35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyloret1 wrote:Dzieki laseczki;)
Trochem siem bojem, ale sprobujem...!
Ooo She to my od listopada clo, tylko ja nie bede miec iui a monitoring jak wyglada sytuacja...
No i mi tez nic o zastrzykach nie mowil, moze po tym cyklu zobaczy jak sprawa wyglada...? Ech...
Ciagle nowe pytania w glowie sie rodzaMoBo, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Pierwiastka udziela się tez na innym wątku i stąd wiem, że zaczyna Nie każdy lekarz ginekolog zna się na leczeniu niepłodności. Dlatego ja polecam klinikę. U lekarza zwykłego czas tylko traciłam.
Storczyk31, Margaret.Se, evus lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:a to prawda, nawet ci w klinikach czesto gesto stosuja olewcze podejscie do tematu, co mozna wywnioskowac po wpisach na forum, ale przynajmniej moga stosowac IUI, invitro, przepisywac letro.
a czasem po kilku miesiącach stymulacji dziewczyny robią sobie przerwe i odstawiają wszystko bo nie wyrabiają już psychicznie, chodzą na imprezy, wyjeżdzają na wczasy, na kursy, szkolenia, spotykają się ze znajomymi czy rodziną...i niektóre zachodzą pomimo wcześniej zdiagnozowanych nieprawidłowości hormonalnych....wszystko kwestia indywidualna, tak czy inaczej takie przypadki dają nadzieję i to jest ważneStorczyk31, Dani, Margaret.Se, MoBo, evus lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
MoBo wrote:A po co Ty tam jeszcze grzebiesz?
Nie no juz po owu na 100% ja bym tam paluchow juz nie pchala.
Jak lubi to co jej zabraniaszja teraz tez codziennie grzebie od p zeby wiedziec czy zadnego suprajsa nie mam, bym sie wsciekla
Storczyk31, MoBo, She Wolf, evus lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Różnie to bywa. U mnie analizowali długość cyklu, poziom hormonów, grubość endometrium, poronienia i wyszło, że na pierwszy ogień letrozol, a później gonadotropiny. Kolezance po samych hormonach tylko gonadotropiny.
I na mnie też clo fatalnie wpływało. Ale na niektóre dziewczyny działa własciwie
Moremi czyli bralas Clo i zle sie czulas, a po Letrozolu jak sie czulas? Lepiej?
Ja bralam przez miesiac Clo i strasznie zle sie czulam. To lekarz mi do sesji IUI zapisal gonadotropiny. Mam nadzieje, ze z gonadotropinami nie bede miec takiej jazdy jak z Clo.
evus, moremi lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Uwielbiam czytac co piszecie i pisac z Wami. Czasami mozna sie poszczac ze smiechu zecz jasna a czasami cos madrego doradzicie albo mega glupiego i to uwielbiam. Pisze to bo mam ochote a po drugie mysle o dzikim stworzeniu co dzisiaj uciekło od Nas hehe najwidoczniej nie pasuje do nas bo jest z innej bajki
bo nasze jest DY BEST
Storczyk31, She Wolf, evus, Dani, aszka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, dziś się okazało że mój termometr świruje...tak więc pewnie cały wykres przekłamany
post sponsoruje literka Z jak złośliwość rzeczy martwych!Storczyk31, evus, MoBo lubią tę wiadomość
Storczyk31 wrote:Ojej, to zafałszowali wszystko.
A jak na to wpadłaś?
ale mauż już wyszukał gdzie w mieście można kupić i jak ja jutro będę ciężko pracować to on pojedzie nabyć
nowy wykres bedzie już z nowym termometrem, oczywiście jak wreszcie maupiszon przylezieStorczyk31, evus, moremi, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
Storczyk31 wrote:Tak samo miałam z elektro dlatego zmieniłam na ten z galinstanem
nie miała baba problemu zaczęła mierzyć temperatureevus, moremi, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
Jesli tempka sie niewiele roznila to nie musi oznaczac ze termometr jest zepsuty. Po prostu kazdy najmniejszy ruch moze zwiekszyc lum zmniejszyc tempke. Tez kiedys sprawdzalam.
evus, Storczyk31, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Jesli tempka sie niewiele roznila to nie musi oznaczac ze termometr jest zepsuty. Po prostu kazdy najmniejszy ruch moze zwiekszyc lum zmniejszyc tempke. Tez kiedys sprawdzalam.
Storczyk31, evus, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
o losie co tu za grzebanie odchodzi...
chyba se musze posiewy porobic z interesa bo czasami przed@ mam taki nie za fajny sluz o kolor mnie chodzi:( i to czekanie na @ straszne, niby nastawiam sie na luza a jednak baniak cos innego podpowiada...
evus, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
loret1 -
Pierwiastka, w takim razie czas na nowy
Loret, zrob zrob, bo te Twoje infekcje i teraz ten sluz, moze trzeba przeleczyc?
Choc ja przed @ mam zoltawy sluz zawsze i to tez moze byc normalneevus, Storczyk31, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
pierwiastka wrote:dziewczyny, dziś się okazało że mój termometr świruje...tak więc pewnie cały wykres przekłamany
post sponsoruje literka Z jak złośliwość rzeczy martwych!
moj tez w tym cyklu zglupial, tyle ze na poczatku. wahania temp o 0,2 stopnia uznalam za dziwne, wiec wsadzilam pod zimna wode- temp 36,6
takze ten, cos podobne te nasze cykleStorczyk31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStorczyk31 wrote:Cześć Alutka
Dobrze, że tu trafiłaś.
W grupie raźniej, wiem to po sobie.
Większość z nas myślała podobnie, że zaskoczy od razu.
Życie to zweryfikowało
nie można się poddawać, nigdy!!
W naszym wieku jest już inna płodność, ale celniemy w zielone, zobaczysz, to tylko kwestia czasu
Mocno Cię przytulam, bo rozumiem Cię doskonale
Storczyk a Ty co wiersze piszesz?Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
-
Dani wrote:Moremi czyli bralas Clo i zle sie czulas, a po Letrozolu jak sie czulas? Lepiej?
Ja bralam przez miesiac Clo i strasznie zle sie czulam. To lekarz mi do sesji IUI zapisal gonadotropiny. Mam nadzieje, ze z gonadotropinami nie bede miec takiej jazdy jak z Clo.
Trzymam kciuki, żeby poskutkowałyDani, aszka, evus, MoBo lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Milego weekendu dziewczyny! Ja w ramach weekendowego relaksowania sie ide na plaze
Mam 9 dpo, za wczesnie na testowanie, faza lutealna - nie trzeba badac sluzu ani szyjki. Pelen luz. Przesylam wam duzo sloneczka!
aszka, loret1, evus, Storczyk31, MoBo, Ylya lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️