35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
evus wrote:dzieki Storczyk, ale troszke mi smutno tu pisac, ze mi dobrze, jak Wam zle
Wez no przestan, nam sie tez przydarzy i tez bedziemy sie cieszyc! Czekamy do 3ciego razem z Toba
Storczyk31, evus, aszka lubią tę wiadomość
-
evus wrote:dzieki Storczyk, ale troszke mi smutno tu pisac, ze mi dobrze, jak Wam zle
aszka, MoBo, Storczyk31, evus, Jot, pierwiastka lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
nick nieaktualny
-
MoBo wrote:Ylya ty idz nasikaj, to juz sie toba zaczniemy cieszyc!
Storczyk31, evus, aszka lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ylya wrote:chciałabym Was pokrzepić moim nasikaniem, ale niestety najdalej jutro stanę w nowej kolejce, bo już mam w brzuchu dynamit.
Chyba w kolejce po drugi test bo Ci galy wyskocza
aszka, Ylya, evus, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Ylya, nie sprzeciwiaj się MoBo, bo wiesz, jak z Nią jest, krótka piłka
:
hahahahhahaha niedlugo dzieci zaczna mna straszyckiedys byl Bebok teraz bedzie mobok
aszka, evus, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczeta moje
Ło matko ile tu sie dzieje
Ja tylko na chwilke wpadłam zostawic usmieszeki dalej do roboty
Aszka piekny suwaczek
Ta małpa nieproszona sie zjawila i pochwaliła ciążą hahaha jeszcze bokiej jej wyjdzie to wszystkoja czarownica to mowie
Jot trzymas sie kochana i nie denerwuj :*
Caluje Was kochane moim jadem czarownicy :*****
MoBo, pierwiastka, evus, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A właśnie - Jot.
Ja miałam plamienia brązowe tuż przed terminem @, a później w 7 tygodniu (to kosmówka się odklejała). Może to być wina acardu. Mi lekarz kazał odstawiać w razie plamień, bo acard działa przez kilka dni. Clexane natomiast po odstawieniu przestaje działać.
W każdym razie dobrze, że jesteś spokojna. Ja też byłam
Po pierwsze i tak nie masz na nic wpływu, a po drugie jesteśmy dobrej myśli
Nawet przy krwawieniu nie ma co panikować - początek drugiego trymestru zaczął mi się ogromnym krwawieniem, a jestem już na końcu. Będzie dobrze
Moremi, dzięki na za te słowa. Mimo że jestem spokojna, trudno mi patrzeć optymistycznie. Ja dopiero jestem w 5 tygodniu...sporo będzie wiadomo jutro po wizycie, o ile się na dobre nie rozkręci...evus, pierwiastka, Ylya, aszka lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Kochane ja juz po wizycie w klinice. Dostalam clo i pregnyl. Clo mam zalecone 3x1 od dnia 2-6. Po takiej dawce bedzie tryliard jajcow
A i mam brac aspiryne, a co do progesteronu to jeszcze nie ma decyzji ale jak mi nie dadza, to jam mam skitrana i bede brala sama
Za niedlugo mam wizyte tej kumpeli co mi wczoraj oznajmila ze wpadla. To bedzie ciekawa rozmowa....
Milego wieczorku :*Jot, Storczyk31, Ylya, MoBo, evus, Asana lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Kochane ja juz po wizycie w klinice. Dostalam clo i pregnyl. Clo mam zalecone 3x1 od dnia 2-6. Po takiej dawce bedzie tryliard jajcow
A i mam brac aspiryne, a co do progesteronu to jeszcze nie ma decyzji ale jak mi nie dadza, to jam mam skitrana i bede brala sama
Za niedlugo mam wizyte tej kumpeli co mi wczoraj oznajmila ze wpadla. To bedzie ciekawa rozmowa....
Milego wieczorku :*
Looo matko She a czemu taka duza dawka clo? Ja na 1-dnej dziennie mialam 3 tej samej wielkosci i wszystkie pekly. Nie powinni najpierw sprawdzic jak reagujesz? Czy ty juz kiedys cos bralas?
To nie jest trudno wciac trzy tablety, ale Cie przestymuluja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 17:11
aszka, She Wolf, evus, Asana lubią tę wiadomość
-
MoBo, plamienia widzę tylko jak korzystam z toalety, na papierze, więc zaglądam do niej rzadko
w sumie tak samo jak wczoraj wieczór..
MoBo, evus lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
She Wolf wrote:Kochane ja juz po wizycie w klinice. Dostalam clo i pregnyl. Clo mam zalecone 3x1 od dnia 2-6. Po takiej dawce bedzie tryliard jajcow
Milego wieczorku :*
She Wolf, evus lubią tę wiadomość