X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • padington Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko wrote:
    Wiem, że się powtarza. Kurde jesteście niemożliwe, a ja boję sobie robić nadziei po prostu...
    Ale po południu wątpliwości się rozwieją i stresa nie będzie a tak niepotrzebnie się nakręcasz

• Moko Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani wrote:
    Moko co za news z rana! Idz na bete, bo my tu wszystkie juz gratulowac chcemy i cieszyc sie :)
    Ja też bym chciała:)

Kochane jesteście wszystkie, ściskam Was mocno <3

Margaret.Se, jusst lubią tę wiadomość

• padington Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko wrote:
    Dobra już nie krzyczcie na mnie, pójdę, pójdę :)
    Słonko nie śmiałybyśmy krzyczeć na kobietę w stanie odmiennym my się poprostu o ciebie troszczymy jak najlepiej umiemy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 10:12

Moko, Storczyk31, Jastin76 lubią tę wiadomość

• Moko Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalone Wy!!! :) <3

Dani, Margaret.Se, aszka, Jastin76 lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko to cionza!!! Ja miałam w pierwszej ciazy jak zrobilam testa to byl cien cienia a Ty tu masz piekna druga kreche!
    Idz na bete kochana a na bank bedzie pieknie wysoka i nie boj sie bo to za pozno bo jestes w ciazy :)
    GRATULACJE! <3

MoBo, aszka, She Wolf, jusst, Jastin76 lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko gratulacje :*
    Mowilam ze po antybiotykach dziewczyny zachodza :)

Margaret.Se, aszka, Dani, jusst lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Moko Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Was wszystkie ściskam, ale jeszcze nie dziękuję. Wiecie, że jesteście kochane?!!!!

Maggie, a Ty jak się czujesz?

Margaret.Se, aszka, jusst, MoBo, Saramago lubią tę wiadomość

• Kazia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko cudownie, test ewidentnie pozytywny :) W końcu u nas na forum coś się ruszyło, mam nadzieję, że to początek szczęśliwej passy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 11:13

Margaret.Se, aszka, MoBo lubią tę wiadomość

• Kazia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Moko gratulacje :*
    Mowilam ze po antybiotykach dziewczyny zachodza :)
    No w takim razie trzeba się wybrać gdzieś między ludzi i poszukać infekcji ;)

Margaret.Se, Moko, She Wolf, Dani, Storczyk31, jusst, MoBo lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko wrote:
    Ja Was wszystkie ściskam, ale jeszcze nie dziękuję. Wiecie, że jesteście kochane?!!!!

Maggie, a Ty jak się czujesz?

Jestem w szoku bo po wypiciu wczorajszych ziolek czuje sie jakby za chwile mialo lunac ze mnie krwia. Brzuch mnie boli i czuje sie jak przed nornalnym okresem, jest mi slabo i mam lekkie uderzenia goraca jak co miesiac. Tosz to szok. Zaraz zalewam kolejne i bede pila. Teraz moje mysli kraza ze moze powinnam wstrzymac sie i jutro nie jechac na zabieg ale z drugiej strony noze mi poleci krew ale nie jest powiedziane ze poronie i co mam czekac i liczyc hmm moze los sam zrobi co trzeba i jak do rana nie poronie to powinnam jechac do szpitala, co????

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • Moko Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Jestem w szoku bo po wypiciu wczorajszych ziolek czuje sie jakby za chwile mialo lunac ze mnie krwia. Brzuch mnie boli i czuje sie jak przed nornalnym okresem, jest mi slabo i mam lekkie uderzenia goraca jak co miesiac. Tosz to szok. Zaraz zalewam kolejne i bede pila. Teraz moje mysli kraza ze moze powinnam wstrzymac sie i jutro nie jechac na zabieg ale z drugiej strony noze mi poleci krew ale nie jest powiedziane ze poronie i co mam czekac i liczyc hmm moze los sam zrobi co trzeba i jak do rana nie poronie to powinnam jechac do szpitala, co????
    Jejku Kochana, a Ty pewnie jeszcze sama siedzisz w domu. Mam nadzieję, że się ruszy, ale bez względu na przebieg wydarzeń chyba i tak pojechałabym jutro do szpitala, żeby sprawdzili czy wszystko w porządku <3

MoBo lubi tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret moze lepiej tego nie przedluzac, bo jescze jakas infekcja sie wda i bedzie jeszcze gorzej.
    Mialam Ci pisac wczesniej jak napisalas ze boisz sie zeby Ci szyjki nie rozwalili przy zabiegu.
    Ja mialam 2 razy zabieg elektrosekcji szyjki i niestety wiaze sie z tym ryzyko przedwczesnego porodu. Czyli czeka mnie prawdopodobnie pesar. Powiem Ci ze ja tez sie tego boje, ale czasem nam sie przytrafaja w zyciu takie rzeczy ktorych nie mozemy ominac. Po prostu musimy zaryzykowac i starac sie myslec pozytywnie. Co ma byc to bedzie :/

Aaaaa w koncu mam termin laparo-endoskopji :)
    Fakt, ze dopiero za 2 miesiace, ale przynajmniej wiem kiedy bedzie. Troche to sie wszytsko przedluza, bo w takim wypadku nie mam szans na invitro w tym roku. No coz, moze sie uda bez tego, kto wie ;) Juz robie w portki na sama mysl o operacji :P

aszka, Dani, Storczyk31, Margaret.Se, jusst, MoBo, Kazia lubią tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko wrote:
    No to same zobaczcie. Słabiutka ta kreseczka i tak, tyle, że w rzeczywistości nie musieliśmy się głowić i podstawiać pod światło, bo jednak było ją widać.
    http://naforum.zapodaj.net/11568d301d12.jpg.html
    u mnie z takiej krechy byla ciaza :D

Dani, MoBo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She za laparo &&.

Margaret nie wiem co Ci doradzic...

She Wolf, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość

• Moko Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Aaaaa w koncu mam termin laparo-endoskopji :)
    Fakt, ze dopiero za 2 miesiace, ale przynajmniej wiem kiedy bedzie. Troche to sie wszytsko przedluza, bo w takim wypadku nie mam szans na invitro w tym roku. No coz, moze sie uda bez tego, kto wie ;) Juz robie w portki na sama mysl o operacji :P
    Najważniejsze, że jest plan i coś się dzieje, a jak sama mówisz, może nie trzeba będzie wcale tych zabiegów?:) Trzymam kciuki <3

She Wolf lubi tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Aszka :*

Moko, fajnie by bylo, bo strasznie sie boje bolu. No ale czego sie nie robi zeby przyszedl taki dzien jak dzisiejszy dla Ciebie :)
    O ktorej idziesz na bete?
    Wiesz ja tak sobie mysle, ze u Ciebie dobry wplyw miala pewnie tez nowa dieta. Juz kiedys widzialam taki przypadek :)

MoBo lubi tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazia wrote:
    No w takim razie trzeba się wybrać gdzieś między ludzi i poszukać infekcji ;)
    Ja chora, ja chora! I owulka za kilka dni! <3

Moko, Dani, Kazia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:

Wiesz ja tak sobie mysle, ze u Ciebie dobry wplyw miala pewnie tez nowa dieta. Juz kiedys widzialam taki przypadek :)

Jaka dieta? Chyba mnie ominęło.

• Moko Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst wrote:
    Ja chora, ja chora! I owulka za kilka dni! <3
    hahaha, powodzenia!!!! Będę trzymała kciuki za owocne <3

• Moko Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Dzieki Aszka :*

Moko, fajnie by bylo, bo strasznie sie boje bolu. No ale czego sie nie robi zeby przyszedl taki dzien jak dzisiejszy dla Ciebie :)
    O ktorej idziesz na bete?
    Przyjdzie, przyjdzie:)

Mogę iść dopiero po pracy, a kończę o 16. Właśnie szukam gdzie tu jeszcze o tej porze zrobią. Wyniku to i tak chyba dziś nie będzie, to może ciachnę wszystko jutro rano, czy będziecie krzyczeć?:)

Może rzeczywiście ta dieta też coś pomogła. Zrobię też aTPO, to będę widzieć czy się przeciwciała zmniejszyły.
    Jusst nie jem glutenu i nabiału, ale to nie polecam, jeśli nie masz hashimoto.

‹‹ 583 584 585 586 587 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ