35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
bry, bry
pierwiastko kochana, przytulam Cięmiałam nadzieję na zieloność u Ciebie - do doopy to wszystko
ja pewnie też jutro zacznę 1 dc - piersi mnie już przestały boleć, wysypało mnie na twarzy jak nastolatkę, więc wszystko jasne...
miałam iś dziś badać atpo i atg i leń mnie ogarnął - wstyd normalnie, jak widzę, że wy zmotywowana i badania robicie
w marcu chyba poproszę gina o skierowanie na hsg, a jak nie będzie efektów, to w połowie roku zacznę stymulację - taki plan na najbliższe półrocze
miłego weekenduMargaret.Se, Saramago, Moko lubią tę wiadomość
-
Pierwiastko ale test za wczesnie...Nie przejmuj sie wiec tym i milych zakupow zycze!
Moko juz zjadlas cos?
Margaret wczoraj nie mialam czasu napisac - jejku ale cudownie wiesci, jestem taka radosna to slyszec, jestes moim przykladem ze wszystko jest mozliweTo takie ekscytujace czytac o tym bijacym serduszku i ze malenstwo rosnie jak na drozdzach! A mama jak sie czuje? Byly wymioty?
Phyllis, oj...Tule....choc moze jednak nie przyjdzie? W kazdym razie mysle ze masz dobry plan na nastepne miesiace.
A co u Storczyka? Widze ze wykresu juz nie ma udostepnionego. Czyzby jednak wredota zawitala na nartach?
She - do cieplych krajow? Zapraszam!(dzis co prawda nie jest tak cieplo ale w nadchodzacym tygodniu ma byc 22 w cieniu wiec w sloncu bedzie 28).
Milego weekendu!Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Storczyk31 wrote:prostuję zatem pozdrowienia, mea culpa ( rownież dla Jot) całuję Cię w brzusio, przyszła mamuśko nasza i cieszę się razem z Tobą
Dziękuje kochanabrzusio juz troszke widac jak stoje w bieliżnie, wiec jest w co całowac juz
buziaki dla cioci :*
Moko lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:Margaret super wiadomosc, akcja serca ekstra. Oby tak dalej
Storczyk dzieki za całuski dobra kobieto, odwzajemniam :* :*:*
Pięknie biło serduszko i widziałam juz rączki i nózki ojjj cudowne uczucie doczekac sie takiego widokumusi byc dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 15:00
Dani, Ania1602, Moko lubią tę wiadomość
-
Phyllis wrote:hej, hej,
Storczyku, ale Ci fajnie - zazdroszczę, ale w pozytywnym sensieW sumie niedawno wróciłam z nart, ale jeszcze bym chciała pojeździć...
Pierwiastko, szkoda z tym lekarzemmoże chcesz namiar na lekarza, do którego chodzę ja I Ania?
Margaret, fajnie, że wpadłaś i że wszystko układa się szczęśliwie - wpadaj do nas częściej i zarażaj nas tą radością - jesteś dowodem na to, że i w naszym wieku cuda ciążowe się zdarzają
A co u mnie? Zmęczona pracą do kwadratu idę spać i będę śniła o II kreskach - może je wyśnię
pozdrawiam Was wszystkie
ps. jak wstawić serduszko?
Dziękuję kochanabędę zarazac Was moja radościa i fakt jestem przykładem, ze nie mozna sie poddawać bo szczescie czeka na każdą z Was, tylko czasami trzeba dłużej miec rączki wyciągniete do szczescia ale przyjdzie i to szybciej niz sobie myslicie
Ja nawet nie liczyłam, ze tak szybko sie uda po poronieniu, bałam się ze minie pół roku potem rok skoncze 42 lata i czas juz ucieknie ale jak widac teraz był moj czas i każda ma swój własny przypisany na to moment
myśle ze guajazyl mi pomógł w tym, tyle lat się staralismy i nic potem dwa cykle z syroem i ciach, teraz tez drugi cykl i ciach. Poleciłam jednej z dziewczyn z OF syrop do tego cytrynka na czczo i kurka wodna udało sie jej heheh za pierwszym razem po syropie, uwazam ze jezeli nie ma problemu medycznego bo u mnie zadnego nie było ale sie nie udawało a gesty sluz miałam, myslałam ze jest ok ale przekonałam się ze syrop pieknie rozrzedza sluz i żołnierzyki mają idelany dostepk wtedy dojsc do celu. Polecam go szczerze bo jestem pewna ze działa rewelacyjnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 14:05
loret1, Dani, Storczyk31, Phyllis, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
loret1 wrote:hej Wam dzielne niewiasty
witam tez nowe kolezanki;)
ale sie rozkrecilo i jest co poczytac;)
Storczyku jak milo, ze o mnie pamietalas - dziekuje za pozdrowienia i zazdraszczam tej wolnosci... ja tez mam ochote gdzies wyrwac i troche odpoczac, zresetowac beret;)
cieple kraje She klawy pomysl!
Pierwiastko ale Ty smaka robisz tymi kulinariami eeech... no a ja sie odzywiam srednio, wlasnie myslalam Mobo o takich koktajlach co robilas i nie czulas glodu?
Magi super, ze dobrze u Ciebie i serduszko puka w rytmie...
za kazda trzymam kciuki, zeby lekarza znalazla, zeby sie hormony wyciszyly itd...
oczywiscie czytam foruma choc sil mi czasem braknie na pisanie;)
pozdroooofka i milego, fajnego weekendu
Dziękuję słonkoja bym raczej powiedziała ze wali jak szalone
loret1 lubi tę wiadomość
-
Dani wrote:
Margaret wczoraj nie mialam czasu napisac - jejku ale cudownie wiesci, jestem taka radosna to slyszec, jestes moim przykladem ze wszystko jest mozliweTo takie ekscytujace czytac o tym bijacym serduszku i ze malenstwo rosnie jak na drozdzach! A mama jak sie czuje? Byly wymioty?
Milego weekendu!
Dziekuje kochana
Tak wszystko jest mozliwe i juz napisałam dwa posty wczesniej co mysle o tym i cieszę sie ze moge byc przykładem dla WasJestem przeszczesliwa po wizycie, ze wszystko jest dobrze bo bałam sie przeokrutnie tej wizyty, no z wiadomych powodów.
Dzisiaj kotek czuje sie cudownie, tylko mocno kreciło mi sie w głowie ale mdłosci brak i żoładek nie boliwymiotów jeszcze nie miałam na szczescie, boje sie troche ich bo mam zrabany zoładek i moze to byc niebezpieczne dla mnie no ale na szczescie moze to mnie ominie albo i nie
heheh
Pierwiastko test za wczesnie ale fakt nastaw sie negatywnie a wtedy Cuda sie pojawiająkciukam mocno bo to jeszcze nic straconego
Pozdrawiam Was wszystkie i z całego serca kibicuje i kciukam zeby jak najszybciej były dwie kreseczki
Ja mysle ze kazda ma zapisane kiedy ma sie zjawic Cud i sie zjawi w najmniej odpowiednim momencie
Miłej soboty Pysie kolorowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 15:01
Dani lubi tę wiadomość
-
Ania1602 wrote:Margaret pięknie:) Oby tak dalej, nieustannie trzymam kciuki.
Dziękuję Anulka :* ja tez bardzo mocno kciukam za Ciebie, zreszta dobrze wiesz toAnia1602 lubi tę wiadomość
-
loret1 wrote:hej:)
Magi to dawaj ta recepte z syropem i cytryna:) jaki syrop ile tego, cytryna na czczo czy jak...?
Dani u Ciebie takie cieploty? ale Ci fajnie:) duzo slonca i stad tyle pozytywnej energii...
Moko oby badania wyszly ok!
Storczyk, Philis piers do przodu i do boju
pozdrowienia dla Was wszystkich ofkorse;)
Kotek juz od dawna piłam pół cytryny z ciepłą woda na czczo, nie wiem czy ona pomogła ale na pewno super działa na organizm, wiec polecamteraz nie bije bo na czczo to jem płatki albo banana leżąc jeszcze w wyrku, zeby nie wstawac na czczo i nie miec mdłosci
Co do syropku to musi byc to tylko i wyłacznie syrop guajazyl w nazwie i składzie i zaden inny. Zaczynasz brac od 5dc ale fakt ja zaczynałam jak dni płodne mi sie pojawiały, tylko ze ja miewałam nawet 6 dni a jak Ty masz mniej tych dni to warto od tego 5dc albo od razu po @. Piłam po łyzce 3xd ale zwiekszałam jezeli nie widziałam efektu rozrzedzenia a ze nie widziałam to przy ovulce nawet piłam po 3łyzki 3xd i jeszcze z gwinta dopijałam w grudniowym cyklu, bo byłam wsciekła ze mało co mi rozrzedza i jakos nie działa ale jak widac podziałał tylko moje nastawienie było inne bo martwiłam sie ze jednak lipa bedzieno i co wazne jak pijesz winko na endo to odstaw bo mi wysuszyło winko sluz bo w koncu to % a one wysuszaja cały organizm a nie nawijżają aaaa i starłam sie duzo wody przy ovulce pic, tyle na ile mogłam sobie pozwolic bo w pracy nie miewałam jej pod ręką
Zem siem dzisiaj tyle opisałam, tosz to szokWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 14:22
Dani, loret1, Phyllis lubią tę wiadomość
-
loret1 wrote:dzieki Magi, juz wszystko wiem... biegne po syropek i zapasy cytryn:)
a dzis niestety jakies alko sie poleje, ale co tam trza zyc normalnie:)
milej wieczornej soboty!
1-2 łyżeczki na szklankę zimnej wody na czczo, można dosłodzić odrobiną miodu albo naturalnej melasyPhyllis, Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Margaret.Se wrote:...
Pierwiastko test za wczesnie ale fakt nastaw sie negatywnie a wtedy Cuda sie pojawiająkciukam mocno bo to jeszcze nic straconego
...
patrząc po wykresach cień cienia pojawia się nawet 8-9 dc jeśli wszystko jest ok a czasem jest to nawet bladzioch z normalną krechą więc 10dc tym bardziej powinno coś być widać a tymczasem mnie wyszło takie białe pole że w oczy razi
a poza tym NIE CZUJE ciąży co nie znaczy że jestem załamana, przeciwnie! po raz pierwszy od dawna czułam ovu, śluz był piękny jak dawno nie było a do tego mam podrasowanego progapewnie jajo było zbuk i tyle
Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość
Ja bardzo polecam ocet jabłkowy - w tym cyklu zauważyłam jego pozytywny wpływ śluz. Dodatkowo codziennie piję siemię lniane.
Saramago, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki, wpadam się przywitać wprost z wyrka. Ogarnęłam dzisiaj balkon (wołal o pomstę od końca jesieni, a że piękna wiosna dzisiaj...) mam chandrę. Małpa jak na złość nie przyłazi. dwa dni w plecy z badaniami. wrrrrrrrrrrrrrrrr....
I zrobiłam sobie dobrze. właśnie zamowiłam pizze !! Dziś na wygodniacko. Miłego popoludnia, buzi buziMoko lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
pierwiastka wrote:patrząc po wykresach cień cienia pojawia się nawet 8-9 dc jeśli wszystko jest ok a czasem jest to nawet bladzioch z normalną krechą więc 10dc tym bardziej powinno coś być widać a tymczasem mnie wyszło takie białe pole że w oczy razi
a poza tym NIE CZUJE ciąży co nie znaczy że jestem załamana, przeciwnie! po raz pierwszy od dawna czułam ovu, śluz był piękny jak dawno nie było a do tego mam podrasowanego progapewnie jajo było zbuk i tyle
pierwiastko, miło czytać Twoje słowa - pomimo niepowodzeń, nie poddajesz się i pozytywnie patrzysz w przyszłość. To cenne
nowy cykl to nowe nadzieje, ale wiesz, aktualnego cyklu nie spisuj jeszcze na straty - dopóki nie ma @, wszystko może się zdarzyć
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:hej dziewczynki, wpadam się przywitać wprost z wyrka. Ogarnęłam dzisiaj balkon (wołal o pomstę od końca jesieni, a że piękna wiosna dzisiaj...) mam chandrę. Małpa jak na złość nie przyłazi. dwa dni w plecy z badaniami. wrrrrrrrrrrrrrrrr....
I zrobiłam sobie dobrze. właśnie zamowiłam pizze !! Dziś na wygodniacko. Miłego popoludnia, buzi buzi
łączę się w bólu - ja też mam chandrę - PMS u mnie pełną parą, a za krzakami czai się @ -
Phyllis wrote:Ja bardzo polecam ocet jabłkowy - w tym cyklu zauważyłam jego pozytywny wpływ śluz. Dodatkowo codziennie piję siemię lniane.
Super najważniejsze zeby działałotez słyszałam ze siemie lniane jest swietnie, czaiłam sie zeby je zacząc stosowac ale tylko na tym sie skonczyło
Phyllis lubi tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:patrząc po wykresach cień cienia pojawia się nawet 8-9 dc jeśli wszystko jest ok a czasem jest to nawet bladzioch z normalną krechą więc 10dc tym bardziej powinno coś być widać a tymczasem mnie wyszło takie białe pole że w oczy razi
Kochana Ty nie musisz nic czuc tzn ze jestes w ciązyznam przypadki co dopiero w 3miesiacu sie zorientowały ze sa w ciazy bo nie miałay zadnych objawów heheheh dla mnie to jakos nie do uwierzenia ale najwidoczniej sa takie przypadki
Wykresy sa tez takie ze nie było nawet cien cienia w 13dcpo a dopiero w 16dcp sie pojawiły dwie kreski. Jezeli zagniezdzenie byłoby w 12dcpo to nie miałabys zadnej szansy na cien cienia w 10dcponajwazniejsze ze masz super podejscie a dołowanie to nic nie daje a tylko moze niszczyc nasz organizm w starniach
Phyllis, Dani, MoBo lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:hej dziewczynki, wpadam się przywitać wprost z wyrka. Ogarnęłam dzisiaj balkon (wołal o pomstę od końca jesieni, a że piękna wiosna dzisiaj...) mam chandrę. Małpa jak na złość nie przyłazi. dwa dni w plecy z badaniami. wrrrrrrrrrrrrrrrr....
I zrobiłam sobie dobrze. właśnie zamowiłam pizze !! Dziś na wygodniacko. Miłego popoludnia, buzi buzi
Tule mocno :* moze dobrze ze nie przyszła -
Margaret.Se wrote:Kochana Ty nie musisz nic czuc tzn ze jestes w ciązy
znam przypadki co dopiero w 3miesiacu sie zorientowały ze sa w ciazy bo nie miałay zadnych objawów heheheh dla mnie to jakos nie do uwierzenia ale najwidoczniej sa takie przypadki
Wykresy sa tez takie ze nie było nawet cien cienia w 13dcpo a dopiero w 16dcp sie pojawiły dwie kreski. Jezeli zagniezdzenie byłoby w 12dcpo to nie miałabys zadnej szansy na cien cienia w 10dcponajwazniejsze ze masz super podejscie a dołowanie to nic nie daje a tylko moze niszczyc nasz organizm w starniach
Ech... no im później przylezie, tym później zrobię AMH a to opóźnia dalsze działania, jak zawsze jest punktualna tak teraz sobie pogrywa. Choć nie ukrywam, że zlapałam się na myśli a może jednak...
ale drogie Panie, nie jest to możliwe. No nie.
Nie cierpię chandry. Mam teraz ochotę na coś słodkiegoLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają