35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
loret1 wrote:i ja tez chce do Wloch!
A ja chce na porodowkę za 10miesiecyloret1, MoBo lubią tę wiadomość
-
loret1 wrote:ale kuchareczki z dziewczynek nono:)
Pierwiastko ale bys sie przydala u mnie z tym relaksem i zdrowym jedzeniem:) docenilabym zachwalajac w glos:)
moze masz jakies fajne pomysly na szybkimi zdrowy obiad, albo sniadania...mi cos brzusio szwankuje takze chyba pora go odciazyc...evus lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dziewczyny, ja się skusiłam jednak wczoraj na test z moczu, żeby wiedzieć...wyszły piękne dwie kreseczki, a wraz z nimi brązowy śluz...który trwa do dziś. Brzuch mnie pobolewa. Będę dziś kontaktować się z moim ginem...leżę na wszelki wypadek w łóżku. Czy u mnie nie może to wszystko przebiegać normalnie...
Storczyk31, evus, Asana lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jot wrote:Dziewczyny, ja się skusiłam jednak wczoraj na test z moczu, żeby wiedzieć...wyszły piękne dwie kreseczki, a wraz z nimi brązowy śluz...który trwa do dziś. Brzuch mnie pobolewa. Będę dziś kontaktować się z moim ginem...leżę na wszelki wypadek w łóżku. Czy u mnie nie może to wszystko przebiegać normalnie...
Ku..a mac!!!!!!!!!! Nie NIe NIe!!!!!!! kotek musi sie to zakonczyc dobrze MUSI!!!Jot, Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny.
Jot trzymaj sie mocno leż i nie stresuj. Jak nie ma jasnej krwi to powinmo byc wszystko oki. Tez mam kolezanke ktora na poczatku plamiła a we wrzesniu urodzila zdrową córeczkę.
MoBo, Jot, Margaret.Se, evus lubią tę wiadomość
Eltasz
-
no włąśnie, najgorszy ten stres i na zajście i potem to samo jak nie gorzej.... trzymajcie się i nie dajcie stresowi a ja lecę w pracy pościemniać
MoBo, Jot, Margaret.Se, evus lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Jot! Kochana! Będzie dobrze! Poleż, odpocznij, bo Ty zabiegana jesteś, do nocy pracujesz.. Teraz Twój czas.
Jot, Storczyk31, Margaret.Se, evus lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Fakt tez znam takie dziewczyny i to kilka co plamiły a dalej sa w ciazy, ja nie plamiłam a nie jestem w tej ciazy. Musi byc dobrze moja kochana!
MoBo, evus lubią tę wiadomość
-
Dzwoniłam do dr, jestem umówiona jutro na wieczór do gabinetu. Jak to lekarz...specjalnie nie uspokoił, musi zobaczyć...Ale mówił, że co ma być to będzie i nie ma wskazań na ten moment co do leżenia czy nieleżenia. Sugerował, że może to być "wina" acardu...ale też oczywiście ciąża pozamaciczna, czy inne straszne rzeczy...
Mimo tych pozytywnych i mało pozytywnych wizji jestem w miarę spokojna...Storczyk31, Margaret.Se, evus, aszka, Ylya lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą