35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Kochane ja juz po wizycie w klinice. Dostalam clo i pregnyl. Clo mam zalecone 3x1 od dnia 2-6.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 17:46
She Wolf, evus lubią tę wiadomość
-
Stwierdzila ze takie maja wytyczne co do wieku. Moze dawka inna w PL? Ja mam dziennie 150mg....
Kurcze spytalam sie jej o to ale babka wie lepiej i jej nie moglam przetlumaczyc
Jot :* trzymaj sieevus, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Nooo, wtedy ja tez bede bobasy rozdawac na forum
evus, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Aaaaa i jeszcze jedna dobra wiadomosc. Mam wyniki z uczelni za poprzedni semestr i jestEEEEE geniuszEEE matematycznym
Z pracy semestralnej dostalam 97/100%, a z calego semestru 95%
Pomyslec ze kiedys z matmy ledwo ledwo sobie radzilam
Jot, evus, aszka, MoBo, Storczyk31, Asana, Margaret.Se, Ylya lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Stwierdzila ze takie maja wytyczne co do wieku. Moze dawka inna w PL? Ja mam dziennie 150mg....
Kurcze spytalam sie jej o to ale babka wie lepiej i jej nie moglam przetlumaczyc
Jot :* trzymaj sieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:51
MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Aaaaa i jeszcze jedna dobra wiadomosc. Mam wyniki z uczelni za poprzedni semestr i jestEEEEE geniuszEEE matematycznym
Z pracy semestralnej dostalam 97/100%, a z calego semestru 95%
Pomyslec ze kiedys z matmy ledwo ledwo sobie radzilamShe Wolf lubi tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Stwierdzila ze takie maja wytyczne co do wieku. Moze dawka inna w PL? Ja mam dziennie 150mg....
Jot :* trzymaj sie
Clo jest wszędzie takie samo jedna tabletka to 50 mg. Kurde She ciężka sprawa bo po trzy to tu laski przed invitro biorą. Uff zamykam się już bo też nie chce straszyć, plizzz idź na jakie clo forum i popytaj się dziewczyn.
Tez skoro masz 4 IUI to po co tak agresywnie?
A co do egzaminów to jestes super zdolna babkagratki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:57
aszka, Asana, She Wolf lubią tę wiadomość
-
She Wielkie Gratulacje moj geniuszu :****** ciocia M jest dumna
Ja mam dzisiaj mega doła, a az sie trzese i nic mi wtedy nie wychodzi. Niech przyłazi łajza i mi zabiera te hormony bo sama ze soba ciezko mi wytrzymacobjadam sie słodkosciami tyle mi dzisiaj potrzeba
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 20:35 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 listopada 2015, 10:15
Storczyk31, loret1, MoBo, She Wolf, aszka, evus lubią tę wiadomość
-
uuu ale lekturka:)
przeczytane wsio...
dziewczynki przy nadzieji oszczedzac sie i kciuki za rosnace brzuszki:)
My z She startujemy z clo ja od soboty zaczynam, bo mi gin od 4 dc zalecil przez 5 dni po 1 tabl... to kciukasy za nas trzymam haha:) niechze nam jaja rosna dorodne i piekne i plodne oby!
no i gratulacje She kujonie! a co Ty studiujesz?
Storczyk31, MoBo, She Wolf, aszka, evus, moremi lubią tę wiadomość
loret1 -
Magi trzym sie, mnie tez zawasze telepie przed @ odkad sie staramy... taki stres czy przyjdzie albo stres ze sie udalo...
a ja w trakcie @ i powinno byc lepiej a chodze i brzecze i w sumie mam tez stresa jakiegos
towarzyszy mi dzis mysl, ze mi zycie przez paluchy ucieka i nie mam pomysla na nie...
buStorczyk31, Margaret.Se, MoBo, aszka, evus lubią tę wiadomość
loret1 -
loret1 wrote:Magi trzym sie, mnie tez zawasze telepie przed @ odkad sie staramy... taki stres czy przyjdzie albo stres ze sie udalo...
a ja w trakcie @ i powinno byc lepiej a chodze i brzecze i w sumie mam tez stresa jakiegos
towarzyszy mi dzis mysl, ze mi zycie przez paluchy ucieka i nie mam pomysla na nie...
bu
Slonko u mnie to nie ma znaczenia czy sie staram czy nie, moje hormony tak szaleja od zawsze. Niestety i tak musze zyc z tym i moi bliscyloret1, MoBo, She Wolf, aszka, evus lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziekuje Wam. Jestescie Kochane.
Ja wiem, ze pewnie macie racje i nie powinnam byc tak mocno stymulowana, ale nie wiem czy sie przeciwstawie zaleceniom lekarskim
Musze poczytac o tym wszystkim jeszcze i jakie tu przepisuja dawki.
A na spotkaniu bylo ok. Dziewczyna mowi ze na poczatku chciala usunac, ale teraz zmienila zdanie dzieki swojemy facetowi i zaczyna sie cieszycMi troche gul skakal, no ale co zrobie, zycie toczy sie dalej mimo moich smutkow
Najlepsze jest to ze ma termin blisko moich urodzin, a ta kumpela ktora mi oznajmila w zeszlym tygodniu ze jest w ciazy, bedzie miala tez podobny termin. Wiec na moje urodziny dostane 2 prezenty, tylko szkoda ze nie moje wlasne
Margaret, Storczyk, nie smutac! Cyc do przodu i idziemy po trupach do celu
Loret, ja zaczne pewnie brac Clo dopiero za tydzien, bo jeszcze czekam na @
A studiuje informatykeloret1, Margaret.Se, Storczyk31, MoBo, aszka, Jot, evus lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
uuu She to mozg jestes, fajnie bo to przyszlosciowe...
takze o robote sie martwic nie bedziesz
niesamowite te historie ludzkie jak sie przeplataja...
She a moze wlasnie jakis prezencik malutki na urodziny bedzie, a co Ty prorok jaki, ze juz wiesz ze nie bedzie...?
ps.
ostatnio mialam taka schize, ze moze za mocno kicham i babel sie zagniezdzic nie moze...to na poprawe humoru jak durne moze miec baba pomysly, takze tak...Margaret.Se, MoBo, aszka, She Wolf, Jot, evus lubią tę wiadomość
loret1 -
bry, popijam kawe i nadrabiam bo wczoraj padłam po całym dniu...
She, czymam kciuki za stymulacje żeby było wszystko jak należy
Jot, za pozytywną wizyte
reszta,wy już wiecie za co
Margaret.Se, aszka, She Wolf, evus lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter