35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moko wrote:Trzeba jeszcze Loretkę naszą wyciągnąć
Koniecznie
A tak z innej beczki to niedobrze mi jest uuuuuuuuu chyba powoli stres wraca, mało pawika nie puściłam -
Margaret.Se wrote:Koniecznie
A tak z innej beczki to niedobrze mi jest uuuuuuuuu chyba powoli stres wraca, mało pawika nie puściłam
mnie mdliło w ciąży cały czas, nawet jak już wiedziałam, że serduszko przestało bić - kurczę, zawsze słyszałam, że jak sa mdłości, to ciąża rozwija się prawidłowo - u mnie to sie nie sprawdziło
Margaret
dziewczyny, jeśli któraś zdecydowałaby się przyjąć mnie do znajomych na Fb, to napiszcie na privMargaret.Se lubi tę wiadomość
-
Phyllis wrote:mnie mdliło w ciąży cały czas, nawet jak już wiedziałam, że serduszko przestało bić - kurczę, zawsze słyszałam, że jak sa mdłości, to ciąża rozwija się prawidłowo - u mnie to sie nie sprawdziło
Margaret
dziewczyny, jeśli któraś zdecydowałaby się przyjąć mnie do znajomych na Fb, to napiszcie na priv
Wiesz co ja w piatek trzy razy zwymiotowałam ale to stresowe. Jak było cudownie to miałam mdłosci i zoładek bolał i go teraz cały czas czuje czasami, najwidoczniej lekki ucisk nadal jest... dzisiaj odwołałam badania prenatalne ehhhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 18:46
-
Margaret.Se wrote:Wiesz co ja w piatek trzy razy zwymiotowałam ale to stresowe. Jak było cudownie to miałam mdłosci i zoładek bolał i go teraz cały czas czuje czasami, najwidoczniej lekki ucisk nadal jest... dzisiaj odwołałam badania prenatalne ehhhhh
Tule Cie mocno Kochana :*
Ja pamietam ze w tym dniu w ktorym poronilam dostalam wlasnie list z Terminem wizyty prenatalnejNie mialam sily nawet odwolac i przez jakis czas do mnie dzwonili sie pytac czemu nie przychodze.
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Margaret.Se wrote:Wiesz co ja w piatek trzy razy zwymiotowałam ale to stresowe. Jak było cudownie to miałam mdłosci i zoładek bolał i go teraz cały czas czuje czasami, najwidoczniej lekki ucisk nadal jest... dzisiaj odwołałam badania prenatalne ehhhhh
tulam Cię mocno i wspieram w myślach
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Tule Cie mocno Kochana :*
Ja pamietam ze w tym dniu w ktorym poronilam dostalam wlasnie list z Terminem wizyty prenatalnejNie mialam sily nawet odwolac i przez jakis czas do mnie dzwonili sie pytac czemu nie przychodze.
Matko!!! jakby na złosc los dodaje oliwy do ognia ehhhh -
Margaret.Se wrote:Matko!!! jakby na złosc los dodaje oliwy do ognia ehhhh
Niestety, jest przewrotny.
Zycze Ci duzo sily Kochana, bo tego bedziesz teraz potrzebowalaMargaret.Se, Phyllis, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Niestety, jest przewrotny.
Zycze Ci duzo sily Kochana, bo tego bedziesz teraz potrzebowala
Niestetywolałabym tej siły nie potrzebować ale co zrobic
-
Swietny film na polsacie się zaczyna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 20:19
-
Magi a ty w końcu bierzesz dziś tabletki?
No jak siem ma objawy to chyba się jeszcze gorzej człowiek czuje
Ja poronilam w hotelu gdzie były same panie z brzuchami i milion noworodków, a szpital się okazał być w zasięgu 500m. No prawie jakbym zaplanowała -
Witam dziewczyny- postanowiłam dołączyć.Trochę was czytałam - ja skończyłam 35 lat.Staramy się 6lat już.W ubiegłym roku się udało..na chwilę. W 8 miesiącu ciąży nasz synek zasnął. Pochowalismy go miesiac temu.Podnosimy się i będziemy walczyć dalej.Może szukam trochę nadzieji u was,może ja będę mogła dac ja wam.Pozdrawiam was serdecznie..
Moko, Storczyk31, Marie lubią tę wiadomość
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
MoBo wrote:Ja pierdziu, alescie nalajkowaly na FB
siedzę i zdjęcia przewijam
MoBo, Margaret.Se, Jastin76, Moko, Saramago lubią tę wiadomość
-
Jurkowa wrote:Witam dziewczyny- postanowiłam dołączyć.Trochę was czytałam - ja skończyłam 35 lat.Staramy się 6lat już.W ubiegłym roku się udało..na chwilę. W 8 miesiącu ciąży nasz synek zasnął. Pochowalismy go miesiac temu.Podnosimy się i będziemy walczyć dalej.Może szukam trochę nadzieji u was,może ja będę mogła dac ja wam.Pozdrawiam was serdecznie..
witaj i rozgość się u nas
Bardzo mi przykro z powodu tragedii, która Cię spotkała -
Jurkowa wrote:Witam dziewczyny- postanowiłam dołączyć.Trochę was czytałam - ja skończyłam 35 lat.Staramy się 6lat już.W ubiegłym roku się udało..na chwilę. W 8 miesiącu ciąży nasz synek zasnął. Pochowalismy go miesiac temu.Podnosimy się i będziemy walczyć dalej.Może szukam trochę nadzieji u was,może ja będę mogła dac ja wam.Pozdrawiam was serdecznie..
Witam Jurkowa
Jejku ja nawet nie chce udawać, że wiem co czujesz bo no nie da się tego głową ogarnąćja ci w pierwszej kolejności to dużo siły życzę
Jak to jeszcze nie pora żeby się tu wylewać to totalnie olej moje pytanie, no ale wiecie co było powodem?
-
jeden dzien mnie nie bylo a tu tyle stron naprodukowane! spotkania poumawiane, zdjecia, filmy, fejsbuki i oczywiście ja się na nic nie załapałam
no ja protestuję!!!
doczytam jutro dokładniej bo dziś się spłakałam że cięzko mi się na oczy patrzy
dobrej nocyaszka, MoBo, Saramago lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Witaj Jurkowa
Nawet nie chce komentowac tego bo tutaj brak slow. Strasznie mi przykro i wiem co czujesz, ja w piatek sie dowiedzialam ze moja kruszynka umarła w 9tyg ciazymatko 8miesiac!!!
-
MoBo wrote:Magi a ty w końcu bierzesz dziś tabletki?
No jak siem ma objawy to chyba się jeszcze gorzej człowiek czuje
Ja poronilam w hotelu gdzie były same panie z brzuchami i milion noworodków, a szpital się okazał być w zasięgu 500m. No prawie jakbym zaplanowała
Juz to dzisiaj pisalam ze czlowiek tragedia przechodzi a tu urozmaicenie ciezarnych itp ehhh
Tabletki na poronienie?