35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
A co wy wszystkie, posnely po obiedzie?
Niektore pewno psy wyprowadzajom
She bylas podgladnac jaja?
Teraz mam paytanie takie 'gowniane', czy wy stosujecie jakies wspomagacze trawienne?
Ja wlasnie nie, ale czujem ze mmnie cos mnie zblokowalo i rozwazam 'Figure' zapodac.
Chyba mnie siem jaka flora spiprzyla, wiec teraz szukam czym to naturalnie naprawic. macie jakie domowe sposoby?
Cholera ten kefir tutejszy nie taki jak nasz pitny, jego lyzkom trzeba krajac, wiec nie dziala
jusst, She Wolf, Margaret.Se, Saramago, pierwiastka, loret1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:A co wy wszystkie, posnely po obiedzie?
Chyba mnie siem jaka flora spiprzyla, wiec teraz szukam czym to naturalnie naprawic. macie jakie domowe sposoby?
Cholera ten kefir tutejszy nie taki jak nasz pitny, jego lyzkom trzeba krajac, wiec nie dziala
Mnie zawsze odtyka po cieciorceMoże być hummus, może być falafel, może być zwykłą z puszki.
MoBo, Margaret.Se, loret1 lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:A co wy wszystkie, posnely po obiedzie?
Teraz mam paytanie takie 'gowniane', czy wy stosujecie jakies wspomagacze trawienne?
Ja wlasnie nie, ale czujem ze mmnie cos mnie zblokowalo i rozwazam 'Figure' zapodac.
Ja bylam na akuWlasnie wrocilam zrelaksowana.
Na podglad juz nie jade, bo inwestuje kase w akupunkture. Dostalam Pregnyla to jajco pewnie peklo, a jak nie to niech sie buja
Na przeczyszczenie najlepsza kawa i faja na czczo
To pamietam z czasow kiedy palilam i pilam kawe
A poza tym to nie doradze bo sama mam ciagle zaparcia mimo w miare zdrowej diety.
Figure odradzam, bo wszystkie dobre rzeczy z Ciebie wypluka.
Ja kiedys kupilam blonnik w saszetkach w aptece, taki ktory mozna nawet w ciazy stosowac i dziala jak sie go pije.
Ciekawe jakie sposoby reszta zaproponujeMoBo, jusst, Margaret.Se, Dani, Kazia, Storczyk31, Moko, pierwiastka, loret1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Nie śpiom nie śpiom, tylko zerkają w kompika i obiadki gotują, pieska nie wyprowadzam bo 2 tygodnie temu odszedł zostały mi dwa kotki ale one same się obsługują.MoBo, Margaret.Se, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Kotek na mnie super działa cytrynka na czczo i zielona herbatka a nie wspomne o śliwce suszonej, która działa najlepiej w swiecie a u mnie nawet nie powiem jakbo ciezko byłoby mi dotrzec do kibelka heheheh
aaa i muszem sie pochwalic ze wołowinke duszeczyli patrze juz normalnie na miensko
mam nadzieje ze to dobry objaw...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 16:55
She Wolf, MoBo, Storczyk31, Moko, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
padington wrote:Nie śpiom nie śpiom, tylko zerkają w kompika i obiadki gotują, pieska nie wyprowadzam bo 2 tygodnie temu odszedł zostały mi dwa kotki ale one same się obsługują.
Przykro mija marze o jednym piesku ale niestety jeszcze musze sporo poczekac
-
Padington przykro mi z powodu piesia
Tule :*
Ja robie pomidorowa z ryzem
Wczoraj zrobilam zupe serowo-cebulowa z przepisu Doradcy smaku i caly ser mi sie scial. Ale sie wkurzylam!!!! To juz kolejny przepis ktory nie wyszedl tak jak to pokazuja w TVMoBo lubi tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dziękuje wam kochane te bolące serducho w notatkach na moim wykresie to było właśnie to, ale nie będę wam tu smutków opowiadać. Ja też bardzo kocham wszystkie storzonka a mój mąż to nie wspomnę tylko szkoda ze one tak szybko odchodzą ech
Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
MoBo ja generalnie nie miewam takich problemow, chyba ze chleb bialy zjem lub cos z bialej maki w wiekszej ilosci, to wtedy tak. Anyway mi tez pomaga rzeczywiscie sliwka suszona, jak Margaret mowila. A probiotyki lykasz?
Ja dzis u fryzjera bylamPodcielam sobie wlosy sporo, mialam takie do pol plecow a teraz mam troche za ramiona. No fajnie sie czuje, lekko tak i facety sie za mna na ulicy bardziej niz wykle ogladaly wiec chyba dobrze mi w tej nowej
Nowy fryz na owulke
Zjadlam na miescie hummus z jajkiem i z pita i jestem najedzona na razie. Nic wiec nie gotuje. Moze wieczorem cos.
Margaret.Se, Storczyk31, Moko, Jastin76, jusst, pierwiastka, Jot lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani wrote:
Ja dzis u fryzjera bylamPodcielam sobie wlosy sporo, mialam takie do pol plecow a teraz mam troche za ramiona. No fajnie sie czuje, lekko tak i facety sie za mna na ulicy bardziej niz wykle ogladaly wiec chyba dobrze mi w tej nowej
Nowy fryz na owulke
Nie mogłaś zabrać mnie ze sobą moje trzeba podciąć i pofarbować a weny brak a owulka za rogiem a może by pomogło?Dani, Jastin76, MoBo lubią tę wiadomość
-
padington wrote:A dla mnie te przepisy z doradcy smaku jakoś się nie widzą, jakieś to dziwne po mojemu, może dlatego ci nie wychodzą
I dlatego teraz zeby mnie reka Boskka bronila przed zagladaniem na ta strone!
Kochana, wspolczuje Ci. ja nawet sobie nie wyobrazam tego jakby moim psiakom sie cos staloMoBo lubi tę wiadomość
17 cs2.11.2019
She Wolf wrote:Ja bylam na aku
Wlasnie wrocilam zrelaksowana.
Na podglad juz nie jade, bo inwestuje kase w akupunkture. Dostalam Pregnyla to jajco pewnie peklo, a jak nie to niech sie buja
)
Dziewczyny na przetkanie i nie tylko najlepsza LEWATYWA serioo!!
http://www.arkadia-polania.pl/lewatywa.phpDani, MoBo lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
A u mnie dziś były muszle nadziewane ricottą ze szpinakiem i orzechami włoskimi na sosie pomidorowym z eksperymentu dodałam: suszoną śliwkę, anchois, cynamon i troszkę gorzkiej czekolady. Odjazd
Poszła dokładka dla mojego
a teraz ruszyć się nie mogęStorczyk31, Margaret.Se, Moko, jusst, pierwiastka lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają