35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf wrote:No i teraz sie doczytalam i sie wkurwilam. Dlaczego takiego mialam pecha trafic na strony na ktorych nie bylo nic zlego w braniu tego niepokalanka i clo, a teraz od razu znalazlam wszystkie na NIE
Tak to jest jak sie internety czyta!
Tyko spokojnie, jak Ci dwa dni po braniu ClO nie przejda te napady to wtedy pomyslisz czy nie odstawic.
no trza czasem przeryc neta w te i wewte, kazdy teraz moze zalozyc bloga i pisac co se chce, ja tez mam czasem problemy by znalezc rzetelne zrodlo.
Storczyk31, aszka, She Wolf, Asana lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:bry dziewczyny,
u mnie po staremu, znaczy oba z maużem chore jestemy
pogoda do bani, misieniechce zaatakowały i generalnie jakiś penisowy dzień dzisiaj
Kurujecie sie czyms z grubej rury? bo to czasem sie moze wlec.
Kazdy poniedzialek jest penisowy
Storczyk31, aszka, Asana lubią tę wiadomość
-
My też obydwoje przeziębieni, pogoda pod psem... Ale wiecie, takie przeziębienie w miesiącu 'spoczynkowym' to w sumie ulga. Nie umieram ze strachu, że zaszkodzę dzidziulowi, biorąc cokolwiek na gardło czy gorączkę, mogę się normalnie leczyć... i lenić. Dziś wzięłam wolne z pracy, siedzę pod kocem i czytam. Nareszcie! Kupiłam chyba wszystkie książki, których bohaterki starają się o dziecko, ze szczególnym uwzględnieniem tych, gdzie naturalne starania się nie udają, i biorą się za IVF. Do jutra wszystkich przeczytać nie zdążę, więc może tydzień zwolnienia powinnam wziąć? Zobaczymy, jak będę czuła się jutro rano, i w razie czego pojadę do lekarza zamiast do firmy...
Storczyk31, Dani, aszka, MoBo, Asana lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Kurujecie sie czyms z grubej rury? bo to czasem sie moze wlec.
Kazdy poniedzialek jest penisowyMoBo lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Storczyk31 wrote:Czy Wy też macie wrażenie, że od każdego nowego cyklu wszytko się zmieni?
I nic ...
pomyśl że każdy bezowocny cykl właśnie do tego szczęśliwego zbliża, i jest już o jeden mniejStorczyk31, Dani, MoBo, She Wolf, moremi, Asana lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Pierwiastka trzymam kciuki za bete
Storczyk, no wezJa chce jedno, dwa, gora trzy
Aszka w srode ide, ale jak mnie Mobo uswiadomila ze sobie sama szkodze, to ciekawe czy cokolwiek tam wyhodowalamStorczyk31, pierwiastka, MoBo, aszka, Asana lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
pierwiastka wrote:She, do bety to jeszcze hohoho ale za kciuki dziekuję, w razie oblania testu zachowam na następny
Haha, ja to dzis jestem zakrecona
Oczywiscie chodzilo mi o progesteronpierwiastka, MoBo lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Storczyk31 wrote:
ale jak do tej pory to jest 6dpo i objawów żadnych nie mam a czuje sie penisowo przez to przeziębienie / katar / ból gardła* niepotrzebne skreślić
tak czy siam do weekendu żadnych testów nie robie no chyba ze prog wyjdzie wysoki to moge od razu bete strzelicStorczyk31, MoBo, Dani, She Wolf lubią tę wiadomość
She Wolf wrote:Aszka w srode ide, ale jak mnie Mobo uswiadomila ze sobie sama szkodze, to ciekawe czy cokolwiek tam wyhodowalam
Nie boj, nie boj na 100% wyhodowalas!
She Wolf, Storczyk31, aszka, Asana lubią tę wiadomość
-
Storczyk, od razu lepiej
Mobo, trzymam Cie za slowoStorczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
Storczyk31 wrote:Nigdzie nie mogę dostać żelu conceive plus. W żadnej aptece. Znacie jakiś inny zamiennik, coby ułatwiał poślizg i nie niszczył żołnierzyków
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 16:01
Storczyk31, Asana, MoBo lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter