35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Evus jakiego macie piesa?
Ja namawiam mojego na kolejnego psiaka, ze schroniska tym razem. Ale na razie to chyba jeszcze nie pora
Ja dzis tez mialam salon pieknosci, a niedlugo jedziemy do tesciowej.
Milego weekenduStorczyk31, evus, Dani, MoBo, loret1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She, my mamy wlasnie dziewczyne ze schroniska. jest juz z nami ponad 6 lat
. wczesniej mialam sznaucera olbrzyma z rodowodem i tytulami, wiec stwierdzilismy ze teraz trzeba uratowac jakas bide
She Wolf, MoBo, loret1, Margaret.Se, Jot lubią tę wiadomość
-
Moje tez szlachcianki i przydaloby sie przygarnac jakas potrzebujaca psine, ale poczekamy jeszcze troche
evus, MoBo, Storczyk31, loret1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
ooo tez wlasnie mialam Evus pytac jaki to piesek:) fajnie ze daliscie jej dom...
She jestes nizla z tymi psinkami jeszcze jeden do rodzinki ale super:) uwielbiam psy, jak psychol na ulicy zaczepiam ludzi z psami i niektorzy sa super bo pozwalaja na poglaskanie:)
a moj kot lubi paczki
Storczyk wiem, ze kierowalas pytanie do MoBo ale jezeli sie nie myle to w Polsce chyba nie jest potrzebne skierowanie do kliniki. Zapisujesz sie do wybranej i tam chyba zaczynaja dzialania...
i milego imprezowania!evus, Storczyk31, She Wolf lubią tę wiadomość
loret1 -
Storczyk31 wrote:MoBo, wiem już, że nie lubisz wwiercania się w brzuch
ale pytam z czystymi intencjami, żeby wiedzieć więcej niż do tej pory, jakie kryteria trzeba spełnić żeby dostać się do kliniki?
Dwa, czy potrzebowałaś skierowanie lek ogólnego?
Jakie są procedury?
Pisz ekspresem
Wiec miałam iść do kliniki od października, po laparo ale zaszlam. Teraz nie chce mi się znów czekać rok aż się uda, należą mi się trzy i tyle. Wiesz tu chyba można se od tak nawet pójść do kliniki bez większych skierowan. 2 list. mam spotkanie z lekarzem wiec mu powiem, żeby jednak mnie wysłał, tam pobadaja więcej, postymuluja to może szybciej coś będzie. Pewno dałoby się szybciej, ale jakość nie chce bo juz to widzę jak będą przerwy świąteczne. Poza tym my se chyba jakieś wakacje zrobimy zamiast świat, a później pełna para polecimy.moremi, Dani, evus lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, może ja dziś dla odmiany powiem pierwsza "dzień dobry"
.
Jeśli chodzi o sytuacje w Krk, to do takiej kliniki nie trzeba mieć żadnych skierowań, umawia się z lekarzem, jak z regularnym ginekologiem.
Ja to już chyba w ogóle rozsyłam tu złą energię z moimi dwoma poronieniami. A w sumie zastanawiałam się kiedyś nad tym, czy jakiś złych fluidów nie wprowadzę jak o tym napiszę, to byłą akurat okres jak rozpoczęły się "zaciążania"
Storczyk31, Margaret.Se, Dani, Ylya, evus, Asana lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Bry dziewczynki
Jot kochana przestan tak myslec! bo przyjade do Krakowa i Ci dupsko zlejetakie rzeczy to tylko w erze
stara reklama,pamietacie hehe
to jest niemozliwe i przestanmy tak myslec bo sfiksujemy. Dobrze MoBo mowi ze ejcem nie da się przecie zarazic
Zdarzaja sie takie przypadki wszedzie a ze bywaja u nas zbiegi okolicznosci to juz inna bajka i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 12:26
Storczyk31, evus, MoBo lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, jeśli chodzi o emocje to akurat tu się można tylko dobrymi naładować, a dziś jest dzień wspaniałych fluidów i nie mają one nic wspólnego z wyborami
Pięknej, słonecznej, leniwej niedzieli Wam życzę.
evus, Margaret.Se, Dani, MoBo lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Cześć dziewczyny, przyszła @ i tak wiem że tu się z tego nie cieszymy ale ja się cieszę bo to znaczy że jutro badania mogę zrobić
pozdrowienia dla was wszystkich!
evus, Margaret.Se, Storczyk31, moremi, MoBo lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Kochane moje! dzis jest dzien pozytywnych emocji! nie chce sie jeszcze za bardzo cieszyc, ale zobaczylam dzis 2 kreseczki
wspanialego dnia Wam zyczeYlya, Margaret.Se, Dani, Asana, Storczyk31, moremi, Bursztyn, aszka, MoBo, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Evus, teraz już oficjalne forumowe GRATULACJE!!!!! Radość u mnie jest ogromna! Z Twojego szczęścia i z iskry nadziei dla nas wszystkich tu zgromadzonych
evus, Dani, Storczyk31, aszka, aszka, Asana, MoBo lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Storczyk31 wrote:Margaret, a jak Ty się czujesz?
Dziękuje lepiejjuz prawie normalnie chodzę, schodzi mi sie gorzej ale nadal boli i nie moge jej wyprostowac mocno, lekarz musi tu wybadac niestety a myslałam ze sie obejdzie bez niego
Jak u Ciebie kochana?
Ja dzisiaj pieke ciacho gruszkowo-bananowe z czekoladąkomu komu bo ide do domu
evus, Storczyk31, aszka, Asana, MoBo lubią tę wiadomość
-
evus wrote:Kochane moje! dzis jest dzien pozytywnych emocji! nie chce sie jeszcze za bardzo cieszyc, ale zobaczylam dzis 2 kreseczki
wspanialego dnia Wam zycze
Oooo w mordę jeżaale cudownie
zazdraszczam bardzooo :* leć jutro na bete
Obym wykrakała ze nie tylko Ty masz dwie kreseczkihehehhe ale nie chodzi o mnie
evus, Asana, aszka lubią tę wiadomość
-
Wow Evus, to cudowna wiadomosc, ale extra, zobaczyc dwie kreski - my wszystkie na to czekamy! Trzymam kciuki zeby beta potwierdzila, ale bedzie napewno. Gratulacje!!! Ale wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieki za super newsa, to nas wszystkie podbuduje.
Czekamy na dalsze wiesci!Asana, Ylya, Margaret.Se, evus, Storczyk31, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevus wrote:Kochane moje! dzis jest dzien pozytywnych emocji! nie chce sie jeszcze za bardzo cieszyc, ale zobaczylam dzis 2 kreseczki
wspanialego dnia Wam zycze
EVUŚKA, KOCHANA, GRATY!!!
AAAAAAAAAAAAA
no i co laski? można? można!
Dani, evus, Storczyk31, Margaret.Se, aszka, MoBo lubią tę wiadomość