35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Aszka nie mam sie gdzie polozyc
zeby powstac dobra noga.
Musialam sie ulotnic do kliniki, bo kazali przyjsc 'JUZ', jak uslyszeli ze to moj 3dc.
Szczerze, nikt mi nigdy tak dokladnie nie pomierzyl macicy, jajnikow, pecherzykow itd ORAZ, ze nigdy jeszcze nie mialam palca w 'dupie'. Przepraszam moderatorow ale dokladnie tam wyladowal
Pobrali mi wiadro krwi i znow typowy standard hormonkow. Troszke popchnelam zeby tez zrobic tarczyce t3 i t4. Za tydzien bede miala wyniki, no ciekawe co to moje FSH teraz robi bo ostatnio mi wywalilo na 10.1
Dobra niech mi teraz ktos powie ile powinno byc pecherzykow antralnych?
aszka, Phyllis, Storczyk31, Dani, jusst lubią tę wiadomość
-
O rany Aszka, no musisz się koniecznie przebadać chudzinko. A Ty coś bierzesz na tą nadczynność?
Phyllis u Ciebie to jeszcze wszystko może się zmienić i trzymam za to kciuki, bo póki co i tak jest wysoko:) A jak zdrowie?
A gdzie Saramago nam zwiała? Wyleczyłaś się już z tej rwy?
Maggie nie wiem jak Cie pocieszyć, oby do środy jednak coś się ruszyło, ale jeśli nie ruszy, to proszę nie załamuj się. Zrobiłaś wszystko co było można, ściskam Cię mocno
Mobo ja się nie znam na pęcherzykach, ale opiekę medyczną, to Ty masz w dechęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:33
Phyllis, MoBo, Margaret.Se, aszka, Storczyk31, jusst lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Hej dziewczynki :*
Na pocieszenie chyba snił mi sie dzisiaj moj ulubieniec Mark Walhberg, bylam jego dziewczyna a on bokserem, caluje niesamowiciew nocy jak obudzilam sie na chwile to bylam rozmarzona ale teraz juz rzeczywistosc mnie postawila do pionu
Milego dnia kochane
Miłego :*Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Aszka nie mam sie gdzie polozyc
zeby powstac dobra noga.
Musialam sie ulotnic do kliniki, bo kazali przyjsc 'JUZ', jak uslyszeli ze to moj 3dc.
Szczerze, nikt mi nigdy tak dokladnie nie pomierzyl macicy, jajnikow, pecherzykow itd ORAZ, ze nigdy jeszcze nie mialam palca w 'dupie'. Przepraszam moderatorow ale dokladnie tam wyladowal
Pobrali mi wiadro krwi i znow typowy standard hormonkow. Troszke popchnelam zeby tez zrobic tarczyce t3 i t4. Za tydzien bede miala wyniki, no ciekawe co to moje FSH teraz robi bo ostatnio mi wywalilo na 10.1
Dobra niech mi teraz ktos powie ile powinno byc pecherzykow antralnych?
Za wyniki kciukam &&.
Niska rezerwa jajnikowa jest równoznaczna z uzyskaniem w badaniu mniej niż 5 AFC i wiąże się ze znacznym obniżeniem szansy na rozwój prawidłowej ciąży. http://wylecz.to/pl/ciaza/nieplodnosc/nieplodnosc-czynnik-jajnikowy.html -
MoBo - no to Cię nieźle przebadali - super
ja w ogóle nie wiem, co to są pęcherzyki antralne - oświećcie mnie
Moko - głos odzyskuję, ale chrypka jeszcze jest
anasan79 - witaj, ktoś Ty?Margaret.Se, aszka, Moko, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:na facecie sie kładz
Za wyniki kciukam &&.
Niska rezerwa jajnikowa jest równoznaczna z uzyskaniem w badaniu mniej niż 5 AFC i wiąże się ze znacznym obniżeniem szansy na rozwój prawidłowej ciąży. http://wylecz.to/pl/ciaza/nieplodnosc/nieplodnosc-czynnik-jajnikowy.html
Kutfa to nie jest pocieszajace bo w jednym mialam wiecej niz 5 ale w drugim tylko 2, asz odechciewa mi sie!Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanasan79 wrote:
-
Kazia wrote:MoBo ja ostatnio miałam po 6 pęcherzyków antralnych na każdym jajniku i doktor powiedział, że dobrze ale ja USG miałam dzień przed miesiączką i nie wiem, czy to można porównywać jakoś.
no to masz dobrze, mozesz wyluzowac
Ja niestety mam do dupy.
Musze sie zastanowic bo moze nie ma co sie bawic w iui tylko trza isc na invitro.Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
anasan79 wrote:
A można zapytać ile się już staracie o dziecko, czy robiliście jakieś badania itd:)
U nas jest bardzo przyjemnie, można się chwalić wszystkim, a wsparcie u nas jak w reklamie- gwarantowane, albo zwrot pieniędzy hihiMargaret.Se, aszka, jusst, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
tak naprawdę to staramy się od kilku lat z przerwą dla mózgu
, trochę za bardzo się wczułam.
badania robione lekarz stwierdził ze jest ok. schudnąć i zażywać inofolic. właśnie muszę sobie kupić, już raz zrobiłam trzymiesięczną kurację tym specyfikiem, ale nic z tego. może tak też wyszło bo siedziałam trochę zagranica i nie bardzo widywałam się z mężulkiem. jak wróciłam to tak bardzo i szybko chciałam zafasolkować że mi odbiło.
ale teraz na luzie i nich będzie co ma być
przepraszam ale muszę lecieć.
paKazia, Margaret.Se, Dani, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:no to masz dobrze, mozesz wyluzowac
Ja niestety mam do dupy.
Musze sie zastanowic bo moze nie ma co sie bawic w iui tylko trza isc na invitro.
Wiesz u mnie niby wszystko dobrze tylko ciąży nie ma, to znaczy pewnie coś jest źle, tylko nie jest to znalezione.MoBo lubi tę wiadomość
-
Witaj Anasan
uda sie!
Te pecherzyki antralne bada sie poprzez normalne usg? Jak to widac na usg?