35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No dziewczęta zostawić Was na chwile i do oczu se skaczecie
Dać se na wstrzymanie zaliczyć kilka głębszych. .... oddechów i nerw minie.
Forum łączy bądź dzieli ludzi takie ma właściwości. ... tak jak w życiu tam też każdy ma prawo do własnych poglądów i wypowiedzi. Nie ma co się na siebie obrażać przecież same wiecie że się nigdy nie spotkacie :-p i nie ma potrzeby sobie przykrości robić.
Dobra spadam do robotyaszka, Asana, MoBo lubią tę wiadomość
Eltasz
-
nick nieaktualnyAsana wrote:Milka, nie wiem o co wam poszło z tymi prenatalnymi bo mnie temat nie dotyczy póki co.
Daj aszce w ryja tu albo na priw ale nie uciekaj przed życiemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 13:29
Asana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEltasz wrote:No dziewczęta zostawić Was na chwile i do oczu se skaczecie
Dać se na wstrzymanie zaliczyć kilka głębszych. .... oddechów i nerw minie.
Forum łączy bądź dzieli ludzi takie ma właściwości. ... tak jak w życiu tam też każdy ma prawo do własnych poglądów i wypowiedzi. Nie ma co się na siebie obrażać przecież same wiecie że się nigdy nie spotkacie :-p i nie ma potrzeby sobie przykrości robić.
Dobra spadam do robotyMoBo lubi tę wiadomość
-
Margaret też jestem z Warszawy i nie polecam doktora P. Jak ja zaczynałam swoja przygodę z I. to P. głównie przyjmował i też od razu z grubej rury. Badania poszczególne w moim przypadku w ogóle go nie interesowały, dlatego ja przeszłam do Novum, bo ten jakiś lekarz o którym piszecie J. nie pracował, przynajmniej nie pamiętam go. W N. miałam komplet badań i się udało po różnych moich przejściach. Jeżeli chodzi o N. to faktycznie lekarz dobry ale taki jak to mówię zimny i trochę oschły, z kolei w Novum też się różnie trafiali, aż wylądowałam u w N. u Z. także zależy jaka sytuacja i na kogo się trafi.
Jeżeli chodzi o badania prenatalne to się powinno wykonywać tak jak napisała aszka. Jednak niektórzy lekarze robią oddzielnie i też nie ma większego problemu, chociaż powinien ten test być w tym samym dniu. Wyniki i tak są bardzo przybliżone nawet jak się wykonuje trochę później byle nie za późno oczywiście.
A jeżeli chodzi o nerwy to najlepiej stresu unikać i się należy cieszyć, że jest dobrze. U mnie cały czas niewesoło, pobyt ostatnio w szpitalu i powrót i jednak po tylu przeżyciach cały czas w stresie i należy dbać o siebie, o dziecko i o męża a nie wyolbrzymiać sprawy.Margaret.Se, Asana, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
Kochane wracam za 15 dni, bede tesknic, ale tez ciesze sie ze troche odpoczne od forum
Trzymajcie sie cieplo :*Jot, Eltasz, aszka, evus, Margaret.Se, Asana, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf, odpoczynek Ci się należy Wypoczywaj tam równo za nas wszystkie tu i wracaj cała i szczęśliwa do nas
P.S. Jak to Twoje pieski w avatarku - to są boskieAsana, MoBo lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualny
-
aszka wrote:a płci jeszcze nie powiedział?
Jot, Asana, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
jamaica -
nick nieaktualnyjamaica wrote:obstawiala dziewczynke ale nie bylo nic widac bo miedzy nozkami byla cala pepowina jak zapytalam dlaczego podejrzewa dziewczynke powiedziala ze intuicja . zobaczymy wszyscy znajomi obstawiaja chlopca:)
MoBo lubi tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Kochane wracam za 15 dni, bede tesknic, ale tez ciesze sie ze troche odpoczne od forum
Trzymajcie sie cieplo :*
Odpoczywaj kochana i wracaj do nas steskiona i z kropkiemMoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
She Wolf miłego wypoczynku:)
MoBo lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Niestety Lore Milka nas opuściła...dla mnie wielka szkoda, takie piękne nam wierszyki układała no i dała super przepis na "zajście"...kłotnią bym tego nie nazwała, chyba jakieś nieporozumienie.
aszka, Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualny