35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje odleciały do ciepłych krajów
Po ptokach bo dziś już sluz niepłodny
Dani
Fajnie się czyta , słucha jak ktoś chwali teściową bo to b rzadkie ...
Ja nie mogę się na temat tesciowych wypowiadać bo nigdy nie miałam a chciałabym bardzo mieć
Storczyk
Tez tak się odgrazam koniec mierzenia od Nowego Roku
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Storczyku!
Powrot do zycia? Czyli do czego kochana? Do winka? A teraz nie mozesz?
Nie poddawajcie sie dziewczyny! Choc ja rozumiem, ze mozna chciec sobie zrobic przerwe od tego calego ambarasu - mierzenie tempki, sprawdzanie sluzu itp. Ale ja bym nie chciala teraz po tylu wyrzeczeniach wracac do punktu wyjsciowego, tzn wrocic do palenia, marychy, alkoholu czesciej i wiecej, itp. zeby zmarnowac to co wypracowalam zdrowotnie. Ale tez mam takie chwile ze sobie mysle - po co to wszystko, skoro i tak sie nie udaje....
Mi to glownie o cwiczenia rozne chodzi, chcialabym fitness robic i cwiczenia bardziej forsujace, ale nie robie bo w pierwszej fazie to grozi podniesieniem prolaktyny a w drugiej - poronieniem.
Wiec chodze plywac i joga itp. Ale bym chciala wycisk taki, wiecie, poskakac i na miesnie, brzuszki itp.
Jastin a nie masz widokow na pozyskanie tesciowej?
Buziaki!Storczyk31, Kazia lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
(p.s Ja nigdy nie palilam tak naprawde, ale tak popalalam do alkoholu, no i maryche tez popalalam)
Kazia lubi tę wiadomość
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
nick nieaktualnyKazia wrote:Cześć dziewczyny, ja palenie rzuciłam kilka lat temu, mama w szpitalu po swojej operacji kazała mi obiecać że rzucę, no i nie mogłam w takiej chwili jej odmówić, obiecałam i rzuciłam
Alko sobie w małych ilościach popijam, mi też najbardzie brakuje takich mocnych ćwiczeń do upadłego ale lekarka mi zabroniła podczas starań, więc tylko spokojne lekkie ćwiczenia.
My tu mamy dzisiaj działać z mężem, bo czas a on mi usnął, naszczęście na kanapie i w ubraniu, to dam mu jeszcze z dwie godzinki i go budzić będę, jak mus to mus.
Storczyk a tak sobie...jak dzien bez wymiotów to nawet okWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 21:03
Storczyk31, Kazia, Dani lubią tę wiadomość
-
Ja mysle ze przynajmniej jeden poranek w weekend mozesz sobie odpuscic ten budzik, zmierzysz jak wstaniesz, o innej porze, no nic sie nie stanie raz na tydzien...
Ja akurat mam taka prace, ze nie musze rano wstawac, wiec wstaje zawsze o tej samej porze generalnie, czy srodek tygodnia czy weekend (wstaje codziennie...o 10ejOd razu sie wytlumacze zeby nie bylo ze leniwa jestem. Ja pracuje dla miedzynarodowej organizacji, i moja szefowa jest w Nowym Jorku, wiec maile i rozmowy telefoniczne/skype videokonferencje mam najwczesniej o 18ej).
Choc czasem mi sie zdarzy spac do 11 w weekend, ale mi sie wydaje ze godzina roznicy to cudu nie czyni, i wtedy mierze i na wykresie zaznaczam ze stala pora byla. Myslicie ze to bardzo zle? Zaznaczam tylko inna pora jak naprawde musze wstac o bardzo innej porze np naprawde rano.
Storczyk31 wrote:Do spania w weekendy bez budzikaKazia, Storczyk31 lubią tę wiadomość
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Ale jestem gotowa do zmiany stylu zycia bo jak bedzie bejbik to napewno bede musiala wstawac wczesniej...
Kazia, Storczyk31, Jastin76 lubią tę wiadomość
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Hej dziewczyny, u mnie niestety dol z rana bo w nocy mnie tak bolalo, bole miesiaczkowe i plamienie rano. Wiec idzie @ niestety...
Choc tempka jeszcze wysoka ale pewnie dzis spadnie.
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Dzieki kochane. Na razie @ nie przyszla, a bole minely. No ale zobaczymy co bedzie jutro rano.
Zmieniajac temat - laski, plywanie jest ok w czasie staran? Jako aktywnosc fizyczna.
Storczyk31, Kazia, Jastin76 lubią tę wiadomość
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Wow, Pierwiastka, to trzymamy kciuki!!!!! Oby oby, jutro przyszla @. Albo najlepiej dzis w nocy
pierwiastka, Jastin76 lubią tę wiadomość
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
i powiem wam że u mnie już potrawy na wigilie zaplanowane
weekend był u teściów więc kiedy chłopy ogarniały zapas drewna my przy kawie i z notatnikiem w ręku zaplanowałyśmy co która przygotuje żeby z tych 12 potraw nie wyszło 16 bo jak trzy baby się za pichcenie zabierają to różnie może byćdekoracje też ogarnięte, i prezenty dla dziecia uzgodnione i ciasta i obiady, no muszę przyznać że teściowa fajna mi się trafiła choć ilości żarcia robi jak dla pułku wojska, zupełnie jak moja rodzicielka
MoBo, Jastin76, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Good morning
A mnie okres świąteczny przywala zawsze ... jakoś smutek czuje może ze względu na brak nowego małego życia ,jakoś od rana dziś czuje święta i ta atmosferę w której gdzieś dawno się pogubilamchoć ciastka wczoraj piekłam całe popołudnie
Rano mnie brzuch boli jakiś nienormalny będzie ten cykl , b rzadko u mnie tak krotkie bywały zatem nawet nie karmie się zbędnymi nadziejami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 08:31
MoBo lubi tę wiadomość
-
Dobry
jestem....ufffff
Melduje sie po sobotnim sprzataniu, pieczeniu, gotowaniu, niedzielnej imprezce i ponownemu sprzataniu. Padam na ryj!
Nie sadzilam, ze po party bede myla sciany, doczyszczala sofy i dywanyNIGGGDDDDYYYYYY wiecej nie zapraszam znajomych z dziecmi!!!!! Siedzi to takie na czterech literach i ma w nosie, ze wlasnie jego potomstwo wsmarowuje mi ciasto wymieszane z kipami z nosa w moja sofe
Czy ja sie nie nadaje na mame? No przeciez jak daje cos dziecku do lapy to go pilnuje tak?!
Teraz juz kumam dlaczego inni organizuja imprezki dla dzieci w restauracjachwarte kazde pieniadze!
Dzis aku to powiem pani, ze mnie odstresowac trzeba
pierwiastka, Dani, Ylya lubią tę wiadomość