35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf wrote:
Ostatnio wlasnie tez doczytalam ze jak sie stymulacje zaczyna w 2dc to jest szansa ze kilka z tych pecherzykow antralnych dojrzeje, a przy stymulacji od 3dc wzwyz, juz organizm jest na ten jeden dominujacy zaprogramowany. I tak sobie mylse, ze u Storczyka gin nie zlecil monitoringu, bo wiedzial, ze raczej nie ma szans na wiecej jajek niz jedno
Nie mogę się z tym zgodzić. W cyklu, w którym zaszłam w ostatnią ciążę zaczęłam stymulację od 3 dc i dojrzały mi 3 pęcherzyki. Szkoda, że później już więcej się to nie powtórzyło
aszka lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Moko wrote:Aniu, a na jakim filmie byłaś?
MoBo lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Deszcz pada
Poza tym całą noc nie spałam głowa mnie boli niemiłosiernie jakis wampir jestem czy cóś bo ta pełnia mnie wykończyła.Storczyk31, Phyllis, aszka, MoBo, Moko, Dani, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
padington wrote:U mnie też, to zapraszam na kawkę i ciasto jeszcze coś sie uchowało.
Poza tym całą noc nie spałam głowa mnie boli niemiłosiernie jakis wampir jestem czy cóś bo ta pełnia mnie wykończyła.
ja za to miałam mocny sen; bólu głowy współczuję, wiem, co to znaczy
a na kawkę się piszę
miłego wtorkuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 07:29
aszka, Storczyk31, MoBo, padington, Moko, Dani, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Good morning dziewczyny
Zwleke się z łóżka i juz lecę ba kawę do Was
Słyszę ze u nas tez leje jak scebra
Padington bólu głowy szczerze współczuję moja mama ma silne migreny wiem coś na ten temat
Miłego ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 07:44
Phyllis, MoBo, padington, Moko, Saramago, aszka, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
U mnie tempka 10 dnia w górę a później leci na łeb na szyję , zatem czekam bo objawów brak nawet cienia cienia wiec na teście będzie tak samo... Nooo chyba ze możemy do objawów zaliczyć iż wieczorem miałam wielka ochotę na drinka lub herbatkę z malinowka
[/QUOTE]
Ze mną testuje Saramago i Loret
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 08:19
aszka lubi tę wiadomość
-
Morning. Jak samopoczucia dziewczyny?
ta pogoda jest do dupy. wczoraj upał dzisiaj zimnica...
kawa - tego mi trzeba dzisiaj. Kto dołącza?Storczyk31, aszka, Jastin76, MoBo, Dani, Margaret.Se lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
cześć dziewczyny
ja wczoraj miałam dzień z takim nastrojem
dziś boli mnie głowa
jedyny plus że mam wolne i mogę kawę zrobić i ciasto wyczarować, jakieś specjalne życzenia???aszka, Jastin76, MoBo, Dani, Margaret.Se lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Phyllis wrote:Moko, hop, hop - kiedy zrobisz test? Widziałam tempkę - oj ładnie to wszystko wygląda
Zrobiłam test i nie wiem co o nim myśleć. Druga kreska jest wyraźniejsza niż w teście z sb, ale dalej jasna. Mąż jednak powiedział, że to już nie jest cień cienia cieni. Nie trzeba się wpatrywać żeby ją dojrzeć.
Ale boję się cieszyć. W teście było coś napisane, że może być fałszywy wynik przy jak dobrze pamiętam braniu leków i tu było coś z TSH. Słyszałyście coś może o tym? Ja biorę od tego cyklu euthyrox.
Nie powiem gęba mi się śmieje, ale jednocześnie boje się, że mnie test oszukał.Saramago, Phyllis, Storczyk31, aszka, jusst, Kazia, Jastin76, MoBo, Dani, Margaret.Se, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:Hej Kochane:)
Zrobiłam test i nie wiem co o nim myśleć. Druga kreska jest wyraźniejsza niż w teście z sb, ale dalej jasna. Mąż jednak powiedział, że to już nie jest cień cienia cieni. Nie trzeba się wpatrywać żeby ją dojrzeć.
Ale boję się cieszyć. W teście było coś napisane, że może być fałszywy wynik przy jak dobrze pamiętam braniu leków i tu było coś z TSH. Słyszałyście coś może o tym? Ja biorę od tego cyklu euthyrox.
Nie powiem gęba mi się śmieje, ale jednocześnie boje się, że mnie test oszukał.
jeżeli widać drugą kreskę gołym okiem no to zdaje się GRATULACJE!aszka, jusst, MoBo, Dani, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Moko wrote:Hej Kochane:)
Nie powiem gęba mi się śmieje, ale jednocześnie boje się, że mnie test oszukał.
super, ja bym już gratulowałakochana, zrób betę, będziesz miała 100% pewności
Saramago, Storczyk31, aszka, jusst, MoBo, Dani, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Łoch!!!!!! szaleństwo MOKO!!!! ależ mi się gęba cieszy. Idź na betę!
Storczyk31, aszka, jusst, Jastin76, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, to miłe co piszecie, ale ja jestem z tych ostrożnych i boję się cieszyć
. Juz się naczytałam głupia jak to testy potrafią oszukać. Zrobię jeszcze jutro rano drugi test i pójdę na tą betę, pójdę. Może jak mi się uda w pracy, to wstawię Wam zdjęcie testu i powiecie co sądzicie. Zdjęcie zrobiłam po 5 minutach. W teście było, że wynik odczytać po 3-5 minut.
Storczyk31, MoBo, Dani, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny