35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
MoBo wrote:Dani super historia
Ja to aż wstyd sie przyznać leczę kacaale takiego mega! Miesiące wyrzeczen, witamin, diet i w jeden wieczór zmarnowane...ehhh
Te moja jaja tam pewno oklaply w środku
Gdzie ja miałam głowę, żeby tak chlac przed owulkaloret1, MoBo, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Jeżeli ktoś mnie pamięta i chciałby wiedzieć co u mnie to informuję że już urodziłam córcię. U mnie ciągle były plamienia i zdecydowali o wcześniejszym rozwiązaniu w styczniu, bo stwierdzili po ktg że już mam rozpoczętą akcję porodową a ja nic nie czułam. Miałam cc, szybko poszło w sumie też szybko wstałam. Jesteśmy w domu i wdrażam się do opieki nad małą. Alinka ważyła 2700 po urodzeniu. Także dziewczyny nie upadać na duchu bo i stare baby
jak my mają szansę na ciążę i na dzieci.
loret1, Ania1602, Dani, Moko, Kazia, MoBo, Jastin76, Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
witam siem wieczornie
my dziś z maużem byliśmy w arboretum w miejscowości Kórniki tam już wiosna na całego, pierwiosnki i przebiśniegi i oczary są w pełnym rozkwicie, słońce zachęca do spacerów a do tego ptaki się prześcigały w trelach, no relaks pierwsza klasa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc80dfa233b0.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fe7ed391f5d.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1155e4d7c57e.jpgStorczyk31, Phyllis, Moko, loret1, Ania1602, Dani, Jastin76, MoBo lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
dzieks Mobo
no po malu przechodzi i opuchlizna z oczu tez, kuzwa ale towarzyszy mi taki lek ze ten czas mi sie kurczy ze nie moge sobie tego przetlumaczyc...
a taki resecik jak sobie zapodalas to baaardzo dobra sprawa - raz na jakis czas warto puscic ze smyczy emocje i zaszalec:)
Basiurka gratulacje!!! fajnie Ci
Pierwiastko wiosna w lesie a w sercu?
Moko, MoBo, Jastin76 lubią tę wiadomość
loret1 -
Dani chyba się przeprowadzę do Ciebie;)
basiurka gratulacje:) Wszystkiego dobrego dla Ciebie i córuni.
MoBo luz luzem, ale co za dużo to nie zdrowo. Może się wyłamie, ale ja uważam, że lanie Ci się należy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 21:51
Dani, Moko, Jastin76 lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Loret w sercu maj
ale ja mam wsparcie w ślubnym bo bez niego to też by mnie chyba presja kurczącego się czasu przygniatała niemiłosiernie
Basiurka, gratki!!! niech się zdrowo chowa
MoBo, niech się jajko uczy że w życiu róznie może byći wrzuć na luz, czasem reset potrzebny, dziewczyny dobrze mówią
Dani, takie historie sprawiaja że nie słucham głupot wygadywanych przez ginów i walczę nadalDani, Jastin76, MoBo lubią tę wiadomość
basiurka wrote:Jeżeli ktoś mnie pamięta i chciałby wiedzieć co u mnie to informuję że już urodziłam córcię. U mnie ciągle były plamienia i zdecydowali o wcześniejszym rozwiązaniu w styczniu, bo stwierdzili po ktg że już mam rozpoczętą akcję porodową a ja nic nie czułam. Miałam cc, szybko poszło w sumie też szybko wstałam. Jesteśmy w domu i wdrażam się do opieki nad małą. Alinka ważyła 2700 po urodzeniu. Także dziewczyny nie upadać na duchu bo i stare baby
jak my mają szansę na ciążę i na dzieci.
Basiurka ogromne gratulacje!!!
Pięknego macierzyństwa życzę i żeby mała rosła zdrowo
padington, Jastin76, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Ania1602 wrote:Dani chyba się przeprowadzę do Ciebie;)
basiurka gratulacje:) Wszystkiego dobrego dla Ciebie i córuni.
MoBo luz luzem, ale co za dużo to nie zdrowo. Może się wyłamie, ale ja uważam, że lanie Ci się należy.
Właśnie luz luzem, ale lanie się należy.
Jastin76, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczęta w ten piękny słoneczny dzień.
Mam woooolne i to jest piękne
Teraz kawusia i ponadrabiam Was troszkę, bo weekend pracowałam i nie miałam czasu zawitać.
Miłego dniaJastin76, Storczyk31, MoBo, Moko, Margaret.Se lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Jastin76 wrote:Saramago wrote:
Nawet tego NIE PISZ ... jadę z Tobą na Filipiny powiedz tylko kiedy mam być spakowanadla mnie number one! !!!!!❤
No jeśli o mnie chodzi to już/zaraz....
ech a tu tylko niewiadoma kiedy jakaś klinika, kiedy co i jak urlopu zaplanować nie można...
ale jestem przekonana, że jeśli zaciąże i będzie wszystko ok, to wybiorę się gdzieś z brzuchem... widziałam na wyjazdach tyle zaciążonych babeczek, że aż łza się w oku kręciłaJastin76, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Storczyk31 wrote:ja bym na Twoim miejscu została, gdzie jesteś
może kawa do łóżka i ponowny sen
zazdraszczam
ale pewnie spać pójdę dziś wcześniejStorczyk31 lubi tę wiadomość
Saramago wrote:No jeśli o mnie chodzi to już/zaraz....
ech a tu tylko niewiadoma kiedy jakaś klinika, kiedy co i jak urlopu zaplanować nie można...
ale jestem przekonana, że jeśli zaciąże i będzie wszystko ok, to wybiorę się gdzieś z brzuchem... widziałam na wyjazdach tyle zaciążonych babeczek, że aż łza się w oku kręciła
Wiesz juz to tu kiedys pisalam, ze jak bylam na Majorce to w ZYCIU tyle dzieciakow i bab z brzuchami nie widzialam co tam. No i akurat w tym hotelu poronilamNo przeciez to byla jakas kara od 'zlotej rybki'!
-
MoBo wrote:Wiesz juz to tu kiedys pisalam, ze jak bylam na Majorce to w ZYCIU tyle dzieciakow i bab z brzuchami nie widzialam co tam. No i akurat w tym hotelu poronilam
No przeciez to byla jakas kara od 'zlotej rybki'!
Przykro mi Mobo
Nie wiem jak to nazwać, ale niepotrzebnie traktujesz to w kategorii "kary"...
Czy to wydarzenie spowodowało, że postanowiłaś nie wakacjonowac się w okresie ciąży? Bo spotkałam się z wieloma takimi decyzjami i trochę miałam zgrzyt. ale po rozmowie z lekarzem trochę się uspokoiłam, bo jesli ciąża będzie prawidłowa to nie ma obaw do podróżowania. ale... wyprzedzam fakty. co ma być to będzieMoBo, Jastin76, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Przykro mi Mobo
Nie wiem jak to nazwać, ale niepotrzebnie traktujesz to w kategorii "kary"...
Czy to wydarzenie spowodowało, że postanowiłaś nie wakacjonowac się w okresie ciąży? Bo spotkałam się z wieloma takimi decyzjami i trochę miałam zgrzyt. ale po rozmowie z lekarzem trochę się uspokoiłam, bo jesli ciąża będzie prawidłowa to nie ma obaw do podróżowania. ale... wyprzedzam fakty. co ma być to będzie
Dobra moze nie kary, to moze moja zlota rybka nie spelnila mojego zyczenia do konca
Wiesz ja juz nie czekam na zadnych lekarzy, procedury i planuje urlopy jak mi pasuje, bo juz mam dosc tego zycia 'on hold'.
Kolejnym razem bym nic nie zmienila. Moj zarodek obumar w domu, a tam sie tylko okazalo. -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Czytam Was już jakiś czas, więc postanowiłam się przywitać
36 lat, w sumie trzeci cykl starań, termin @ pojutrze, może nie przyjdzie?
Jestem po około 15-16 lat antykoncepcji hormonalnej, tabsy, następnie jakieś 6 lat krążki, ostatni wyjęty 6 listopada i w sumie od wtedy brak zabezpieczeń i obserwacja siebie. Zdziwiło mnie, ze już w pierwszym cyklu była teoretycznie owulacja, wzrost temp, testy też pokazały, nie za bardzo powinien się liczyć, bo liczony od krwawienia z odstawienia, a nie prawdziwej @, ale owu 16 dzień. W kolejnym cyklu również owu wystąpiła, w 17 dniu, teraz w 19, faza lutealna zawsze równo 14 dni.
W sumie niepokoi mnie jedno, ale miejmy nadzieję, ze niepotrzebnie, ten temat omówimy, jeśli (odpukać!) pojawi się @
No więc, dzień dobry!MoBo, Storczyk31, Dani, pierwiastka, Jot, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Dobra moze nie kary, to moze moja zlota rybka nie spelnila mojego zyczenia do konca
Wiesz ja juz nie czekam na zadnych lekarzy, procedury i planuje urlopy jak mi pasuje, bo juz mam dosc tego zycia 'on hold'.
Kolejnym razem bym nic nie zmienila. Moj zarodek obumar w domu, a tam sie tylko okazalo.
To bardzo dobre podejście. Ja niestety przed invitro nie mogę nic zaplanować
ale niech no tylko coś ruszy...
brakuje mi urlopu, choć nie mogę narzekać bo zeszły rok był pod znakiem wojaży. właśnie wtedy postanowiłam nie patrzeć na wykresy, termometry, dni płodne itp i zwolniłam tempo. Co i tak niczego nie zmieniło. ani wyluzowanie ani urlopowanie, ech...Storczyk31 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Witamy jusst!
Ciem juz gdzies z lajkow widzialam
Przechodzias juz przez jakichs lekarzy? badania?
Z tego co widze to jestes bardzo goracatempki podstawowe 36.90 uffff
Ja w fazie lutealnej jak dojde do 36.90 to jest dobrze.
wykres wyglada niezleKciuki zeby @ nie przyszla!!!