X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    W największym gabinecie diagnostycznym we Wrocławiu z najlepszym sprzętem, bo mogłam sobie powybierać w klinikach, które robią badania prenatalne tak właśnie wykonują te badania. Widocznie co klinika to inne metody.

Ja wiem Aszka, że u Ciebie wszystko jest najlepiej robione i troszkę jestem tym zmęczona, bo co nie napiszę, to się okazuje, że nalepiej jest u Ciebie.

Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia i trzymam za Was kciuki bardzo mocno, ale czas na mnie dać tutaj miejsce tym, które się starają o dzidziusia.

Bardzo fajnie było tu przez te miesiące razem z Wami :-*

Część z Was mam na priv, więc kontakt będzie :-)
    ale ja nie pisze ze najlepiej u mnie, tylko napisałam jakie sa procedury ogolne. I tyle. Nie sadze ze jest o co sie obrazac bo ja nikomu nie wytykam i nie oceniam. Nigdzie nie napisałam ze najlepiej u mnie. Jamaica tez miała taka sama procedure wiec naprawde nie widze problemu, bo wiekszosc lekarzy tak postepuje i to nie jest najlepiej czy gorzej tylko tak maja przyjete.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 11:42

moremi lubi tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    to od przecierania hihi.

Margaret a no, J. ok. a K. podobno w te sobote przyjmuje ale własnie moze juz nie ma miejsc. A do J. w poniedziałek idziesz? Zobaczysz J. bardzo miły. Tylko sie go zapytaj jak on widzi sytuacje itd, bo on czasami sprawia wrazenie jakby zyl w kosmosie...zreszta w ogole wiekszosc lekarzy takie sprawia wrazenie dla mnie, ze maja czasami odlot.

Ja mu dam kosmos, na ziemie go sprowadze i to szybko :) we wtorek w poludnie do J.

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Ja mu dam kosmos, na ziemie go sprowadze i to szybko :) we wtorek w poludnie do J.
    pewnie za uszy i do raportu :) ale on ogolnie taki bardzo empatyczny, mam nadzieje ze sie sprawdzi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 11:51

Margaret.Se lubi tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    pewnie za uszy i do raportu :) ale on ogolnie taki bardzo empatyczny, mam nadzieje ze sie sprawdzi :)

Ehhh z tymi lekarzami. Przeciez do P. nie pojde bo on jeszcze gorszy niz N

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Ehhh z tymi lekarzami. Przeciez do P. nie pojde bo on jeszcze gorszy niz N
    P. to pewnie by zaraz gadał o invitro, on troche nawiedzony bo invitro to jego konik, i on wszystkie babki to od razu namawia na invitro. Sadze ze J. lepszy bo tez sie moze bardziej zajmie, pod takim wzgledem ze jak powiesz ze chcesz np.probowac naturalnie dalej tylko zrobic badania i pytasz o jego rade to podpowie. Przynajmniej ja mam takie wrazenie, ze P.tylko invitro i invitro a J. jak sie mu powie z czym przychodzi to jakos inaczej spoglada i nie namawia na invitro. Moze dlatego ze on jakos mimo ze robi transfery do invitro, widac ze woli jednak inseminacje lub np. diagnoze problemu a invitro na koncu. Takie ja odniosłam wrazenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 12:07

• Jot Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu Milka1 od nas odeszła ...?:( autentycznie smutno mi się zrobiło :(

Asana lubi tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka a kto to wypali ze u Ciebie najlepiej i sie wykasowal?

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Aszka a kto to wypali ze u Ciebie najlepiej i sie wykasowal?
    milka ma pretensje ze napisalam jak przebiega test papa. Ze niby ocenilam ze lepiej u mnie...chyba o to chodzi i o to ze w ogole najlepiej u mnie, ale jakos nie kojarze bym kiedykolwiek napisalam, ze u mnie najlepiej, pisze tylko swoje wrazenia i informacje a nie oceniam u kogo lepiej czy gorzej bo dla mnie to taka dziecinada. Przeciez ani ja za kogos zycia nie przezyje ani ktos za mnie, dla mnie forum to wymiana informacji i rozne sa zdania i kazdy moze miec swoje i to wcale nie znaczy ze ktos uwaza sie za lepszego, tylko ma swoje poglady itd. W temacie np ciezarowki po inseminacji i invitro piszemy z dziewczynami na rozne tematy i zadna chociaz mamy rozne zdania nie ocenia innej ze jest lepsza bo ma swoje poglady...nie sadze ze na tym forum sa zlosliwe baby i nie odbieram tak tu ludzi.

moremi lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Czemu Milka1 od nas odeszła ...?:( autentycznie smutno mi się zrobiło :(

A po co Ci sie smutno robi?
    Miala focha ciazowego to se poszla. Juz bylo czuc, ze sie nerwuje tym co sie pisze od jakiegos czasu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 12:17

aszka lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • evus Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, hormony na forum szaleja ;)

MoBo, aszka lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    milka ma pretensje ze napisalam jak przebiega test papa. Ze niby ocenilam ze lepiej u mnie...chyba o to chodzi i o to ze w ogole najlepiej u mnie, ale jakos nie kojarze bym kiedykolwiek napisalam, ze u mnie najlepiej, pisze tylko swoje wrazenia i informacje a nie oceniam u kogo lepiej czy gorzej bo dla mnie to taka dziecinada. Przeciez ani ja za kogos zycia nie przezyje ani ktos za mnie, dla mnie forum to wymiana informacji i rozne sa zdania i kazdy moze miec swoje i to wcale nie znaczy ze ktos uwaza sie za lepszego, tylko ma swoje poglady itd. W temacie np ciezarowki po inseminacji i invitro piszemy z dziewczynami na rozne tematy i zadna chociaz mamy rozne zdania nie ocenia innej ze jest lepsza bo ma swoje poglady...nie sadze ze na tym forum sa zlosliwe baby i nie odbieram tak tu ludzi.

Juz skumalam. Na mnie tez pusciala focha o kawe niedawno.

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Juz skumalam. Na mnie tez pusciala focha o kawe niedawno.
    coz zrobic, ja kibicuje tutaj wszystkim dziewczynom i nawet jak wszystkie pozaciazały i stad zwiały to nie miałam pretensji ani nie pisałam ze sa takie czy szmakie tylko sie cieszyłam. Coz bywa...

a tak zmieniajac temat to nie wiem ale moze słyszałyscie o tym ze maja zamiar dzieci po invitro zapisywac w USC, i to ma byc informacja dostepna dla pracowników USC, szok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 12:21

evus lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evus wrote:
    oj, hormony na forum szaleja ;)
    bedą II krechy tez bedziesz szalec :D

evus lubi tę wiadomość

• Jot Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    A po co Ci sie smutno robi?
    Miala focha ciazowego to se poszla. Juz bylo czuc, ze sie nerwuje tym co sie pisze od jakiegos czasu.

Bo mi się marzyło, że jesteśmy ze sobą od początku naszej walki i starań i będziemy się wspierać do końca...

evus lubi tę wiadomość

Jot

• MoBo Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Bo mi się marzyło, że jesteśmy ze sobą od początku naszej walki i starań i będziemy się wspierać do końca...

Mi tez, ale na sile sie nikogo nie przymusi.

evus, aszka lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • evus Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    bedą II krechy tez bedziesz szalec :D

u mnie to juz bez dwoch kresek co miesiac PMSowe szalenstwo ;)
    to po zaciazeniu to juz w ogole..

ale kobity jestesmy i swoje humorki mamy, nie?

ja tu z Wami kilka dni jestem, a juz sie przyzwyczilam, duzo dowiedzialam, rozszyfrowalam wiekszosc Waszych skrotow i milo mi to ogolnie. A jak strzele focha, to mnie srzelcie po lebku, bo babskie wsparcie jest najlepsze :)

Jot, MoBo, aszka lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie Ewus, od teraz za focha szczelamy po gebie :P

aszka, evus lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evus wrote:
    u mnie to juz bez dwoch kresek co miesiac PMSowe szalenstwo ;)
    to po zaciazeniu to juz w ogole..

ale kobity jestesmy i swoje humorki mamy, nie?

ja tu z Wami kilka dni jestem, a juz sie przyzwyczilam, duzo dowiedzialam, rozszyfrowalam wiekszosc Waszych skrotow i milo mi to ogolnie. A jak strzele focha, to mnie srzelcie po lebku, bo babskie wsparcie jest najlepsze :)
    o tak dostaniesz 0bicz.gif :D

U mnie bylo najgorzej jak miałam stymulke m-c w m-c aromkiem -rany...masakra. Miałam wszystkie uboki, cos strasznego i w pracy musiałam byc,okropnosc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 12:46

MoBo, evus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Dokladnie Ewus, od teraz za focha szczelamy po gebie :P
    i w 4 litery :p

MoBo, evus lubią tę wiadomość

• Jot Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asanka, ja nie mam żadnego wskazania do brania progesteronu przed ciążą. Tak zalecił gin, cóż mam zrobić :)

Jot

‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ