35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMobo, tempki takie są za sprawą termometru. Jest już kupiony nowy, owulacyjny, czeka na nowy cykl, pokazuje niższe tempki
Lekarzy jeszcze żadnych, musze się wybrac na cytologię, ktorą robię co roku bo wypada mi jakoś teraz termin, to przy okazji się wybadam dodatkowo pod kątem potomstwaOj zdziwi się mój gin
MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Mobo, tempki takie są za sprawą termometru. Jest już kupiony nowy, owulacyjny, czeka na nowy cykl, pokazuje niższe tempki
Lekarzy jeszcze żadnych, musze się wybrac na cytologię, ktorą robię co roku bo wypada mi jakoś teraz termin, to przy okazji się wybadam dodatkowo pod kątem potomstwaOj zdziwi się mój gin
To moze moj mierzy za niskie
Moze zaskoczysz lekarza juz cIONzom
No oby nie przyszlaStorczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:Witajcie Kochane;)
Ja dalej chora i mam już dość leżenia, ale coś nie mogę wyzdrowieć
Witaj Jusst;) Widzę, że mamy podobny staż, powodzenia z testowaniem;)
Moko tulamy Cie mocno
zapodajesz tam jakie cytryny, miody i czosnki?
No i jak moja mama zawsze mowi, trza sie wypocic.Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Czesc Jusst! Powodzenia i nie martw sie na zapas!
Moko - oj biedaczko, lez i spij jak najwiecej.
MoBo- lanie!
A ja w weekend tez mnie jakies cholerstwo dorwalo, bol gardla i ucha, ale tylko po lewej stronie. Ucho calkiem mnie bolalo, ze lykac nie moglam. Chyba sie przewialam jak wracalam kilka dni temu wieczorem na moim e-biku (rower elektryczny, on jezdzi tak szybko jak maly skuter) wzdluz morza bez czapki bo zgubilam akurat sztorm byl i strasznie wialo. Czapke tu nosze tylko na e-rower wieczorem.
No ale uskutecznilam wszystkie domowe metody na bol ucha, lacznie z kierowaniem cieplego strumienia suszarki do ucha, wkraplanie do ucha cieplej oliwy z oliwek i kropli z wycisnietego czosnku i imbiru i pomoglo! Na gardlo zulam imbir. Wyleczylam sie sama w 24 godzinyJuz nic nie boli.
Milego tygodnia laski!MoBo, Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
MoBo wrote:Moko tulamy Cie mocno
zapodajesz tam jakie cytryny, miody i czosnki?
No i jak moja mama zawsze mowi, trza sie wypocic.
-
Dani wrote:Moko - oj biedaczko, lez i spij jak najwiecej.
A ja w weekend tez mnie jakies cholerstwo dorwalo, bol gardla i ucha, ale tylko po lewej stronie. Ucho calkiem mnie bolalo, ze lykac nie moglam. Chyba sie przewialam jak wracalam kilka dni temu wieczorem na moim e-biku (rower elektryczny, on jezdzi tak szybko jak maly skuter) wzdluz morza bez czapki bo zgubilam akurat sztorm byl i strasznie wialo. Czapke tu nosze tylko na e-rower wieczorem.
Milego tygodnia laski!MoBo, Dani lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:ja kończę przygodę z clo w tym cyklu
Dwa dni były kiepskie z rozdrażnieniem i łzami z byle powodu
Ale wczorajszy...powiem Wam ochota na seks sama z siebie, niezwykłe, dawno nie doświadczane przede mnie uczucie, siem odblokowałam i potrójny orgazm, raz za razem, dawno tak nie miałam, czuję się jak młody bóg
czy to na pewno sprawka clo, nie wiem
w ogóle czuję, że żyje, bo słońce wysoko, miała rację Pierwiastka, byle do wiosny
Osz tyzaraz tu wszystkie bedom na clo jechac
Jak sie bierze na noc to ponoc som mniejsze dolegliwosci.Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:Dziękuję Dani, dobrze, że Tobie szybko przeszło. Jejku, e-rower brzegiem morza brzmi jak bajka. Tam gdzie mieszkasz musi być raj:) W ogóle to długo już tam mieszkasz i co spowodowało, że zapragnęłaś żyć w tym cudnym miejscu (o ile nie jestem zbyt wścibska;p)?
Moko ja rodzine tu mialam od bardzo dawna, czesc mojej rodziny mieszka tu od lat 50-tych. Mam podwojne obywatelstwo poprzez rodzine. Odwiedzialam to miejsce czesto az w koncu zostalam, bo sie tu zawsze czulam jak w domu i pogoda, jedzenie dobre, slonce 330 dni w roku, morze i inne aspekty tutejszej rzeczywistosci. Przeprowadzilam sie tutaj w 2008, a w 2010 poznalam tu mojego meza (ktory urodzil sie tutaj, ale jego mama tez urodzila sie w Polsce, tylko wyjechali jak byla dzieckiem, tez w latach 50-tych).Storczyk31, Moko, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Wow Storczyku, jaka dawke bralas?
Jaki jest przepis na trzy orgazmy pod rzad?
MoBo, pierwiastka, Moko, Margaret.Se lubią tę wiadomość
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Jusst witaj
Moko, ponoć z cykli chorobowych niespodzianki lubią być ale Ciebie jakoś strasznie długo trzyma, kuruj się bo wiosna przyszła
Dani, super że naturalne środki tak szybko podziałały i udało się zagrać chorobie na nosie
Storczyk, po takich relacjach to chyba nie tylko ja oczekuję więcej zieleni na wiosneciesze się jak niue wiem co że blokada puściła bo to przy staraniach nie takie łatwe
MoBo, Moko, Storczyk31, Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
i siem pytacie co to za kody som pod wykresem, to powiem tu zeby sie nie powtarzac
w tym cyklu biorę suplementy i ziola w większych dawkach do ovu i musze to jakoś ogarnąć zeby się nie pomerdało mnie więc sobie zapisałąm koda
w ogóle mam wrażenie że ten cykl jakoś mi się szybko rozwija
no zobaczymy co to z tego wyjdzieMoko, MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dani wrote:Moko ja rodzine tu mialam od bardzo dawna, czesc mojej rodziny mieszka tu od lat 50-tych. Mam podwojne obywatelstwo poprzez rodzine. Odwiedzialam to miejsce czesto az w koncu zostalam, bo sie tu zawsze czulam jak w domu i pogoda, jedzenie dobre, slonce 330 dni w roku, morze i inne aspekty tutejszej rzeczywistosci. Przeprowadzilam sie tutaj w 2008, a w 2010 poznalam tu mojego meza (ktory urodzil sie tutaj, ale jego mama tez urodzila sie w Polsce, tylko wyjechali jak byla dzieckiem, tez w latach 50-tych).
MoBo, Storczyk31, Saramago, Dani lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:ja kończę przygodę z clo w tym cyklu
Dwa dni były kiepskie z rozdrażnieniem i łzami z byle powodu
Ale wczorajszy...powiem Wam ochota na seks sama z siebie, niezwykłe, dawno nie doświadczane przede mnie uczucie, siem odblokowałam i potrójny orgazm, raz za razem, dawno tak nie miałam, czuję się jak młody bóg
czy to na pewno sprawka clo, nie wiem
w ogóle czuję, że żyje, bo słońce wysoko, miała rację Pierwiastka, byle do wiosny)))
A mnie coś jajniki dają się we skórę. Bolą na zmianę i nie mogą się zdecydować;pMoBo, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:i siem pytacie co to za kody som pod wykresem, to powiem tu zeby sie nie powtarzac
w tym cyklu biorę suplementy i ziola w większych dawkach do ovu i musze to jakoś ogarnąć zeby się nie pomerdało mnie więc sobie zapisałąm koda
w ogóle mam wrażenie że ten cykl jakoś mi się szybko rozwija
no zobaczymy co to z tego wyjdzie
To co to ten kod, jeszcze raz?hahahahhaha
Moko, Storczyk31, Kazia lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:Toż to siok normalnie. Na jakichś warsztatach tantrycznych byłaś, czy co?
)))
to nie wiem dlaczemu tak się stało, oby już nie wróciło co było, a było fatalnie
a może to jest tak, że do jakiegoś momentu psyche jest w stanie upaść i koniec, może potem sama się już ratuje na siłęMoko, Dani lubią tę wiadomość