35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moko wrote:No to same zobaczcie. Słabiutka ta kreseczka i tak, tyle, że w rzeczywistości nie musieliśmy się głowić i podstawiać pod światło, bo jednak było ją widać.
http://naforum.zapodaj.net/11568d301d12.jpg.html
idz na beteMoBo, Jastin76, Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Moko wrote:No to same zobaczcie. Słabiutka ta kreseczka i tak, tyle, że w rzeczywistości nie musieliśmy się głowić i podstawiać pod światło, bo jednak było ją widać.
http://naforum.zapodaj.net/11568d301d12.jpg.html
Toz to cIONza! Gratki
I co trza zrec antybiotyki i tyle!jusst, Dani, Storczyk31, Margaret.Se, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jastin76 wrote:Idź na betę ale na plus testy się nie mylą wiec raczej dla mnie tez ciaza
super ale nie zapeszam
Dziewczyny zapodajcie mi jaka maść bo oszaleje tak swędzi , pewnie coś zalapalam od termometrów , bakteria
Jastin76 lubi tę wiadomość
-
Jastin76 wrote:Idź na betę ale na plus testy się nie mylą wiec raczej dla mnie tez ciaza
super ale nie zapeszam
Dziewczyny zapodajcie mi jaka maść bo oszaleje tak swędzi , pewnie coś zalapalam od termometrów , bakteria
zrób test i do gina
jak będzie negatywny to do apteki po globólki na grzybicę i cloktrimazolum do smarowaniaJastin76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moko wrote:no wiem właśnie, dlatego się tak nie ekscytuję
Na betę pójdę jutro, bądź we czwartek, bo i tak muszę rano zrobić badania na tarczycę. W pndz. mam wizytę u nowej endo.
z takich bladziochów som cionże! i to miałam na myśli a nie że kiepsko widać
wiesz że bete sie powtarza co dwa dni i sprawdza przyrost, nie? idz dziś i powtórka w czwartek z panelem tarczycowymJastin76, Saramago lubią tę wiadomość
Jastin76 wrote:Oki dziękuję dziewczyny ❤❤❤❤ zacznę leczyć się sama idę po maści o których piszecie może przejdzie
to okrutne jest w sensie nieprzyjemne
a jak masz skłonności do takich infekcji to probiotyk doustny sobie kup i po @ a przez braniem progesteronu dowcipnie profilaktycznie ze 2-3 razy zapodaj lactovaginal, bo tego z luteiną dowcipną sie nie łączy i najlepiej ze 3 dni odczekac przed braniem innych środków
aha, możesz też nasiadówkę z rumianku albo tantum rosa zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 10:00
Jastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:
z takich bladziochów som cionże! i to miałam na myśli a nie że kiepsko widać
wiesz że bete sie powtarza co dwa dni i sprawdza przyrost, nie? idz dziś i powtórka w czwartek z panelem tarczycowym
-
Moko wrote:Wiem, że się powtarza. Kurde jesteście niemożliwe, a ja boję sobie robić nadziei po prostu...jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
nick nieaktualny
-
Moko co za news z rana! Idz na bete, bo my tu wszystkie juz gratulowac chcemy i cieszyc sie
Jastin76, Margaret.Se, jusst lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️