35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moko wrote:Czyli miłość Cię wywiała;) i dajecie radę pracować w jednym miejscu? W sensie czy nie odbija się to na związku, że tak cały czas razem?
Spoko bo jesteśmy w innych działach. Czasem mi na stołówce przemknie bo inaczej siem nie widzimy w robocie. Tu jest chyba jakoś kolo 1000 ludziskow wiec jest gdzie siem zgubicMoko lubi tę wiadomość
-
jusst witaj
U mnie zapalenie krtani się rozwija* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:jusst witaj
U mnie zapalenie krtani się rozwija
Ja chyba jutro pójdę znów do lekarza, bo w ogóle mi nie przechodzi. Z kaszlu przeszło na mega katar i cały czas mam mały stan podgorączkowy.
Bierzesz coś dobrego na to choróbsko? Idziesz do lekarza czy domowe sposoby? Zdrówka♡Ania1602 lubi tę wiadomość
-
Ania1602 wrote:jusst witaj
U mnie zapalenie krtani się rozwija
Aniu duzo zdrowkaAnia1602, MoBo, Jot lubią tę wiadomość
-
MoBo pieczatek nie daja jak ktos nie chce. Ja mam mase znajomych ktorzy podrozuja po wielu krajach i jak mnie odwiedzaja to prosza na lotnisku o pieczatke na kartce. I zawsze im daja. Pogranicznicy sa przyzwyczajeni i taka jest praktyka, zeby ludziom nie utrudniac zycia
Wiec zapraszam!
Moko- tak czuje sie bezpiecznie, szczerze mowiac bardziej niz w Krakowie czy Warszawie gdzie mase huliganow i w morde mozna dostac jak sie zajdzie poza centrum miasta (pamietam z czasow licealnych i studenckich, no ja nie dostalam ale moi koledzy tak i moj tata tez, a ja bylam napadnieta na tle seksualnym w Krakowie. Nie mowiac o tym ile razy ukradziono mi portfel z torebki przy wsiadaniu do pociagu a czesto jezdzilam pociagiem Krakow-Wawa, bo jestem z Wawy a w Krakowie studiowalam). A tutaj w miastach mala przestepczosc a system obrony przeciwrakietowej mamy bardzo skutecznyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 21:35
MoBo, Kazia, Storczyk31, Jot lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualnyMoBo wrote:Jusst jak juz sikosz to rannym lepiej, ale wiem siedzi to i kusi w szafce
Drugi siedzi za to grzecznie schowany. Nie ruszam go przez tydzień! I proszę mnie w tym wspierać!
Moko, MoBo, She Wolf, Kazia, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Moko ja od pewnego czasu staram się zwalczać wirusy w miarę naturalnie
Stosuję Alliofil, raczej pomagał zobaczę jak będzie teraz. Biorę też Isla do ssania.
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Dani wrote:MoBo pieczatek nie daja jak ktos nie chce. Ja mam mase znajomych ktorzy podrozuja po wielu krajach i jak mnie odwiedzaja to prosza na lotnisku o pieczatke na kartce. I zawsze im daja. Pogranicznicy sa przyzwyczajeni i taka jest praktyka, zeby ludziom nie utrudniac zycia
Wiec zapraszam!
Moko- tak czuje sie bezpiecznie, szczerze mowiac bardziej niz w Krakowie czy Warszawie gdzie mase huliganow i w morde mozna dostac jak sie zajdzie poza centrum miasta (pamietam z czasow licealnych i studenckich, no ja nie dostalam ale moi koledzy tak i moj tata tez, a ja bylam napadnieta na tle seksualnym w Krakowie. Nie mowiac o tym ile razy ukradziono mi portfel z torebki przy wsiadaniu do pociagu a czesto jezdzilam pociagiem Krakow-Wawa, bo jestem z Wawy a w Krakowie studiowalam). A tutaj w miastach mala przestepczosc a system obrony przeciwrakietowej mamy bardzo skutecznyMoBo, Dani lubią tę wiadomość
-
Ania1602 wrote:Moko ja od pewnego czasu staram się zwalczać wirusy w miarę naturalnie
Stosuję Alliofil, raczej pomagał zobaczę jak będzie teraz. Biorę też Isla do ssania.
Ja boję się, że dostanę jutro antybiotyk i nie wiem co zrobić, bo jakieś tam starania są mimo wszystko ...MoBo, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Wiem, że rannym, ale bestia sama z szafki wylazła, jak tylko poszłam siku.
Drugi siedzi za to grzecznie schowany. Nie ruszam go przez tydzień! I proszę mnie w tym wspierać!
Hahahaha a tak te lazace som najgorsze
jusst, Kazia lubią tę wiadomość
-
Dani wrote:MoBo pieczatek nie daja jak ktos nie chce. Ja mam mase znajomych ktorzy podrozuja po wielu krajach i jak mnie odwiedzaja to prosza na lotnisku o pieczatke na kartce. I zawsze im daja. Pogranicznicy sa przyzwyczajeni i taka jest praktyka, zeby ludziom nie utrudniac zycia
Wiec zapraszam!
Moko- tak czuje sie bezpiecznie, szczerze mowiac bardziej niz w Krakowie czy Warszawie gdzie mase huliganow i w morde mozna dostac jak sie zajdzie poza centrum miasta (pamietam z czasow licealnych i studenckich, no ja nie dostalam ale moi koledzy tak i moj tata tez, a ja bylam napadnieta na tle seksualnym w Krakowie. Nie mowiac o tym ile razy ukradziono mi portfel z torebki przy wsiadaniu do pociagu a czesto jezdzilam pociagiem Krakow-Wawa, bo jestem z Wawy a w Krakowie studiowalam). A tutaj w miastach mala przestepczosc a system obrony przeciwrakietowej mamy bardzo skuteczny
a to dobrze wiedzieć, że taki myk można zrobić
Ja siem po USA wizę wstałam na zimnie brrri chciałabym jeszcze kilka razy odwiedzić zanim mi 10teczka stuknie.
Dani lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:My jutro bedziemy miec dzien 'nalesnika'
W Uk zamiast tlusty czwartek maja wlasnie 'pancake day'
She z czym bedziesz robic?
Ja siem chyba skusze na te nutele bo tyle sie tu o niej slyszy
Kochana, ja dzis postanowilam zrobic nalesniki, ale zrezygnowalam. Moze jutro mi wroci wena
My zawsze wyciagamy wszystkie dodatki, dzemy, nutelle, miod, jakies polewy i kazdy nalesnik jemy z innym dodatkiem
Smacznego
Witam nowa staraczkeJestes pierwsza w kolejce
Moko skad masz ta diete na Hashi? Ja sie nie moge przemoc z odstawieniem glutenu, a przeciwciala mi urosly od ostatniego czasu
Storczyk, wez ja tez tak chce. Powiem Ci ze ja tez w tym cyklu mam wieksza chcice, moze to faktycznie po Clo?
U mnie dzis lub jutro owulka. Wczoraj jajko 22mm i podany Pregnyl
Margaret.Se, Kazia, Storczyk31, MoBo, Moko lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
hej:)
ale popisane hoho....
witam nowa kolezanke!
Jot i Magi powodzenia i samych milych doznan przy rosnacych brzuszkach!
chorowitkom zdrowia;)
Dani wspolczuje przezyc... dobrze, ze sie teraz dobrze czujesz:) tez sie wlasnie zastanawialam jak tam z bezpieczenstwem?
Mobo - masz poczucie humoru Ci napisze:) fajnie opisalas te przygody damsko-meskie...
Storczyku gratuluje doznan! i ja tez ostatni cykl na CLO, moze i mnie czeka jakas niespodzianka erotiko:)
Pozdrawiam Wszystkie bez wyjatku:)She Wolf, Margaret.Se, Storczyk31, MoBo, Moko, Jot lubią tę wiadomość
loret1 -
Loret mi lekarka mowila, ze lepiej jak jest jedno jajko bo niby jest lepszej jakosci, niz jak jest kilka ale slabych. Ile w tym prawdy? Nie mam pojecia.
A na jakiej dawce Clo jestes w tym cyklu?25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Loret mi lekarka mowila, ze lepiej jak jest jedno jajko bo niby jest lepszej jakosci, niz jak jest kilka ale slabych. Ile w tym prawdy? Nie mam pojecia.
A na jakiej dawce Clo jestes w tym cyklu?
na jednej tabletce, ostatni cykl... u mnie to tez stres swoje podejrzewam robi
Storczyk31 lubi tę wiadomość
loret1 -
nick nieaktualnyJakoś w tym cyklu się nie nakręcam, no poza wczorajszym wybrykiem z testem, ale to jego wina, że sam wpadł w ręce, a ja go olałam
No więc, poza może lekkimi mdłościami wczoraj wieczorem i dzisiaj rano i faktem, że stanik jakiś minimalnie mniejszy się zrobił, nie mam żadnych objawów.
Jutro niby @, oby nie!
W sumie według pierwszego terminu miałą być w poniedziałek, ale owu się przesunęła o dwa dni.
Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
ja wczoraj bylam u mojego lekarza prowadzacego w klinice i ogolnie on powiedzial ze w poprzedniej IUI dobrze zareagowalam na stymulacje, moj maz mial dobre nasienie, wiec dawke Gonal F mam brac taka sama na nastepnej IUI, jedyne co zmienimy to mam brac progesteron dowcipnie. Nigdy dotad nie bralam, to bedzie moj pierwszy raz...
No ale zanim zaczne nastepna IUI to musze zrobic badanie histeroskopia. Poniewaz w poprzednim cyklu na USG przed IUI widoczny byl maly polip. No i moj lekarz stwierdzil ze trzeba go sprawdzic, a na USG to malo widac, wiec histeroskopia, i ogolnie ze raz i dobrze bedzie zajrzec do mojej macicy.
To badanie histeroskopia mozna wykonywac jedynie w kilku dniach miedzy koncem miesiaczki a owulka. Ale udalo mi sie dorwac termin na najblizsza niedziele, to bedzie moj 13 DC, a wiec dzien owulkowy, ale raczej napewno nie-po owulkowy wiec w klinice powiedzieli ze OK. Ciesze sie ze to juz w tym miesiacu bede miec za soba i nie musze czekac.
To bedzie histeroskopia diagnostyczna, nie zabiegowa.
Milego dnia wam wszystkim!Storczyk31, MoBo, jusst, Moko, She Wolf, Margaret.Se, aszka, Ania1602 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️