorzej bo dla mnie to taka dziecinada. Przeciez ani ja za kogos zycia nie przezyje ani ktos za mnie, dla mnie forum to wymiana informacji i rozne sa zdania i kazdy moze miec swoje i to wcale nie znaczy ze ktos uwaza sie za lepszego, tylko ma swoje poglady itd. W temacie np ciezarowki po inseminacji i invitro piszemy z dziewczynami na rozne tematy i zadna chociaz mamy rozne zdania nie ocenia innej ze jest lepsza bo ma swoje poglady...nie sadze ze na tym forum sa zlosliwe baby i nie odbieram tak tu ludzi.
Juz skumalam. Na mnie tez pusciala focha o kawe niedawno.
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Juz skumalam. Na mnie tez pusciala focha o kawe niedawno.
a tak zmieniajac temat to nie wiem ale moze słyszałyscie o tym ze maja zamiar dzieci po invitro zapisywac w USC, i to ma byc informacja dostepna dla pracowników USC, szok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 12:21
evus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MoBo wrote:A po co Ci sie smutno robi?
Miala focha ciazowego to se poszla. Juz bylo czuc, ze sie nerwuje tym co sie pisze od jakiegos czasu.
Bo mi się marzyło, że jesteśmy ze sobą od początku naszej walki i starań i będziemy się wspierać do końca...evus lubi tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
aszka wrote:bedą II krechy tez bedziesz szalec
u mnie to juz bez dwoch kresek co miesiac PMSowe szalenstwo
to po zaciazeniu to juz w ogole..
ale kobity jestesmy i swoje humorki mamy, nie?
ja tu z Wami kilka dni jestem, a juz sie przyzwyczilam, duzo dowiedzialam, rozszyfrowalam wiekszosc Waszych skrotow i milo mi to ogolnie. A jak strzele focha, to mnie srzelcie po lebku, bo babskie wsparcie jest najlepszeJot, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyevus wrote:u mnie to juz bez dwoch kresek co miesiac PMSowe szalenstwo
to po zaciazeniu to juz w ogole..
ale kobity jestesmy i swoje humorki mamy, nie?
ja tu z Wami kilka dni jestem, a juz sie przyzwyczilam, duzo dowiedzialam, rozszyfrowalam wiekszosc Waszych skrotow i milo mi to ogolnie. A jak strzele focha, to mnie srzelcie po lebku, bo babskie wsparcie jest najlepsze
U mnie bylo najgorzej jak miałam stymulke m-c w m-c aromkiem -rany...masakra. Miałam wszystkie uboki, cos strasznego i w pracy musiałam byc,okropnosc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 12:46
MoBo, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny