35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dani wrote:...
Pierwiastko piekny ten twoj rowerTo jakies postanowienie noworoczne?
wracam do diety niskiego IG po przerwie z okresu świątecznego
w postanowieniach mam ćwiczenia ale za zimno jest chwilowoaszka, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Storczyk31 wrote:rowerzyści i wegetarianie nie damy siem !!!! prawda, Pierwiastko?
ps. zaden ze mnie wegetarian, ale dla takiego rowera to cyklistką moge byćStorczyk31 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyTez zobaczylam dopiero ten rower-smakowity
Dani bedziemy do wtorku i na 99% nas wypisuja. Na obiad rozwodniona zupa (nie wiem jaka, ale codziennie podobna) i np. pulpet z ziemniakami i dwoma listkami salaty. Ogolnie obiady sa jeszcze dobre, natomiast kolacje i sniadania to tragedia. Na kolacje dali ostatnio pol pomidora i jajko.
-
aszka wrote:Ja nie polecam prowadzic ciazy u lekarzy z kliniki, poniewaz oni sa nastwieni na efekt, czyli zaplodnienie: IUI, invitro. Chodzilam tam do Huziora ktory przyjmuje na NFZ na wazne badania usg w ciazy(bo mialam darmowe ze wzgledu na wiek 35+) -wiem ze on przyjmuje tez panstwowo na Bemowie, dziewczynom z watku ciezarowki po iui i invitro go poleciłam, dwie chodza i zadowolone, zreszta mozna przeczytac o nim 99%poztywow na www.znanylekarz.pl. Natomiast tez chodzilam do lekarza mojego dawnego sie nazywa Bachanek, tez ma99% pozytywow, on przyjmuje chyba na NFZ w szpitalu brodnowskim poza tym jest kierownikiem oddzialu patologii. Tez teraz tam lezy moja kolezanka z forum ktorej jej go poleciłam i zachwycona. Ja jestem z niego zadowolona bardzo mi pomogl w szpitalu, tez powtarzalam u niego badania te co u H., ma certyfikat FMF itd. Zajmuje sie pacjentka, moge go z czystym sumieniem polecic, tyle, ze ja chodzilam do niego prywatnie na Tarchominie. Ale jak cos to lepiej wybrac B. bo on pracuje w szpitalu a to naprawde duzo, jak cos sie dzieje. Zawsze sie inaczej przykładaja
(wiadomo).
Super, że już niedługo wychodzicie do domku:) Pokoik dla maleństwa już gotowy? Imię już wybraliście?
-
pierwiastka wrote:a test juz uszykowany???
zebyś rano nie wstrzymywała w kolejce do apteki
Co jakiś czas czuję jednak, że to @ przyszła a na tą sytuację nie jestem za bardzo przygotowana. Z tego mrozu po pracy szybko do domku i zapomniałam wejść do sklepu po gadżety na @. Tak więc @ nie jest mile widzianym gościem
Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
emotka wrote:Tak, testy są w gotowości
Co jakiś czas czuję jednak, że to @ przyszła a na tą sytuację nie jestem za bardzo przygotowana. Z tego mrozu po pracy szybko do domku i zapomniałam wejść do sklepu po gadżety na @. Tak więc @ nie jest mile widzianym gościem
emotka lubi tę wiadomość
Storczyk31 wrote:Bo ja próbuję na luz wrzucić, sprawić, żeby mi mniej zależało i takie tam, coby sobie pomoc, uwolnić psyche od ciężaru ciagłego myślenia o tym, ale i tak mnie TU ciągnie
zioła pijesz? czujesz jakieś efekty? czy od tego też przerwa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 21:12
Storczyk31 lubi tę wiadomość
pierwiastka wrote:ciągnie bo my takie super
zioła pijesz? czujesz jakieś efekty? czy od tego też przerwa?
Zioła popijam, mierze i w ogóle, ale zero zmuszania do seksu i działania pod ogromną presją co drugi dzień, czy co dzień, czy razy dwa, razy trzy, tylko wtedy, kiedy ochota najdzie, i takie tambo i tej juz coraz mniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 21:18
Dani lubi tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Ciągnie bo bratnie dusze
Zioła popijam, mierze i w ogóle, ale zero zmuszania do seksu i działania pod ogromną presją co drugi dzień, czy co dzień, czy razy dwa, razy trzy, tylko wtedy, kiedy ochota najdzie, i takie tambo i tej juz coraz mniej
u nas ledwo rok z kawałkiem po ślubie ale ostatnio oglądając foty ślubne doszliśmy do wniosku że trzeba było starać się wcześniej bo ewentualnego brzucha na fotach w sumie by nie było widać a pewnie już byśmy rodzicami byli... z jednej strony fajnie tak pożartowac było a z drugiej smutne to...
mam nadzieję że takie zluzowanie Wam pomoże i będziecie mieć presję żeby się porządnie wyspać przy maleństwieStorczyk31, emotka lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter