35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Grrrr
MoBo, moremi, evus, aszka, pierwiastka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
MoBo wrote:A dla mnie to tupet! pierwsze nas olac a teraz przyjsc sie chwalic.
Jakie to dobre fluidy sie pytam?
O to to
A skoro o wiruskach i fluidkach i innych pierdach, to jeszcze wyraze swoje zdanie, moze potomni to przeczytaja:
Jesli nie zamienilas ze mna ani slowa, to prosze mi nie zostawiac zadnych wiruskow, bo ja ich nie potrzebuje od nieznanych osob. Moim zdaniem to takie oglaszanie wszystkim nieszczesliwym dziewczynom swojego szczescia bez wzgledu na wszystko
Ja znowu w podlym nastrojuWiec przepraszam z gory moje Kochane :*
Jot wierze ze wszystko jest w porzadku :*
Storczyk31, MoBo, moremi, evus, aszka lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Storczyk31 wrote:Myślałam, że tu jest miejsce dla wszystkich
Miejsce jest, ale nie w tym rzecz. Niedługo nauczysz się, że laski dzielą sie na dwie kategorie. Jedna to taka, która faktycznie szuka tu informacji, wsparcia i sama wspiera, a druga to taka, która wpada jak bomba żeby się pochwalić bezproblemową ciążą.
Wiele tu takich było mistrzyń jednego postu "dodam wam otuchy", "dam wam nadzieję, że można bez długich starań" itp.
Zazwyczaj takie dziewczyny są ignorowane, bo niby dlaczego mają nas interesować, jeżeli one nie interesują się nami?
Ale Alutka jest specyficznaWpadła wcześniej z informacją, że jej szwagierka zaszła w pierwszym cyklu starań, a ona ma już trzeci i jest zrezygnowana. I tutaj są negatywne emocje, więc ona nie chce z nami pisać (na obu watkach 35+). Strzeliła focha, a teraz przyszła zagrać na nosie i chyba czeka na oklaski.
AAaaaaa i jeszcze celuje w dziewczynkęStorczyk31, evus, She Wolf, MoBo, aszka, Magdala, pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Az zowu poszlam poszpiegowac
Myslalam, ze tylko ja i Mobo jestesmy same zUUUUooo
Znowu mi babsztyl rozwalil i tak marny nastrojAle tez uwazam ze to trolowa, nie ma co robic i chodzi i ludzi wqrwia
Ale karma do ciebie wroci trolu jeden! Bedzie bolalo
MoBo, moremi, evus, Reni, aszka, pierwiastka lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
A właśnie - Jot.
Ja miałam plamienia brązowe tuż przed terminem @, a później w 7 tygodniu (to kosmówka się odklejała). Może to być wina acardu. Mi lekarz kazał odstawiać w razie plamień, bo acard działa przez kilka dni. Clexane natomiast po odstawieniu przestaje działać.
W każdym razie dobrze, że jesteś spokojna. Ja też byłam
Po pierwsze i tak nie masz na nic wpływu, a po drugie jesteśmy dobrej myśli
Nawet przy krwawieniu nie ma co panikować - początek drugiego trymestru zaczął mi się ogromnym krwawieniem, a jestem już na końcu. Będzie dobrzeevus, MoBo, aszka, Jot, pierwiastka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Storczyk31 wrote:Myślałam, że tu jest miejsce dla wszystkich
Widze, ze juz moremi pozamiatala
Dodam, ze to nie szybka ciaza mnie wkurza! Tylko trzaskanie drzwiami przez zle fluidy (ktore moja droga ty tez rozsylasz najwyrazniej), a pozniej wpadniecie tylko zeby sie pochwalic.
moremi, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:A dla mnie to tupet! pierwsze nas olac a teraz przyjsc sie chwalic.
Jakie to dobre fluidy sie pytam?na forum sa ludzie i ludzie, jak taka dzejzi co zachodziła non stop pod sto roznymi nickami i całą swoja historie utworzyla na forum. Dla mnie i teraz to troche naciagane
ale napisze tak: wali mnie to
bo to nie moja psychika
lepiej nie dawac satysfakcji tym co maja problem z głowa bo i tak nie dotrze, a do wizyty u psychiatry trzeba dojrzec
Buzialek :* mam herbatke z pomarancza chcesz :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 13:08
MoBo, evus lubią tę wiadomość