35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuna spojrzalam na Twoj wykres i rzeczywiscie wyglada jak bezowulacyjny, przynajmniej wedlug temperatury, bo nie mierzysz szyjki na przyklad. Napewno masz dobry termometr?
Co prawda zaznaczylas sluz wodnisty w pewnym momencie, ale tempka nie skoczyla pozniej, bo jednorazowy skos do 36.9 nic nie znaczy jak inne temperatury sa niskie.
Jesli to nie pierwszy taki wykres to dobrze by bylo jakbys powiedziala o tym lekarzowi i zebys miala monitoring cyklu na USG z lekarzem, wtedy bedzie widac czy jest owulka czy nie. No i jesli nie ma, to stymulacja, np CLO. A na razie to mozesz zaczac pic ziola na regulacje cyklu i lykac suplementy - ja Tobie polecam Dong Quai (Aangelica Sinensis), tylko pamietaj ze Donga bierze sie tylko w pierwszej fazie cyklu (do owulacji) . Oraz Agnus Castus (Vitex) zwany takze Niepokalankiem Mniskim.
Strasznie mi przykro slyszec ze poronilas...ale u nas na forum w tym miesiacu nasza kolezanka jedna zaciazyla w kilka miesiecy po poronieniu, wiec i Tobie sie uda!Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Moko zbadaj testosteron.
Moko lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Pierwiastka - ooo, a co Ci powiedzial?Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
no nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, na wszystkie pytania odpowiadał jakoś tak wymijająco a na początek była zjebka że na pierwszą wizytę przychodze w TAKIM dniu cyklu i to bez zrobienia testu ciążowego
nosz qwa, po to przychodzę żeby to wszystko wyregulować i móc te testy robić
mam jeszzce jednego polecanego gina i klinike więc luty będzie pod tym względem pracowityMoBo, Saramago lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:no nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, na wszystkie pytania odpowiadał jakoś tak wymijająco a na początek była zjebka że na pierwszą wizytę przychodze w TAKIM dniu cyklu i to bez zrobienia testu ciążowego
mam jeszzce jednego polecanego gina i klinike więc luty będzie pod tym względem pracowity
Balwan! -
pierwiastka wrote:no nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, na wszystkie pytania odpowiadał jakoś tak wymijająco a na początek była zjebka że na pierwszą wizytę przychodze w TAKIM dniu cyklu i to bez zrobienia testu ciążowego
mam jeszzce jednego polecanego gina i klinike więc luty będzie pod tym względem pracowity
To lekarz z kliniki jakiejs byl? Nie wracaj do niego!Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
odebrałam wyniki i PRL mam w normie ale wynik jest wyższy niż ostatnio: było 15 jest 20 norma 6-29.9 więc zrobię tę z obciążeniem jeszzce żeby mieć pełny obraz ale musze najpierw rodzinnego zaatakowac o recepte na te tabletke
PRG 14.32 (norma 1.7-27) oczywiście na naturalnym progu więc wynik jest przekłamany ale ostatnio było 0.8 w tej samej fazie więc dotychczasowa dawka proga wystarczy
bardzo mnie to cieszyMoko, Phyllis lubią tę wiadomość
Dani wrote:To lekarz z kliniki jakiejs byl? Nie wracaj do niego!
mial zly dzien bo mu system w kompie dane zżerał pacjentów ale to go nie usprawiedliwia
nie wróce ale mam już obczajonych do przetestowania kolejnych 2Dani lubi tę wiadomość
Stroczyczku ale masz cudnie. Pozdrów Giewonta ode mnie i bawcie się na całego.
teściora??? noś oszalało babo:) wolę wuzetkę zjeść niż wydawać na test. Już dzisiaj pisałam, że taki cud nad Wisłą to jeszcze się nie zdarzył, coby twierdzę bez żołnierzy zdobyćStorczyk31, Moko, MoBo lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
No chyba że, chyba że... ale to już naprawdę jakimś kulewskim cudem musiałoby być, jakiś jeden błędny rycerzyk, powstał w lśniącej zbroi i ostatkiem sił przyatakował wrota ciężkie niczym dąb hihi...
zejdźmy na ziemie. Mój chłop wielki jest i silny ale armia jego żadnaMoBo lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Storczyk31 wrote:MoBo Ciebie ściskam najmocniej, jak się da, bo żem Cie pominęła, w tych wyliczeniach i dopiero, że sobie zdała z tego sparawę, wynagrodzi ci to Szef (ten od złotej rybki)w dzieciach, wierze w to.
wybacz mi
OOooooo jak milo
Ja tu tesknie strasznie!
Dzis jak moge kawe pic to nikt nie zaprasza, szit!
Baw siem dobrze -
MoBo wrote:OOooooo jak milo
Ja tu tesknie strasznie!
Dzis jak moge kawe pic to nikt nie zaprasza, szit!
Baw siem dobrzeMoBo, Dani, Margaret.Se lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter