35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
MoBo wrote:nie znam czarnej morwy
i to niezależnie od koloru a są biała, czarna i czerwona
raczej o malwę czarną chodziło, Maggi nie pomyl ziółek! ściskam
edit:Margaret.Se wrote:To raczej miala byc czarna malwa a nie morwa upsss
pić dobrze ciepłe lub gorące po posiłku 3 x dziennie, 2 łyżeczki kwiatów zalać ok 250-300 ml wody, parzyć 5-10 min pod przykryciemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 20:23
Margaret.Se, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:nie muszą być same kwiaty, może być tzw 'surowiec' czyli całe kwiaty z koszyczkami i liśćmi, zależnie co dostaniesz, można pić z sokiem z cytryny i miodem
pić dobrze ciepłe lub gorące po posiłku 3 x dziennie, 2 łyżeczki kwiatów zalać ok 250-300 ml wody, parzyć 5-10 min pod przykryciem
Ja wyczytalam bo gdzies na forum dziewczyna pisala ze dwie garscie malwy zalala 150ml i parzyla przez 20min, ostudzila i na drugi dzien dostala okres. Mam dwa dni,zeby cos pomoglo...zobaczymyaszka lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Ja wyczytalam bo gdzies na forum dziewczyna pisala ze dwie garscie malwy zalala 150ml i parzyla przez 20min, ostudzila i na drugi dzien dostala okres. Mam dwa dni,zeby cos pomoglo...zobaczymy
powodzenia KochanaMargaret.Se, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Ja też lubię słodycze i cukier. Od roku ograniczyłam mniej więcej o połowę spożywanie cukru i słodyczy, ale zupełnie zrezygnować chyba bym nie potrafiła. Aszka jeśli masz do wyboru batona lub czekoladę, wybierz czekoladę
Margaret.Se, Moko, aszka, Kazia, Storczyk31 lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ja tez nie zrezygnuje ze slodyczy. Moge ograniczyc, czasami w ogole nie jesc ale jak mam ochote wielka albo potrzebe jak teraz to nie wyobrazam sobie pozalowac sobie. Za duzo jest w zyciu zlych "chwil" zeby zalowac sobie tej przyjemnosci.
Dzisiaj dwa razy pocwiczylam i pogrzalam sie w wodzie ale zamiast to zwiekszyc krwawienie albo zeby pozostalo takie samo to juz znika i plamienie mi pozostalo ehhh
Napije sie tez piwa moze to cos da hmmaszka, Kazia, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry bardzo
wczoraj nie dałam rady wejść na forum, cały dzień byłam poza domem...
piszecie o słodyczach - uwielbiam je, ale jak sobie za bardzo pofolguję, to odczuwam to w biodrachraz na jakiś czas muszę robić odwyk i teraz jestem w trakcie odwyku... ale dam radę
Margaret, oby w końcu coś ruszyło u Ciebie
miłego dnia dla WasKazia, Moko, padington, Ania1602, jusst, aszka, Margaret.Se, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Bry
Szok! nikt tu kawy dzis nie pije?
Ja dzis wstalam lewa noga wiec sie ropisywac nie bede.
Ale żółw znowu zmierza do kwiatka i to jest pozytyw
br br z rana dla wszystkich, miłego dzionka
kawkę dopijam i trzeba jakieś sniadanko zjeść, ale coś brak apetytu dziś, musze wymyślić co bym zjadła.MoBo, Moko, aszka, Margaret.Se, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
padington wrote:Ale żółw znowu zmierza do kwiatka i to jest pozytyw
br br z rana dla wszystkich, miłego dzionka
kawkę dopijam i trzeba jakieś sniadanko zjeść, ale coś brak apetytu dziś, musze wymyślić co bym zjadła.
ooo to bardzo dobrzesiem nie spasie, a ja zmieniac nie musze!
Teraz dopiero bedzie widac jak miesiace leca
aszka, Margaret.Se, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Bry
Szok! nikt tu kawy dzis nie pije?
ja, namówiona przez storczyka do picia kawy, zamierzam - zapraszam
MoBo, Ania1602, aszka, Margaret.Se, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Ja dzisiaj wyjątkowo luknelam będąc w pracy
Śniadanie zjedzone, kawa wypita, ale i tak jakas przymulona jestem. Miłego dnia
Margaret jak się masz?Moko, aszka, Phyllis, Margaret.Se, MoBo, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualnyDobry wszystkim w poniedziałek! To będzie dobry tydzień, bo owulejszyn będzie! Kawka wypita, chia na śluz zjedzone.
Aż se suwaczek z tego dobrego humoru zrobiłam
O! Nawet działaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 10:13
Kazia, aszka, padington, Phyllis, Margaret.Se, MoBo, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
Hej,
Ja dziś też nie w sosie jakoś, a wiadomo czego to zwiastun buuuu
Popijam rooibosa, ale niektórym ta herbata śmierdzi, więc nie wiem czy chcecie się częstować;p
Jusst i inne, które spodziewają się owulejszyn- samychprzyjemności w tym tygodniu:)
Kazia, jusst, aszka, padington, Phyllis, Margaret.Se, MoBo, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry i ja się witam z kawą. Słabo się dzisiaj czuję, spać w nocy nie mogłam a przy śniadaniu mnie zemdliło, gdyby to było po owulacji, to bym sobie już ciążę wmawiała. Normalnie mój ulubiony pasztet a przełknąć nie mogłam.
Moko, Phyllis, jusst, Margaret.Se, MoBo, aszka, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam i ja
to pijemy kawke.
MoBo poloz sie i wstan prawa noga
Moko rooibos bleee.
Just fajny suwak
Margaret jak sytuacja?
A ja w sobote ide na badania bo strasznie chudnewage mam juz 47 kg.
padington, Phyllis, Kazia, jusst, Margaret.Se, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
-
aszka, jesteś jak piórko - a ile masz wzrostu?
Moko, przytulamu mnie jeszcze 5 dni do terminu @, ale już teraz po wysokości temperatur widzę, że nic z tego - żeby coś się zadziało u mnie, tempki musiałyby być powyżej 37 stopni
jusst, powodzenia podczas owulejszynaszka, jusst, Margaret.Se, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhyllis wrote:aszka, jesteś jak piórko - a ile masz wzrostu?
teraz juz widac kosci wiec powinnam przytyc chociazby zeby nie wygladac na zagłodzoną.
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:164 ale u mnie nadczynnosc wiec nic dziwnego z tym chudnieciem
teraz juz widac kosci wiec powinnam przytyc chociazby zeby nie wygladac na zagłodzoną.
aaa, to nie wiedziałam - oby lekarz poradził coś na toMargaret.Se, MoBo, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki :*
Przeczytalam co pisalyscie ale juz nie pamietam ehhh glowa mi peka i jestem rozkojarzona strasznie ale wiecie ze kciukam z calych sil za Was wszystkie
U mnie dupa na maxa minimalne blazowo-sluzowo plamienie, kur... gdzie ta krew! Wczoraj moj nie dostal w aptece ziol i dzisiaj kupil w zielarskim ale najprawdopodobniej wieczorej dopiero wypijekwiat czarnej malwy+ziele ruty. Musze sprobowac ale nie licze na cuda, czekam juz na zabieg w srode, co ja moge? gowno ooo!
Na pocieszenie chyba snił mi sie dzisiaj moj ulubieniec Mark Walhberg, bylam jego dziewczyna a on bokserem, caluje niesamowiciew nocy jak obudzilam sie na chwile to bylam rozmarzona ale teraz juz rzeczywistosc mnie postawila do pionu
Milego dnia kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:14
jusst, aszka, Phyllis, Jurkowa, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość