35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Storczyk31 wrote:a o co poszło?
padington wrote:Ty na chłopa nie krzyć z rana, bo się nerwy w postronki poskręcają i dopiero będzie kłopotMoBo lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Storczyk31 wrote:działaj, działaj
wszak przed owu jesteś
choć skok był dziś u ciebie o 0,35 stopnia to może juz po ?
przytulańce też były więc teraz pozostaje mi mierzyć tempy dalej i obserwować i czekać
ofkors testa ovu zapomniałam wczoraj zrobić a dziś to już po ptokachStorczyk31, MoBo, Dani, jusst lubią tę wiadomość
Storczyk31 wrote:no to wszystko było jak trzeba
w każdym razie dziś brzuch jak balon i zero ochoty na jedzenie i nawet kawa jakoś mi nie wchodziStorczyk31 lubi tę wiadomość
i ja się witam, dzien drugi z łóżeczka. wczoraj bylo lepiej niż dzisiaj
chyba sobie zaraz pogram w scrable bo zwariuje.
psiur chrapie na całego. śnieg sypie. gołębie atakują balkon. ech - być w domu o tej porze - bezcenne
z dobrych wieści, stary wziął sam dzisiaj z siebie badania swoje i powiedział, że idzie jeszcze do androloga i urologa na konsultacje. nie powiedziałam mu, że ja i tak jestem już zapisana w klinice. niech działa. tak czy owak zmiany, które ma powinny byż pod kontrola lekarza, niezależnie od tego czy staramy się o bobo czy nie. wiec cieszy mnie jego krok.
no to co, kawusia?Moko, Dani, jusst lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago, biedaku kuruj się w cieple, chuop nasmarował bolące miejsca przed wyjściem do lekarzów???
swoją drogą dobrze że się mąz w sobie zebrał i zmotywował
to kawusiom, na zdrowie!Saramago, Storczyk31 lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:Saramago, biedaku kuruj się w cieple, chuop nasmarował bolące miejsca przed wyjściem do lekarzów???
swoją drogą dobrze że się mąz w sobie zebrał i zmotywował
to kawusiom, na zdrowie!
właśnie nie nasmarował... ale termoforek zrobił. a śmierdzi mi ta maść, nie kceMoBo, Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Storczyk31 wrote:Po braniu clo kiedy można sie spodziewać owu
?
Kotek wszystko zalezy od organizmu.
Czasem laski maja bardzo przyspieszone owulki po (nawet i 8-9 dc)
Ja np mialam normalnie jakos w 14dc
Mysle, ze u Ciebie owulka przyjdzie w Twoich dniach.
A sikasz na testy? bo jak nie masz monitoringu to moze by warto bylo.Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:no wieczorem jajnik lewy kłuł, śluz był ładny, chcica była to różnie może być
przytulańce też były więc teraz pozostaje mi mierzyć tempy dalej i obserwować i czekać
ofkors testa ovu zapomniałam wczoraj zrobić a dziś to już po ptokach
Hehehehhe to masz jak ja z tymi testamitez zapominam.
No ze skokiem tam szalejesz! Cie tam niezle te 2+1, 2+N, 3+1 podkoksowalypierwiastka lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:i ja się witam, dzien drugi z łóżeczka. wczoraj bylo lepiej niż dzisiaj
chyba sobie zaraz pogram w scrable bo zwariuje.
psiur chrapie na całego. śnieg sypie. gołębie atakują balkon. ech - być w domu o tej porze - bezcenne
z dobrych wieści, stary wziął sam dzisiaj z siebie badania swoje i powiedział, że idzie jeszcze do androloga i urologa na konsultacje. nie powiedziałam mu, że ja i tak jestem już zapisana w klinice. niech działa. tak czy owak zmiany, które ma powinny byż pod kontrola lekarza, niezależnie od tego czy staramy się o bobo czy nie. wiec cieszy mnie jego krok.
no to co, kawusia?
psiur chrapie
a ja juz siem jakie 2 miesiace gapie na szczeniaki i taka ochota mi przychodzi zeby miec cos takie
Wiesz ten Twoj to jakies marzenie! sam z siebie bierze wyniki i leci do lekarzano zazdraszczam!
padington, pierwiastka, Storczyk31, Moko, She Wolf lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Hehehehhe to masz jak ja z tymi testami
tez zapominam.
No ze skokiem tam szalejesz! Cie tam niezle te 2+1, 2+N, 3+1 podkoksowalyMoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
Saramago wrote:właśnie nie nasmarował... ale termoforek zrobił. a śmierdzi mi ta maść, nie kce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 10:12
MoBo, Saramago lubią tę wiadomość
Storczyk31 wrote:Po braniu clo kiedy można sie spodziewać owu
?
U mnie akurat owulka byla pozniej w cyklu z CLO, normalnie mam 12-14 dc a w cyklu z CLO mialam w 16 DC. Wiec to roznie bywa. Przygotuj sie ze twoj potencjalnie plodny czas w tym miesiacu trwa dluzej niz normalnie (zaczyna sie wczesniej i konczy pozniej)Storczyk31 lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
MoBo wrote:psiur chrapie
a ja juz siem jakie 2 miesiace gapie na szczeniaki i taka ochota mi przychodzi zeby miec cos takie
Wiesz ten Twoj to jakies marzenie! sam z siebie bierze wyniki i leci do lekarzano zazdraszczam!
No powiem szczerze, że miłe to, miłe. Czasami potrafi mnie zaskoczyć i w ogóle "zaskoczy" mu coś we łbie.
Lubie jak jest taki. Nie lubie jak górę biorą jego wady. na ogół jednak jest wyjątkiem: sprząta, prasuje, doradzi w ciuchach itp. no to się pochwaliłam. to jeszcze pomarudze: czemu na litość boską muszę ciągle mu mówić o typowych faceckich sprawach, np. kran. kran trzeba naprawić....!!! ech...MoBo, Moko, She Wolf, jusst, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:No powiem szczerze, że miłe to, miłe. Czasami potrafi mnie zaskoczyć i w ogóle "zaskoczy" mu coś we łbie.
Lubie jak jest taki. Nie lubie jak górę biorą jego wady. na ogół jednak jest wyjątkiem: sprząta, prasuje, doradzi w ciuchach itp. no to się pochwaliłam. to jeszcze pomarudze: czemu na litość boską muszę ciągle mu mówić o typowych faceckich sprawach, np. kran. kran trzeba naprawić....!!! ech...MoBo, She Wolf, Saramago, Storczyk31 lubią tę wiadomość
MoBo wrote:psiur chrapie
Jak przyjade do Ciebie z moimi dwoma to Ci sie odechce siersciuchaMoBo, Moko lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty