35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
brrr... Aszka jak to sie czyta to wlosy deba staja... rozne sa historie i przezycia ludzkie ale nie spodziewalam sie takiego dramtu:( kurcze dwie kobiery tego samego dnia- straszne... wszedzie w kolo pozytywne, bezproblemowe ciaze, bobasy rumiane i super zdrowe takze czlowiek nawet nie wie co ludzie przechodza...
no w sumie padlo na nas z ta nieplodnosci o ktorej tez niektorzy nie maja pojecia co to znaczy:(
podobnie jak She mialam mysl ze moze lepiej zeby zostalo jak jest...
She dupsko wymasuj i siniaki zejda, oby jajcochy urosly:) no ciekawe jak to wszystko pojdzie ...
oj z tym wyborem lekarza i kliniki to szybciej osiwieje niz sie zdecyduje... ciagle cos grzebie w necie i juz wydaje mi sie ze to ten i znowu cos wpadnie w oczy takiego ze przychodzi zwatpienie... ale mose pojde do takiej babki ona ma i swoj gabinet i pracuje z invimedem... a tez opinie sa rozne o tej klinice
a gdzie rodzilas? pytam bo Ty z wawy:)
za wszystkie trzymam kciuki, oby nam sie wszystkim w tym roku trafily nudne i bezproblemowe ciaze:)She Wolf lubi tę wiadomość
loret1 -
She Wolf bierzesz Menopur w tyłeczek a nie w brzuszek? To chyba ktoś Ci musi robić, bo samemu trudno;)
She Wolf lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Loret, to co komus moze odpowiadac, Tobie nie musi, wiec sama wiesz ze to loteria trafic na kogos kompetentnego
Zawse mozna zmienic lekarza/klinike
Ania, tak, moj T mi robil, a teraz ze wgledu na to ze bedzie w pracy, przyjaciolka sie tego podjela
Moja lekarka kazala mi robic sobie zastrzyki domiesniowo w udo, ale nie potrafie sie przemoc, wiec pozostaje pomoc innychAnia1602, Dani lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Asana, Asana, Asana, Asana, Asana, Asana, Asana, Asana, Asana,Asana, Asana, Asana,Asana, Asana, Asana,Asana, Asana, Asana,Asana, Asana, Asana,Asana, Asana, Asana,
jak jeszcze czytasz czasem to forum, to zaakceptuj proszę moje zaproszenie !!Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Ależ tu ostatnio przeżyć, emocji. Faktem jest, że różnie te ciąże się kończą ale nie można chyba tylko o tym myśleć. Trzeba podjąć to ryzyko. Ja czekam jak na szpilkach. Jak nie przyjdzie jutro @ to testuje w środę rano. Jestem ciekawą choć nie mam właściwie żadnych objawów np. większych i wrażliwych piersi. Żadna mnie nie boli a zazwyczaj dziewczyny piszą, że tak jest. Jedyne co to ciągnie mnie czasami w podbrzuszu ale taki objaw miałam też w poprzednich cyklach i nic. W nocy troszkę częściej miałam dość bolesne kłucia... Hmmm i to wszystko w zasadzie.
Dani, aszka lubią tę wiadomość
Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Loret ja rodziłam w brodnowskim, mam tu lekarza. Opieka na medal. Co do klinik w Wawie to ja chodzilam do Invimedu do R. szefa kliniki i beznadzieja. U mnie sie udało w Invikcie. Ale kazdy sam sie musi przekonac co mu pasuje.
A Wy Dziewczyny chodzicie prywatnie czy na nfz do gina?
-
hej, ja chodze prywatnie... i w sumie to chodze do lekarza co pracuje w szpitalu ze w razie co to moze by pomogl, doradzil ale niestety pewnie bede musiala zmienic na specjaliste w zakresie nieplodnosci ech...
kojarze Aszka Twoje wpisy odnosnie klinik - no loteria ale u Ciebie ze szczesliwym zakonczeniem:)Moko, aszka lubią tę wiadomość
loret1 -
bry dziewczyny
witam siem po świątecznej przerwie
jak mi się dziś ciężko oczy otwierało....a łóżko tak mnie woła...no obudziło się we mnie zwierzę i jest to leniwiec
aszka, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyMoko wrote:Aszka, do bródnowskiego mam bardzo blisko:). Czy mogłabyś mi zdradzić nazwisko lekarza, który się Tobą opiekuje, bo rozumiem, że prowadzącym był ten z Invicty, czy tak? Pytam, ponieważ zastanawiam się na przyszłość nad ginekologiem na nfz. Póki co chodzę wyłącznie prywatnie, a myślę sobie, że gdyby trzeba było wdrożyć jakieś leczenie, to może warto by było? Z drugiej strony, przypuszczam, że do takiego ginekologa na nfz, to trzeba długo czekać na wizytę i może nie będzie miał czasu na poświęcenie większej uwagi kolejnej pacjentce...
A Wy Dziewczyny chodzicie prywatnie czy na nfz do gina?(wiadomo).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 08:42
Moko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:u mnie jogurt, czekam az mąż zapasy przyniesie
a u Ciebie?
w takie pogody staram się śniadania na ciepło robićjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Hmm, czytajac co napisalas Aszka, wnioskuje ze szpitale wychodza z zalozenia ze to co jemy nie ma zadnego wplywu na nasze zdrowie i funkcjonowanie...A co jest na obiad? Ile jeszcze tam bedzicie lezec? Oby jak najkrocej i szybko do domku z maluszkiem!
Jejku tak sie rozleniwilam laski przez te 9 dni wakacji ze nie moge wogole zabrac sie do pracy...
Pierwiastko piekny ten twoj rowerTo jakies postanowienie noworoczne?
Storczyk31, aszka lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -