Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • padington Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1602 wrote:
    Jurkowa witaj. Strasznie Ci współczuję twojej tragedii.
    Przyłączam się do słów Ani

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 07:20

MoBo lubi tę wiadomość

• Phyllis Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1602 wrote:
    100 kilosów mam do Poznania :)

no to prawie spod Poznania ;)

nick nieaktualny, Ania1602 lubią tę wiadomość

Wiktoria 2004, Adrian 2009, [*] 24.10.2014, Laura 2019

"Nie rezygnuj na 5 minut przed cudem" ❤️
    km5sdf9hv11x35hq.png
  • Phyllis Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    A na fioletowej stronie afera. Sie okazało ze kilka kont to niby ta sama laska co sciaga z neta czyjes foty, tworzy fikcyjne profile, itd. Na jednym pisze ze poronila, pozniej ma blizniaki, na innym ze sie starali kupe lat i ma jedno dziecko itd. W koncu uzytkowniczki zaczely pisac ze to admini ovufriend zakladaja te konta zeby napedzic dyskusje.

dla mnie to masakra i o takich akcjach słyszałam już wcześniej, niestety to nie pierwszy taki przypadek :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 07:23

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

km5sdf9hv11x35hq.png
  • padington Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wogóle to dzień dobry w mroźny u mnie poranek.
    Pierwiastko tule aby łez już nie było wiem że pogrzeby wyciskają ich duzo. Margaret myślę o tobie, o reszcie też dla wszystkich kwiatki na dobry początek dnia 1421834kg3jk5pcfp.gif

Moko, Jastin76, Storczyk31, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• Phyllis Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jurkowa, nie ogarniam czegoś takiego :( człowiek na co dzień nie zdaje sobie sprawy, jakie tragedie dotykają ludzi - dużo siły Ci życzę <3

pierwiastka <3

a w ogóle to dzień dobry - nadaję z pracy :)

Jastin76, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

km5sdf9hv11x35hq.png
  • Moko Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jurkowa wrote:
    Jest to też pierwszy raz jak wogle udzielam się na jakimkolwiek forum, więc jeśli będę to robić mało udolnie to wybaczcie..☺
    Nic się nie przejmuj i rozgość się ;) Co niektóre parzą tu pyszną kawkę i jeszcze słodkości wypiekają;)

Miłego dnia dla wszystkich ;)

Jastin76, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• Moko Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phyllis wrote:
    jurkowa, nie ogarniam czegoś takiego :( człowiek na co dzień nie zdaje sobie sprawy, jakie tragedie dotykają ludzi - dużo siły Ci życzę <3

pierwiastka <3

a w ogóle to dzień dobry - nadaję z pracy :)
    A co Ty tak od świtu pracujesz? ;p
    Dani o tej porze się na drugi boczek przekręca haha
    A ja w drodze dopiero;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:11

Jastin76, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• Jurkowa Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ☺rozglądam się po różnych wątkach, czytam,ucze sie-myślałam że naprawdę wiele wiem o przygotowaniach i ciąży ale widzę,że są takie co wiedzą jeszcze cwiecej

MoBo lubi tę wiadomość

Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia
  • Jurkowa Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak z tym dostepem Premium na ovufriend- warto?

Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :)
    wczoraj cały dzień spędziliśmy w aucie bo jechaliśmy na ostatnie pożegnanie mojej babci. Ostatnio w mojej bliższej i dalszej rodzinie dużo takich pożegnań a to z wczoraj... no wzruszyło mnie bo i wspomnienia, i refleksje i po prostu smutek, pustka i przykro się robiło patrząc na moją mamę i jej siostry.
    Ale ponieważ życie nie stoi w miejscu to dziś nad ranem urodziła się bratanica mojego męża, wszystko jest ok, waży ok 3kg i ma niecałe 50cm, akcja porodowa była taka szybka że o mały włos nie zdążyliby do szpitala

do tego mamy piękne słońce i jesteśmy wyspani bo szczęśliwy tata poczekał z informacją o narodzinach córki te kilka godzin żeby nas nie budzić przed budzikiem bo jak to powiedział, po takim męczącym dniu jak wczoraj potrzebowaliśmy odpoczynku. No niby taka drobnostka a miło nam się zrobiło :)

Storczyk31, Moko, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Moko Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jurkowa wrote:
    Jak z tym dostepem Premium na ovufriend- warto?
    Czy ja wiem... Ja się chyba przyzwyczaiłam po prostu i po wygaśnięciu premium wykupiłam chyba na 3 m-ce.

MoBo lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    A na fioletowej stronie afera. Sie okazało ze kilka kont to niby ta sama laska co sciaga z neta czyjes foty, tworzy fikcyjne profile, itd. Na jednym pisze ze poronila, pozniej ma blizniaki, na innym ze sie starali kupe lat i ma jedno dziecko itd. W koncu uzytkowniczki zaczely pisac ze to admini ovufriend zakladaja te konta zeby napedzic dyskusje.

Przeciez juz tu byy takie afery. Jedna laska przeciez raz w 5 tygodniu poronila 10cm pecherzyk :) oczywiscie jak sie im wypomnie, ze bzdury pisza to konta znikaja. Dlatego ja tez unikam tachich lalun co na KAZDY wykres wchodza i staraja sie byc psiapsiolkami w wszystkimi.

Jastin76, Storczyk31, Moko, Margaret.Se, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Kotek jutro jade po tabletki. Najpierw usg, na ktore dzisiaj bylam za pozno jakby ten lekarz co mnie przyjal niemoglby zrobic ehhh. Potem w kolejsce do lekarza a w miedzyczasie pobiora krew na bete i dwie godz czekania na wynik. Pozniej do lekarza, wywiad, tabletki dopochwowo i na pozniej i do domu cierpiec...

Myslami bede z Toba <3

Storczyk31, padington, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Jastin76 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim ❤
    NIKT kawy nie serwuje to zapraszam dziewczyny do mnie :-) ;-) ciasto może która upiecze bo moje może być nie zjadliwe. ... :-D

Witam nowa koleżankę , współczuję szczerze , nawet nie mogę sobie tego w głowie poukładać jaka to musi być straszna tragedia i przez co przechodzixie. ... ale my tu b dobrze tulimy wiec dobrze trafiłaś :-*

Margaret myślami jestem z Tobą ... ❤❤❤

Pierwiastko choć tu do nas , bo kto jak nie Ty będzie nam parzyl kawę ... Twoja najpyszniejsza :-) :-* ❤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:32

padington, Storczyk31, pierwiastka, Moko, MoBo, Margaret.Se, Saramago lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret, brak mi słów
    tule <3

Storczyk31, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jurkowa, nie wyobrażam sobie przez co przeszłaś, ale tak jak piszą dziewczyny, dobrze trafiłaś, witaj :)

MoBo, Margaret.Se, Storczyk31 lubią tę wiadomość

• padington Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin76 wrote:
    Dzień dobry wszystkim ❤
    NIKT kawy nie serwuje to zapraszam dziewczyny do mnie :-) ;-) ciasto może która upiecze bo moje może być nie zjadliwe. ... :-D

Dziekujemy za zaproszenie

Storczyk31, pierwiastka, Jastin76, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin, co za komplementy od rana :D
    ja mam dziś kawę zrobioną przez męża i dwa ciasta do wyboru: kruche z owocami i bezą, produkcja własna, i drożdżowe z rodzynkami i kruszonką od mamy

Moko, Storczyk31, padington, MoBo, Jastin76, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Storczyk, krój jakie tylko duże chcesz te kawałki :)

dziewczyny też się poczęstują to będzie okazja zrobić coś nowego a mam ochotę na takie ciasto z kokosem i czekoladą...

Storczyk31, MoBo, Jastin76, Margaret.Se, Moko lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jurkowa wrote:
    Dziękuję za miłe przyjęcie.Wczoraj wieczorem właśnie mieliśmy wizytę i naszego lekarza żeby przeanalizować wyniki sekcji zwlok.Niestety ciężko znaleźć przyczynę.Lekarze już W szpitalu powiedzieli że 2/3 takich przypadków pozostaje bez odpowiedzi.Żadna pepowina,żaden zawał łożyska,dziecko o prawidłowej budowie,
    ..nawet nie było zielonych wód.Moje wyniki też były ok.Pisząc tu nie chciałam nikogo smucic ani straszyć i przepraszam jeśli tak się stało.Ja po prostu tak jak Wy bardzo długo się starałam, a kiedy zaszlam w ciążę myślałam że już swoje przeszłam i ze teraz będzie tylko zdrowe i piękne dziecko.Nikt mi nigdy nie powiedział o czymś takim jak mnie spotkało,nie byłam gotowa na takie coś ani nie czytałam o takich przypadkach.Należę do osób które mimo wszystko wolą wiedzieć, bo wolę być psychicznie przygotowana.Naprawdę to nie tak ze chce straszyć, bardzo proszę nie zrozumcie mnie źle.Życie to piękny dar, a życie dziecka jest czymś niesamowitym i ja chce walczyć dalej - inaczej by mnie tu nie było.Bije z was odwaga i optymizm dlatego tu jestem.Nigdy nie zapomnę mojego dzieciątka,wiem że jestem aniolkowa mama ale chce być też mamą tu na ziemi i zrobię wszystko co w mojej mocy.Reszta to Bóg.Szanuję ze ktoś może nie wierzyć,mój facet np tak ma.Ja wierzę, bo to mi daje siłę i spokój- ze kiedyś spotkam moje maleństwo.Nie wolno się poddawać.Właśnie dlatego wybrałam takie forum-o dzieciach, o nadzieji mimo "magicznej" granicy 35 lat,mimo chorob, o staraniach - a nie o żałobie i rozpamietuwaniu śmierci.Dziękuję za ciepłe słowa.

Jurkowa fajnie, ze napisalas. Mysle, ze wczesniej czy pozniej i tak bysmy sie zapytaly, wiec przynajmniej masz za soba tlumaczenia :P
    Fajnie ze do nas trafilas i bardzo mi sie podoba twoja postawa :)

pierwiastka, Storczyk31, padington, Jastin76, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
‹‹ 554 555 556 557 558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ