X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co wy wszystkie, posnely po obiedzie? O.o
    Niektore pewno psy wyprowadzajom :P

She bylas podgladnac jaja?

Teraz mam paytanie takie 'gowniane', czy wy stosujecie jakies wspomagacze trawienne?
    Ja wlasnie nie, ale czujem ze mmnie cos mnie zblokowalo i rozwazam 'Figure' zapodac.
    Chyba mnie siem jaka flora spiprzyla, wiec teraz szukam czym to naturalnie naprawic. macie jakie domowe sposoby?
    Cholera ten kefir tutejszy nie taki jak nasz pitny, jego lyzkom trzeba krajac, wiec nie dziala :(

jusst, She Wolf, Margaret.Se, Saramago, pierwiastka, loret1 lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:

Chyba mnie siem jaka flora spiprzyla, wiec teraz szukam czym to naturalnie naprawic. macie jakie domowe sposoby?
    Cholera ten kefir tutejszy nie taki jak nasz pitny, jego lyzkom trzeba krajac, wiec nie dziala :(

Mnie zawsze odtyka po cieciorce ;) Może być hummus, może być falafel, może być zwykłą z puszki.

MoBo, Margaret.Se, loret1 lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:

Teraz mam paytanie takie 'gowniane', czy wy stosujecie jakies wspomagacze trawienne?
    Ja wlasnie nie, ale czujem ze mmnie cos mnie zblokowalo i rozwazam 'Figure' zapodac.

Ja bylam na aku :P Wlasnie wrocilam zrelaksowana.
    Na podglad juz nie jade, bo inwestuje kase w akupunkture. Dostalam Pregnyla to jajco pewnie peklo, a jak nie to niech sie buja :D

Na przeczyszczenie najlepsza kawa i faja na czczo :P
    To pamietam z czasow kiedy palilam i pilam kawe ;)
    A poza tym to nie doradze bo sama mam ciagle zaparcia mimo w miare zdrowej diety.
    Figure odradzam, bo wszystkie dobre rzeczy z Ciebie wypluka.
    Ja kiedys kupilam blonnik w saszetkach w aptece, taki ktory mozna nawet w ciazy stosowac i dziala jak sie go pije.
    Ciekawe jakie sposoby reszta zaproponuje :)

MoBo, jusst, Margaret.Se, Dani, Kazia, Storczyk31, Moko, pierwiastka, loret1 lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst wrote:
    Mnie zawsze odtyka po cieciorce ;) Może być hummus, może być falafel, może być zwykłą z puszki.

W srode byly u nas falafelki, a dzis jeszcze bylo troche w salatce, wiec na mnie chyba nie dziala :(

l22ndf9her11uere.png
  • padington Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Niektore pewno psy wyprowadzajom :P :(

Nie śpiom nie śpiom, tylko zerkają w kompika i obiadki gotują, pieska nie wyprowadzam bo 2 tygodnie temu odszedł zostały mi dwa kotki ale one same się obsługują.

MoBo, Margaret.Se, Storczyk31 lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Figure odradzam, bo wszystkie dobre rzeczy z Ciebie wypluka.

Widzisz w jakiej desperacji juz jestem? O.o

Po robicie ide na joge, moze to mnie jakos 'przepcha'!

l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    padington wrote:
    Nie śpiom nie śpiom, tylko zerkają w kompika i obiadki gotują, pieska nie wyprowadzam bo 2 tygodnie temu odszedł zostały mi dwa kotki ale one same się obsługują.

A co gotujom?
    Przykro mi z powodu pieska <3

l22ndf9her11uere.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:

Kotek na mnie super działa cytrynka na czczo i zielona herbatka a nie wspomne o śliwce suszonej, która działa najlepiej w swiecie a u mnie nawet nie powiem jak :P bo ciezko byłoby mi dotrzec do kibelka heheheh

aaa i muszem sie pochwalic ze wołowinke dusze :) czyli patrze juz normalnie na miensko :) mam nadzieje ze to dobry objaw...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 16:55

She Wolf, MoBo, Storczyk31, Moko, pierwiastka lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • padington Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupku jarzynową i myślę nad pierogami ruskimi, to by był obiad chociaż na dwa dni, tylko czy mi się chce to nie wiem jeszcze.

Margaret.Se, MoBo, Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie chińczyk: kurczak, warzywa, makaron.

MoBo, Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    padington wrote:

Przykro mi <3 ja marze o jednym piesku ale niestety jeszcze musze sporo poczekac

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padington przykro mi z powodu piesia :( Tule :*

Ja robie pomidorowa z ryzem :)

Wczoraj zrobilam zupe serowo-cebulowa z przepisu Doradcy smaku i caly ser mi sie scial. Ale sie wkurzylam!!!! To juz kolejny przepis ktory nie wyszedl tak jak to pokazuja w TV :/

MoBo lubi tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • padington Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje wam kochane te bolące serducho w notatkach na moim wykresie to było właśnie to, ale nie będę wam tu smutków opowiadać. Ja też bardzo kocham wszystkie storzonka a mój mąż to nie wspomnę tylko szkoda ze one tak szybko odchodzą ech

Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość

• Dani Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo ja generalnie nie miewam takich problemow, chyba ze chleb bialy zjem lub cos z bialej maki w wiekszej ilosci, to wtedy tak. Anyway mi tez pomaga rzeczywiscie sliwka suszona, jak Margaret mowila. A probiotyki lykasz?

Ja dzis u fryzjera bylam :) Podcielam sobie wlosy sporo, mialam takie do pol plecow a teraz mam troche za ramiona. No fajnie sie czuje, lekko tak i facety sie za mna na ulicy bardziej niz wykle ogladaly wiec chyba dobrze mi w tej nowej :)

Nowy fryz na owulke :)

Zjadlam na miescie hummus z jajkiem i z pita i jestem najedzona na razie. Nic wiec nie gotuje. Moze wieczorem cos.

Margaret.Se, Storczyk31, Moko, Jastin76, jusst, pierwiastka, Jot lubią tę wiadomość

Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️

1usa9vvjrnodabqg.png

6.2017 Pierwsza IUI *6tc
    8. 2017 Druga IUI :(
    1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
    4. 2018 start druga IVF :(
    8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
    1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy :(
    2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
    9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
    9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud :)
    10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️
  • padington Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dla mnie te przepisy z doradcy smaku jakoś się nie widzą, jakieś to dziwne po mojemu, może dlatego ci nie wychodzą

Margaret.Se lubi tę wiadomość

• padington Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani wrote:

Ja dzis u fryzjera bylam :) Podcielam sobie wlosy sporo, mialam takie do pol plecow a teraz mam troche za ramiona. No fajnie sie czuje, lekko tak i facety sie za mna na ulicy bardziej niz wykle ogladaly wiec chyba dobrze mi w tej nowej :)
    Nowy fryz na owulke :)

Nie mogłaś zabrać mnie ze sobą moje trzeba podciąć i pofarbować a weny brak a owulka za rogiem a może by pomogło?

Dani, Jastin76, MoBo lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    padington wrote:
    A dla mnie te przepisy z doradcy smaku jakoś się nie widzą, jakieś to dziwne po mojemu, może dlatego ci nie wychodzą

I dlatego teraz zeby mnie reka Boskka bronila przed zagladaniem na ta strone!

Kochana, wspolczuje Ci. ja nawet sobie nie wyobrazam tego jakby moim psiakom sie cos stalo :/

MoBo lubi tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

• Saramago Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Ja bylam na aku :P Wlasnie wrocilam zrelaksowana.
    Na podglad juz nie jade, bo inwestuje kase w akupunkture. Dostalam Pregnyla to jajco pewnie peklo, a jak nie to niech sie buja :D

)

Dziewczyny na przetkanie i nie tylko najlepsza LEWATYWA serioo!!
    http://www.arkadia-polania.pl/lewatywa.php

Dani, MoBo lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dziś były muszle nadziewane ricottą ze szpinakiem i orzechami włoskimi na sosie pomidorowym z eksperymentu dodałam: suszoną śliwkę, anchois, cynamon i troszkę gorzkiej czekolady. Odjazd :-) Poszła dokładka dla mojego <3

a teraz ruszyć się nie mogę :(

Storczyk31, Margaret.Se, Moko, jusst, pierwiastka lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Storczyk31 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie fasolowa z bułą ;) pychota

MoBo, sok z marchwi najlepszy na popchnięcie ;););)

Margaret.Se, jusst, pierwiastka, MoBo lubią tę wiadomość

klz9bd3m0oj2oh7n.png

‹‹ 531 532 533 534 535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ