35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jurkowa, witaj.
Strasznie mi przykro. Nawet sobie nie potrafie wyobrazic przez co przechodzisz
Pierwiastka, czemu plakasz? Tule :*25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Jastin76, MoBo lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Phyllis wrote:ja też!
chwilę mnie nie było, a tu się dzieje
a z Poznania jestem ja, pierwiastka i jeszcze Ania dojeżdża spod Poznania do naszego wspólnego doktora na wizytę
jusst lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualnyA na fioletowej stronie afera. Sie okazało ze kilka kont to niby ta sama laska co sciaga z neta czyjes foty, tworzy fikcyjne profile, itd. Na jednym pisze ze poronila, pozniej ma blizniaki, na innym ze sie starali kupe lat i ma jedno dziecko itd. W koncu uzytkowniczki zaczely pisac ze to admini ovufriend zakladaja te konta zeby napedzic dyskusje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 22:36
MoBo lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:Tak.
Kotek jutro jade po tabletki. Najpierw usg, na ktore dzisiaj bylam za pozno jakby ten lekarz co mnie przyjal niemoglby zrobic ehhh. Potem w kolejsce do lekarza a w miedzyczasie pobiora krew na bete i dwie godz czekania na wynik. Pozniej do lekarza, wywiad, tabletki dopochwowo i na pozniej i do domu cierpiec... -
Jurkowa witaj. Strasznie Ci współczuję twojej tragedii.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Pietwiastko co sie stalo?? Tule<3
-
aszka wrote:A na fioletowej stronie afera. Sie okazało ze kilka kont to niby ta sama laska co sciaga z neta czyjes foty, tworzy fikcyjne profile, itd. Na jednym pisze ze poronila, pozniej ma blizniaki, na innym ze sie starali kupe lat i ma jedno dziecko itd. W koncu uzytkowniczki zaczely pisac ze to admini ovufriend zakladaja te konta zeby napedzic dyskusje.
MoBo, Jastin76, jusst lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Jurkowa wrote:Witam dziewczyny- postanowiłam dołączyć.Trochę was czytałam - ja skończyłam 35 lat.Staramy się 6lat już.W ubiegłym roku się udało..na chwilę. W 8 miesiącu ciąży nasz synek zasnął. Pochowalismy go miesiac temu.Podnosimy się i będziemy walczyć dalej.Może szukam trochę nadzieji u was,może ja będę mogła dac ja wam.Pozdrawiam was serdecznie..
-
aszka wrote:A na fioletowej stronie afera. Sie okazało ze kilka kont to niby ta sama laska co sciaga z neta czyjes foty, tworzy fikcyjne profile, itd. Na jednym pisze ze poronila, pozniej ma blizniaki, na innym ze sie starali kupe lat i ma jedno dziecko itd. W koncu uzytkowniczki zaczely pisac ze to admini ovufriend zakladaja te konta zeby napedzic dyskusje.
MoBo lubi tę wiadomość
-
Nie wazne czy to admin czy ktos z zewnatrz. Taka osoba jest psychiczna i powinna sie leczyc. Jak mozna grac na czyichs uczuciach i tak sie dobrze bawic. Kiedys zaplaci za to w jakikolwiek sposob...aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdmini twierdza ze to jakas panna co i na rozowej stronie pisala. Kilka m-cy temu tez ona była tyle, ze tu. Widocznie sie przeniosla tam, co najlepsze pisala jako swoj maz i jakies kolezanki, tragedia. Podobno niektore dziewczyny ją mają na fb i to jakas 18 stka ale z wygladu na chora psychicznie.
Moko ona wpadla bo sciagała stad fotki z forum ktore dziewczyny wstawialy. A teraz wpadla na fioletowej bo wstawila zdjecia jakiejs dziewczyny z instagrama a inna byla jej kolezanka i tak doszli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 23:06
Moko, MoBo lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Admini twierdza ze to jakas panna co i na rozowej stronie pisala. Kilka m-cy temu tez ona była tyle, ze tu. Widocznie sie przeniosla tam, co najlepsze pisala jako swoj maz i jakies kolezanki, tragedia. Podobno niektore dziewczyny ją mają na fb i to jakas 18 stka ale z wygladu na chora psychicznie.
Moko ona wpadla bo sciagała stad fotki z forum ktore dziewczyny wstawialy. A teraz wpadla na fioletowej bo wstawila zdjecia jakiejs dziewczyny z instagrama a inna byla jej kolezanka i tak doszli.
Kłamstwo ma zawsze krotkie nogi!Jastin76, MoBo lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za miłe przyjęcie.Wczoraj wieczorem właśnie mieliśmy wizytę i naszego lekarza żeby przeanalizować wyniki sekcji zwlok.Niestety ciężko znaleźć przyczynę.Lekarze już W szpitalu powiedzieli że 2/3 takich przypadków pozostaje bez odpowiedzi.Żadna pepowina,żaden zawał łożyska,dziecko o prawidłowej budowie,
..nawet nie było zielonych wód.Moje wyniki też były ok.Pisząc tu nie chciałam nikogo smucic ani straszyć i przepraszam jeśli tak się stało.Ja po prostu tak jak Wy bardzo długo się starałam, a kiedy zaszlam w ciążę myślałam że już swoje przeszłam i ze teraz będzie tylko zdrowe i piękne dziecko.Nikt mi nigdy nie powiedział o czymś takim jak mnie spotkało,nie byłam gotowa na takie coś ani nie czytałam o takich przypadkach.Należę do osób które mimo wszystko wolą wiedzieć, bo wolę być psychicznie przygotowana.Naprawdę to nie tak ze chce straszyć, bardzo proszę nie zrozumcie mnie źle.Życie to piękny dar, a życie dziecka jest czymś niesamowitym i ja chce walczyć dalej - inaczej by mnie tu nie było.Bije z was odwaga i optymizm dlatego tu jestem.Nigdy nie zapomnę mojego dzieciątka,wiem że jestem aniolkowa mama ale chce być też mamą tu na ziemi i zrobię wszystko co w mojej mocy.Reszta to Bóg.Szanuję ze ktoś może nie wierzyć,mój facet np tak ma.Ja wierzę, bo to mi daje siłę i spokój- ze kiedyś spotkam moje maleństwo.Nie wolno się poddawać.Właśnie dlatego wybrałam takie forum-o dzieciach, o nadzieji mimo "magicznej" granicy 35 lat,mimo chorob, o staraniach - a nie o żałobie i rozpamietuwaniu śmierci.Dziękuję za ciepłe słowa.Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia