SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • padington Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko wrote:
    Wiem, że się powtarza. Kurde jesteście niemożliwe, a ja boję sobie robić nadziei po prostu...
    Ale po południu wątpliwości się rozwieją i stresa nie będzie a tak niepotrzebnie się nakręcasz

• Moko Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani wrote:
    Moko co za news z rana! Idz na bete, bo my tu wszystkie juz gratulowac chcemy i cieszyc sie :)
    Ja też bym chciała:)

Kochane jesteście wszystkie, ściskam Was mocno <3

Margaret.Se, jusst lubią tę wiadomość

• padington Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko wrote:
    Dobra już nie krzyczcie na mnie, pójdę, pójdę :)
    Słonko nie śmiałybyśmy krzyczeć na kobietę w stanie odmiennym my się poprostu o ciebie troszczymy jak najlepiej umiemy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 10:12

Moko, Storczyk31, Jastin76 lubią tę wiadomość

• Moko Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalone Wy!!! :) <3

Dani, Margaret.Se, aszka, Jastin76 lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko to cionza!!! Ja miałam w pierwszej ciazy jak zrobilam testa to byl cien cienia a Ty tu masz piekna druga kreche!
    Idz na bete kochana a na bank bedzie pieknie wysoka i nie boj sie bo to za pozno bo jestes w ciazy :)
    GRATULACJE! <3

MoBo, aszka, She Wolf, jusst, Jastin76 lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko gratulacje :*
    Mowilam ze po antybiotykach dziewczyny zachodza :)

Margaret.Se, aszka, Dani, jusst lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Moko Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Was wszystkie ściskam, ale jeszcze nie dziękuję. Wiecie, że jesteście kochane?!!!!

Maggie, a Ty jak się czujesz?

Margaret.Se, aszka, jusst, MoBo, Saramago lubią tę wiadomość

• Kazia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko cudownie, test ewidentnie pozytywny :) W końcu u nas na forum coś się ruszyło, mam nadzieję, że to początek szczęśliwej passy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 11:13

Margaret.Se, aszka, MoBo lubią tę wiadomość

• Kazia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Moko gratulacje :*
    Mowilam ze po antybiotykach dziewczyny zachodza :)
    No w takim razie trzeba się wybrać gdzieś między ludzi i poszukać infekcji ;)

Margaret.Se, Moko, She Wolf, Dani, Storczyk31, jusst, MoBo lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko wrote:
    Ja Was wszystkie ściskam, ale jeszcze nie dziękuję. Wiecie, że jesteście kochane?!!!!

Maggie, a Ty jak się czujesz?

Jestem w szoku bo po wypiciu wczorajszych ziolek czuje sie jakby za chwile mialo lunac ze mnie krwia. Brzuch mnie boli i czuje sie jak przed nornalnym okresem, jest mi slabo i mam lekkie uderzenia goraca jak co miesiac. Tosz to szok. Zaraz zalewam kolejne i bede pila. Teraz moje mysli kraza ze moze powinnam wstrzymac sie i jutro nie jechac na zabieg ale z drugiej strony noze mi poleci krew ale nie jest powiedziane ze poronie i co mam czekac i liczyc hmm moze los sam zrobi co trzeba i jak do rana nie poronie to powinnam jechac do szpitala, co????

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • Moko Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Jestem w szoku bo po wypiciu wczorajszych ziolek czuje sie jakby za chwile mialo lunac ze mnie krwia. Brzuch mnie boli i czuje sie jak przed nornalnym okresem, jest mi slabo i mam lekkie uderzenia goraca jak co miesiac. Tosz to szok. Zaraz zalewam kolejne i bede pila. Teraz moje mysli kraza ze moze powinnam wstrzymac sie i jutro nie jechac na zabieg ale z drugiej strony noze mi poleci krew ale nie jest powiedziane ze poronie i co mam czekac i liczyc hmm moze los sam zrobi co trzeba i jak do rana nie poronie to powinnam jechac do szpitala, co????
    Jejku Kochana, a Ty pewnie jeszcze sama siedzisz w domu. Mam nadzieję, że się ruszy, ale bez względu na przebieg wydarzeń chyba i tak pojechałabym jutro do szpitala, żeby sprawdzili czy wszystko w porządku <3

MoBo lubi tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret moze lepiej tego nie przedluzac, bo jescze jakas infekcja sie wda i bedzie jeszcze gorzej.
    Mialam Ci pisac wczesniej jak napisalas ze boisz sie zeby Ci szyjki nie rozwalili przy zabiegu.
    Ja mialam 2 razy zabieg elektrosekcji szyjki i niestety wiaze sie z tym ryzyko przedwczesnego porodu. Czyli czeka mnie prawdopodobnie pesar. Powiem Ci ze ja tez sie tego boje, ale czasem nam sie przytrafaja w zyciu takie rzeczy ktorych nie mozemy ominac. Po prostu musimy zaryzykowac i starac sie myslec pozytywnie. Co ma byc to bedzie :/

Aaaaa w koncu mam termin laparo-endoskopji :)
    Fakt, ze dopiero za 2 miesiace, ale przynajmniej wiem kiedy bedzie. Troche to sie wszytsko przedluza, bo w takim wypadku nie mam szans na invitro w tym roku. No coz, moze sie uda bez tego, kto wie ;) Juz robie w portki na sama mysl o operacji :P

aszka, Dani, Storczyk31, Margaret.Se, jusst, MoBo, Kazia lubią tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko wrote:
    No to same zobaczcie. Słabiutka ta kreseczka i tak, tyle, że w rzeczywistości nie musieliśmy się głowić i podstawiać pod światło, bo jednak było ją widać.
    http://naforum.zapodaj.net/11568d301d12.jpg.html
    u mnie z takiej krechy byla ciaza :D

Dani, MoBo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She za laparo &&.

Margaret nie wiem co Ci doradzic...

She Wolf, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość

• Moko Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Aaaaa w koncu mam termin laparo-endoskopji :)
    Fakt, ze dopiero za 2 miesiace, ale przynajmniej wiem kiedy bedzie. Troche to sie wszytsko przedluza, bo w takim wypadku nie mam szans na invitro w tym roku. No coz, moze sie uda bez tego, kto wie ;) Juz robie w portki na sama mysl o operacji :P
    Najważniejsze, że jest plan i coś się dzieje, a jak sama mówisz, może nie trzeba będzie wcale tych zabiegów?:) Trzymam kciuki <3

She Wolf lubi tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Aszka :*

Moko, fajnie by bylo, bo strasznie sie boje bolu. No ale czego sie nie robi zeby przyszedl taki dzien jak dzisiejszy dla Ciebie :)
    O ktorej idziesz na bete?
    Wiesz ja tak sobie mysle, ze u Ciebie dobry wplyw miala pewnie tez nowa dieta. Juz kiedys widzialam taki przypadek :)

MoBo lubi tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazia wrote:
    No w takim razie trzeba się wybrać gdzieś między ludzi i poszukać infekcji ;)
    Ja chora, ja chora! I owulka za kilka dni! <3

Moko, Dani, Kazia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:

Wiesz ja tak sobie mysle, ze u Ciebie dobry wplyw miala pewnie tez nowa dieta. Juz kiedys widzialam taki przypadek :)

Jaka dieta? Chyba mnie ominęło.

• Moko Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst wrote:
    Ja chora, ja chora! I owulka za kilka dni! <3
    hahaha, powodzenia!!!! Będę trzymała kciuki za owocne <3

• Moko Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Dzieki Aszka :*

Moko, fajnie by bylo, bo strasznie sie boje bolu. No ale czego sie nie robi zeby przyszedl taki dzien jak dzisiejszy dla Ciebie :)
    O ktorej idziesz na bete?
    Przyjdzie, przyjdzie:)

Mogę iść dopiero po pracy, a kończę o 16. Właśnie szukam gdzie tu jeszcze o tej porze zrobią. Wyniku to i tak chyba dziś nie będzie, to może ciachnę wszystko jutro rano, czy będziecie krzyczeć?:)

Może rzeczywiście ta dieta też coś pomogła. Zrobię też aTPO, to będę widzieć czy się przeciwciała zmniejszyły.
    Jusst nie jem glutenu i nabiału, ale to nie polecam, jeśli nie masz hashimoto.

‹‹ 583 584 585 586 587 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ