35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:Margaret kiedy idziesz na prenatalne?
Kochana mam 23 lutego za 18dniH. bedzie mi tez robil
MoBo, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Takie zielone cos co MoBo pije to ja bym pewnie wypila ale nie jako podstawowe danie. Na takie diety ja sie nie nadaje, ja musze jesc normalnie co zrobic
nie umiem byc na dietach takich
Jako glowne to bylo tylko chwilowo, teraz miedzy daniamiMargaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Jako glowne to bylo tylko chwilowo, teraz miedzy daniami
Eee to tak to moglabym wypic ale nie tak czestopamietam jak wspolpracowalam z perfumeriami i dziewczyny z sephory bywały ciagle na dietach i jakues koktajle z proszku tylko pily. Podziwialam je bo tak nie umiem dietowac hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 10:36
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A powiem wam co tam ...
Wczoraj mialam bardzo pozytywna wizyte z pania aku
Przyznalam sie jej, ze za tydzien mam wizyte w kilnice nieplodnosci w celu rozeznania sie jak by mnie poprowadzili i nie wiem czy to kwestia miesiaca, czy dwoch kiedy cos ruszy.
Tu oczekiwalam na jej sprzeciwy... a tu, bardzo sie ucieszyla, wspomniala ze miala juz kilka pacjentek ktore przechodzily przez IUI i invitro w tej wlasnie klinice i w tym samym czasie robila im aku - wszystkie zaCIONZyly
Powiedziala ze doradzi kiedy zaczac, jakie leki (jezeli bede miala wybor)i ze aku bardzo dobrze dziala we wspomaganiu tych procedur.
Koniec do czerwca zachodze z koksem i tyle!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 10:46
Kazia, Margaret.Se, pierwiastka, aszka, Storczyk31, Dani, Moko, Phyllis, Jastin76, Saramago lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:A powiem wam co tam ...
Wczoraj mialam bardzo pozytywna wizyte z pania aku
Przyznalam sie jej, ze za tydzien mam wizyte w kilnice nieplodnosci w celu rozeznania sie jak by mnie poprowadzili i nie wiem czy to kwestia miesiaca, czy dwoch kiedy cos ruszy.
Tu oczekiwalam na jej sprzeciwy... a tu, bardzo sie ucieszyla, wspomniala ze miala juz kilka pacjentek ktore przechodzily przez IUI i invitro w tej wlasnie klinice i w tym samym czasie robila im aku - wszystkie zaCIONZyly
Powiedziala ze doradzi kiedy zaczac, jakie leki (jezeli bede miala wybor)i ze aku bardzo dobrze dziala we wspomaganiu tych procedur.
Koniec do czerwca zachodze z koksem i tyle!
Superja mysle ze na bank uda sie Tobie o wiele wczesniej
to sie nazywa pozytywne nastawienie pacjentki,klientki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 11:10
pierwiastka, aszka, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
dzień bry
a ja dziś już drugą kawę popijam bo jakoś sie nie mogę obudzić...
w planach na dziś farbowanie włosów i dzień spędzony przy garach żeby w weekend mieć wolne - lubie w kuchni czas spędzac ale mi się z fotela czterech liter ruszyć nie chce dziśStorczyk31, Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Storczyk31 wrote:MoBo, podciągnij nas w gore ze sobą w tym pozytywnym myśleniu
Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
Storczyk31 wrote:ja bym na wiosnę nie liczyła
umiesz liczyć ?
a jak okoliczności przyrody lepsze to i humor lepszy i łatwiej się liczy tak żeby się nie pomylićStorczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
Storczyk31 wrote:a bo to mało razy człowiek liczy czas do wiosny
jakby to coś miało zamienić ?
z racji słońca będzie tylko humor lepszy, masz racje MałaMoBo, Margaret.Se, Jastin76, padington lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:dzień bry
a ja dziś już drugą kawę popijam bo jakoś sie nie mogę obudzić...
w planach na dziś farbowanie włosów i dzień spędzony przy garach żeby w weekend mieć wolne - lubie w kuchni czas spędzac ale mi się z fotela czterech liter ruszyć nie chce dziś
A ja slyszalam zeby w okresy nie farbowac wlosow
ponoc kolory nie wychodzom.Storczyk31, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Znalazlam wczoraj w domu 20 testow owulacyjnych
No chyba se sikne dzisiaj
No i wspaniałe wieści od Pani aku:) Super plan, uda się jak nic:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 12:59
Storczyk31, MoBo, Margaret.Se, padington lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:też słyszałam
edit: jakie 'bendzie' toż to jest trzeci dzień cionzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 14:03
MoBo, Storczyk31, Moko, Margaret.Se, padington lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter