35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:i za to trzymam kciuki &&&
Dziękuję
Choć zawsze piszą, że piersi powinny być ciężkie, obrzmiałe, bolące a moje są miękkie. Od wczoraj je ugniatam i wciskam w nie paluchy z nadzieją, że może mnie jednak coś zaboli i nic
Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
aszka wrote:a gdzie Ty mieszkasz? Bo ja bliko CH Targowek
a wiem ze B-Ch przyjmuje w green koło torebki bo tam znajoma mieszka i do niej chodzi. Ona tez przyjmowala w CMP, w ogole i na Tarcho pracuje. Tez polecana bo kolezanki chodza i zadowolone. Pokoik prawie gotowy mąż konczy skrecac mebelki, a na imie Alicja
Piękne imię wybraliście:)
aszka lubi tę wiadomość
-
emotka wrote:Choć zawsze piszą, że piersi powinny być ciężkie, obrzmiałe, bolące a moje są miękkie. Od wczoraj je ugniatam i wciskam w nie paluchy z nadzieją, że może mnie jednak coś zaboli i nic
Dani, aszka lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie wróciłam z mężem krótkiego spacerku wokół osiedla. Kaczki nakarmione, więc pozbyliśmy się starszego pieczywka. Pałaszowały, tak, że aż się podgryzały, było ich całe mnóstwo. Teram zrobiłam grzane winko z goździkami, pomarańczami i mandarynkami, i właśnie popijam pierwszy noworoczny alkohol.
Co do ochoty na seks, o której pisałyście wcześniej, to ja też się z tym zmagam. Gdy nadchodzą te płodne dni, to kurczę, nie da się iść na spontana i zawsze mnie to irytuje. Czasem się nam po prostu nie chce, jesteśmy padnięci po pracy, no ale mus jest dzieci robić i nie ma wyjścia;/;pDani, aszka lubią tę wiadomość
-
A ja z moim sie nie zmuszamy do sexu, tzn w dni plodne robimy to zwykle co dwa dni spontanicznie, nie zmuszamy sie zeby czesciej, chyba ze nam sie zachce czesciej. Akurat po miesiaczce ja zwykle odczekuje tak do 7 dpo na pierwszy sex , czy 8 dpo, twierdzac ze mam okres, to po tygodniowej (mniej wiecej) przerwie zwiazanej z okresem to oboje jestesmy w miare napaleni. A ja osobiscie w okolicach owulki naprawde dostaje "chcice" i na co drugiego faceta na ulicy patrze jak na obiekt do seksienia. Tak wiec ja nie mam problemu z ochota, a mojego nie zmuszam do czesciej niz co 2 dni, co jakos naturalnie wychodzi, bo owulke mam kilka dni po zakonczeniu tygodniowej przerwy "miesiaczkowej". Moj tez czasem jest zmeczony po pracy ale jak mu sie pokaze w czyms wyjatkowo sexi albo zainicjuje akcje to zwykle nie odmawia . Jedynie jak ma jakas kontuzje (a czasami ma, w zwiazku ze swoja praca) to wtedy nie ma jak, czy owulka czy nie, jak kontuzja to nie ma sexu, ale to raz do roku sie zdarza nie czesciej.
A w ogole mam taka metoda ze ja nie mowie mojemu kiedy mam dni plodne, wiec go tym nie stresuje. Raz mu powiedzialam ze "dzis jest ten dzien" to byla dziwna atmosfera i juz wiecej tego nie zrobilam. Ja mu mowie teraz tylko ze "today I am super horny" i to zdaje lepszy egzamin
Moko, emotka, pierwiastka, aszka, Jastin76 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Hej dziewczynki
Aszka dawaj zdjecie cudnej Alicji i jej piekny pokoik
Emotka przykro mitule
Jastin dziekuje kochana
Kochane ja czekam na Was! miał byc kwartecik a tu cisza i cisza to cholercia niech chociaz ktoras dolaczy do parki ze mna
Ktora teraz bedzie testowac?emotka, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
30 dc - @ nie nadeszła ale wczoraj wieczorem dostałam mega bólu głowy (tylko z prawej strony). Po dwóch godzinach nie dałam rady i wzięłam Apap. Pomógł na tyle, że mogłam zasnąć choć jak się przebudzalam to czułam takie ćmienie w głowie. Z rana idealnie nie jest z tą głową ale póki co nie boli. Jeśli do soboty rana nie dostanę @ to przejdę się może na betę.
W razie czego w ciąży chyba można apap brać na ból, tak?Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
nick nieaktualnyEmotka mozna brac apap. Ibupromu nie mozna ani w trakcie staran ani w ciazy.
Moko swiat jest małyhihi.
Margaret ja nie wstawiam zdjec po tym, co tutaj wstawialy fotki te wariatki jako swoje bo nie chce zeby moje zdjecia, ktos sobie przywlaszczył kto ma chora głoweNa fejsie Ci dam
Jastin dziekiJastin76, Margaret.Se, Moko lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Emotka mozna brac apap. Ibupromu nie mozna ani w trakcie staran ani w ciazy.
Moko swiat jest małyhihi.
Margaret ja nie wstawiam zdjec po tym, co tutaj wstawialy fotki te wariatki jako swoje bo nie chce zeby moje zdjecia, ktos sobie przywlaszczył kto ma chora głoweNa fejsie Ci dam
Jastin dzieki
Ok rozumiemale nie rozumiem tych co kradna fotki, ja nawet bym nie wpadła na taki pomysł no cóż jak widać jest mase ludzi co ma porąbane we łbie.
Aszka to czekam
Miłego dnia dziewczynkiJastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Fajnie się was czyta, wasz zapał jest pokrzepiający, ja daje sobie jeszcze trzy miesiące i odpuszczam. Koniec - basta dłużej nie ma co sprawdzać, uważam ze cud dwa razy się nie zdarza. Pozdrawiam wszystkie i życzę pozytywnych testów i szczęśliwych 9 miesięcy dla każdej z was.
Jastin76, Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Ja byłam dziś na usg, mam dwa pęcherzyki 22 mm na prawym jajniku, lekarz podał mi zastrzyk na pęknięcie i mam działać. Za 4 dni mam zacząć brać duphaston dwa razy dziennie. Mam nadzieję, że w końcu się uda.
padington, Jastin76, Storczyk31, pierwiastka, Dani, Moko lubią tę wiadomość
-
padington wrote:Moje wyniki nie są też jakieś rewelacyjne AMH mam na wyczerpaniu 0,16 więc zegar cykać przestaje chociaż fsh 6,8 więc coś tam się dzieje ale czy się przełamie jeszcze raz?
Dani, pierwiastka, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Super wiesci Kazia! Uda sie! I beda blizniaki
)))
Jastin76, Kazia lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy