X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • padington Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1602 wrote:
    Jurkowa witaj. Strasznie Ci współczuję twojej tragedii.
    Przyłączam się do słów Ani

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 07:20

MoBo lubi tę wiadomość

• Phyllis Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1602 wrote:
    100 kilosów mam do Poznania :)

no to prawie spod Poznania ;)

jusst, Ania1602 lubią tę wiadomość

Wiktoria 2004, Adrian 2009, [*] 24.10.2014, Laura 2019

"Nie rezygnuj na 5 minut przed cudem" ❤️
    km5sdf9hv11x35hq.png
  • Phyllis Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    A na fioletowej stronie afera. Sie okazało ze kilka kont to niby ta sama laska co sciaga z neta czyjes foty, tworzy fikcyjne profile, itd. Na jednym pisze ze poronila, pozniej ma blizniaki, na innym ze sie starali kupe lat i ma jedno dziecko itd. W koncu uzytkowniczki zaczely pisac ze to admini ovufriend zakladaja te konta zeby napedzic dyskusje.

dla mnie to masakra i o takich akcjach słyszałam już wcześniej, niestety to nie pierwszy taki przypadek :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 07:23

aszka lubi tę wiadomość

km5sdf9hv11x35hq.png
  • padington Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wogóle to dzień dobry w mroźny u mnie poranek.
    Pierwiastko tule aby łez już nie było wiem że pogrzeby wyciskają ich duzo. Margaret myślę o tobie, o reszcie też dla wszystkich kwiatki na dobry początek dnia 1421834kg3jk5pcfp.gif

Moko, Jastin76, Storczyk31, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• Phyllis Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jurkowa, nie ogarniam czegoś takiego :( człowiek na co dzień nie zdaje sobie sprawy, jakie tragedie dotykają ludzi - dużo siły Ci życzę <3

pierwiastka <3

a w ogóle to dzień dobry - nadaję z pracy :)

Jastin76, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

km5sdf9hv11x35hq.png
  • Moko Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jurkowa wrote:
    Jest to też pierwszy raz jak wogle udzielam się na jakimkolwiek forum, więc jeśli będę to robić mało udolnie to wybaczcie..☺
    Nic się nie przejmuj i rozgość się ;) Co niektóre parzą tu pyszną kawkę i jeszcze słodkości wypiekają;)

Miłego dnia dla wszystkich ;)

Jastin76, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• Moko Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phyllis wrote:
    jurkowa, nie ogarniam czegoś takiego :( człowiek na co dzień nie zdaje sobie sprawy, jakie tragedie dotykają ludzi - dużo siły Ci życzę <3

pierwiastka <3

a w ogóle to dzień dobry - nadaję z pracy :)
    A co Ty tak od świtu pracujesz? ;p
    Dani o tej porze się na drugi boczek przekręca haha
    A ja w drodze dopiero;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:11

Jastin76, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• Jurkowa Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ☺rozglądam się po różnych wątkach, czytam,ucze sie-myślałam że naprawdę wiele wiem o przygotowaniach i ciąży ale widzę,że są takie co wiedzą jeszcze cwiecej

MoBo lubi tę wiadomość

Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia
  • Jurkowa Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak z tym dostepem Premium na ovufriend- warto?

Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :)
    wczoraj cały dzień spędziliśmy w aucie bo jechaliśmy na ostatnie pożegnanie mojej babci. Ostatnio w mojej bliższej i dalszej rodzinie dużo takich pożegnań a to z wczoraj... no wzruszyło mnie bo i wspomnienia, i refleksje i po prostu smutek, pustka i przykro się robiło patrząc na moją mamę i jej siostry.
    Ale ponieważ życie nie stoi w miejscu to dziś nad ranem urodziła się bratanica mojego męża, wszystko jest ok, waży ok 3kg i ma niecałe 50cm, akcja porodowa była taka szybka że o mały włos nie zdążyliby do szpitala

do tego mamy piękne słońce i jesteśmy wyspani bo szczęśliwy tata poczekał z informacją o narodzinach córki te kilka godzin żeby nas nie budzić przed budzikiem bo jak to powiedział, po takim męczącym dniu jak wczoraj potrzebowaliśmy odpoczynku. No niby taka drobnostka a miło nam się zrobiło :)

Storczyk31, Moko, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Moko Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jurkowa wrote:
    Jak z tym dostepem Premium na ovufriend- warto?
    Czy ja wiem... Ja się chyba przyzwyczaiłam po prostu i po wygaśnięciu premium wykupiłam chyba na 3 m-ce.

MoBo lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    A na fioletowej stronie afera. Sie okazało ze kilka kont to niby ta sama laska co sciaga z neta czyjes foty, tworzy fikcyjne profile, itd. Na jednym pisze ze poronila, pozniej ma blizniaki, na innym ze sie starali kupe lat i ma jedno dziecko itd. W koncu uzytkowniczki zaczely pisac ze to admini ovufriend zakladaja te konta zeby napedzic dyskusje.

Przeciez juz tu byy takie afery. Jedna laska przeciez raz w 5 tygodniu poronila 10cm pecherzyk :) oczywiscie jak sie im wypomnie, ze bzdury pisza to konta znikaja. Dlatego ja tez unikam tachich lalun co na KAZDY wykres wchodza i staraja sie byc psiapsiolkami w wszystkimi.

Jastin76, Storczyk31, Moko, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Kotek jutro jade po tabletki. Najpierw usg, na ktore dzisiaj bylam za pozno jakby ten lekarz co mnie przyjal niemoglby zrobic ehhh. Potem w kolejsce do lekarza a w miedzyczasie pobiora krew na bete i dwie godz czekania na wynik. Pozniej do lekarza, wywiad, tabletki dopochwowo i na pozniej i do domu cierpiec...

Myslami bede z Toba <3

Storczyk31, padington, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Jastin76 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim ❤
    NIKT kawy nie serwuje to zapraszam dziewczyny do mnie :-) ;-) ciasto może która upiecze bo moje może być nie zjadliwe. ... :-D

Witam nowa koleżankę , współczuję szczerze , nawet nie mogę sobie tego w głowie poukładać jaka to musi być straszna tragedia i przez co przechodzixie. ... ale my tu b dobrze tulimy wiec dobrze trafiłaś :-*

Margaret myślami jestem z Tobą ... ❤❤❤

Pierwiastko choć tu do nas , bo kto jak nie Ty będzie nam parzyl kawę ... Twoja najpyszniejsza :-) :-* ❤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:32

padington, Storczyk31, pierwiastka, Moko, MoBo, Margaret.Se, Saramago lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret, brak mi słów
    tule <3

Storczyk31, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jurkowa, nie wyobrażam sobie przez co przeszłaś, ale tak jak piszą dziewczyny, dobrze trafiłaś, witaj :)

MoBo, Margaret.Se, Storczyk31 lubią tę wiadomość

• padington Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin76 wrote:
    Dzień dobry wszystkim ❤
    NIKT kawy nie serwuje to zapraszam dziewczyny do mnie :-) ;-) ciasto może która upiecze bo moje może być nie zjadliwe. ... :-D

Dziekujemy za zaproszenie

Storczyk31, pierwiastka, Jastin76, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin, co za komplementy od rana :D
    ja mam dziś kawę zrobioną przez męża i dwa ciasta do wyboru: kruche z owocami i bezą, produkcja własna, i drożdżowe z rodzynkami i kruszonką od mamy

Moko, Storczyk31, padington, MoBo, Jastin76, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Storczyk, krój jakie tylko duże chcesz te kawałki :)

dziewczyny też się poczęstują to będzie okazja zrobić coś nowego a mam ochotę na takie ciasto z kokosem i czekoladą...

Storczyk31, MoBo, Jastin76, Margaret.Se, Moko lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jurkowa wrote:
    Dziękuję za miłe przyjęcie.Wczoraj wieczorem właśnie mieliśmy wizytę i naszego lekarza żeby przeanalizować wyniki sekcji zwlok.Niestety ciężko znaleźć przyczynę.Lekarze już W szpitalu powiedzieli że 2/3 takich przypadków pozostaje bez odpowiedzi.Żadna pepowina,żaden zawał łożyska,dziecko o prawidłowej budowie,
    ..nawet nie było zielonych wód.Moje wyniki też były ok.Pisząc tu nie chciałam nikogo smucic ani straszyć i przepraszam jeśli tak się stało.Ja po prostu tak jak Wy bardzo długo się starałam, a kiedy zaszlam w ciążę myślałam że już swoje przeszłam i ze teraz będzie tylko zdrowe i piękne dziecko.Nikt mi nigdy nie powiedział o czymś takim jak mnie spotkało,nie byłam gotowa na takie coś ani nie czytałam o takich przypadkach.Należę do osób które mimo wszystko wolą wiedzieć, bo wolę być psychicznie przygotowana.Naprawdę to nie tak ze chce straszyć, bardzo proszę nie zrozumcie mnie źle.Życie to piękny dar, a życie dziecka jest czymś niesamowitym i ja chce walczyć dalej - inaczej by mnie tu nie było.Bije z was odwaga i optymizm dlatego tu jestem.Nigdy nie zapomnę mojego dzieciątka,wiem że jestem aniolkowa mama ale chce być też mamą tu na ziemi i zrobię wszystko co w mojej mocy.Reszta to Bóg.Szanuję ze ktoś może nie wierzyć,mój facet np tak ma.Ja wierzę, bo to mi daje siłę i spokój- ze kiedyś spotkam moje maleństwo.Nie wolno się poddawać.Właśnie dlatego wybrałam takie forum-o dzieciach, o nadzieji mimo "magicznej" granicy 35 lat,mimo chorob, o staraniach - a nie o żałobie i rozpamietuwaniu śmierci.Dziękuję za ciepłe słowa.

Jurkowa fajnie, ze napisalas. Mysle, ze wczesniej czy pozniej i tak bysmy sie zapytaly, wiec przynajmniej masz za soba tlumaczenia :P
    Fajnie ze do nas trafilas i bardzo mi sie podoba twoja postawa :)

pierwiastka, Storczyk31, padington, Jastin76, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
‹‹ 554 555 556 557 558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ