35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale takie myślenie nie pomaga a wręcz odwrotnie działa przy tym upływającym czasie którego nie zatrzymamy dlatego trzeba dużo spokoju i pokory Przyjęcia tego co nam pisane wy jeszcze macie do mnie co najmniej 3 do 6 lata starań a to szmat czasu a ja wierzę ze już niedługo jak tu wszystkie jesteście będziecie wymieniać się problemami typu kupki ząbki zupki itp. i zapomnicie o tym gadani w kołoStorczyk31 wrote:Padi, tu nie chodzi ani o brak spokoju czy niecierpliwość, tu chodzi o coś znacznie więcej.
My kontra cały świat.
Bo tak to się postrzega.
Lekarze dołują, inne zachodzą, ludzie głupoty gadają. To wszytko sie nakłada.
Do tego jeszcze czas upływa.
A wraz z nim kończą sie nasze zasoby.
Pozytywne myślenie jest dobre na chwilę. -
nick nieaktualnyJa dzisiaj tak ambitnie!!! Sił i optymizmu nabrałam smarkając! O! W cionżę będę od dzisiaj przez kilka dni zachodzić! TAki mam plan!padington wrote:Zapisz się do tej kliniki, nie napiszę ci dlaczego.

O i jeszcze sie okazalo w tym momencie, ze prawdopodnie w terminie @ sikania nie patyk nie będzie, bo nie będę zabierać testu na wyjazd! @ też nie zabieram!. Se wyjeżdzam na kilka dni chyba! O! Taki dobry dzień dzisiaj mam
padington, Moko, Dani, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chociaż jedna z pozytywnym nastawieniem, zarażać siem proszę od koleżanki tylko nie kataremjusst wrote:Ja dzisiaj tak ambitnie!!! Sił i optymizmu nabrałam smarkając! O! W cionżę będę od dzisiaj przez kilka dni zachodzić! TAki mam plan!
O i jeszcze sie okazalo w tym momencie, ze prawdopodnie w terminie @ sikania nie patyk nie będzie, bo nie będę zabierać testu na wyjazd! @ też nie zabieram!. Se wyjeżdzam na kilka dni chyba! O! Taki dobry dzień dzisiaj mam
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no jej się nie podobają te "podejścia do ovu" i mówi że te suplementy mogą poprawić u mnie funkcjonowanie jajników i jakość jajek co może pozytywnie wpłynąć na ovu i wyeliminować te "łaty płodności" jak to nazwałaDani wrote:AAA jak Twoja ziolowa pani Ci zasugerowala to bierz
Ona zna Cie dobrze, Twoj profil, Twoja specyfike, Twoj cykl, hormony itp.
...
mam tez zalecenia co do diety i ćwiczeń i ziół "na uspokojenie"
powiem że apetyt mi się zmniejszył ogólnie a na słodkie czy alko to wcale nie mam ochoty z czego jestem bardzo zadowolona
mówiła że po ok 2-4 cyklach z tymi suplementami odpowiedzą stymulację może być dużo lepsza, albo stymulacja wcale nie będzie potrzebna
musze się zastanowić co dalej robić...
nick nieaktualny, Storczyk31, Moko, Dani, MoBo lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
ależ uchowaj Boże!jusst wrote:I co? i Was zostawię? NIe tak szybko!

będziesz codziennie raporty z cionzy zdawała
nick nieaktualny, Storczyk31, padington, Moko, nick nieaktualny, MoBo lubią tę wiadomość
-
no "wyryczałam" jej sie do słuchawki to mi zaproponowała "opcję na skróty"Storczyk31 wrote:brzmi kusząco
nick nieaktualny, Storczyk31, padington, Moko, Dani, nick nieaktualny, MoBo lubią tę wiadomość
-
chyba dziś faktycznie trudny dzień - ja też wnerwiona wpadłam na forum, ale posty padi mnie otrzeźwiły - dzięki kochana
to mi było potrzebne...
Storczyk, a gdzie się schował Twój wykres? tak ładnie cieszył moje oczy....
padington, Moko, Dani, nick nieaktualny, MoBo lubią tę wiadomość
-
Schowała, ale przycisk tylko dla przyjaciółek to mogłaś wcisnąć, a wiecie tak myślę może Storczyk ma huśtawkę dziś też cionzowom i dlatego tak się miotaPhyllis wrote:chyba dziś faktycznie trudny dzień - ja też wnerwiona wpadłam na forum, ale posty padi mnie otrzeźwiły - dzięki kochana
to mi było potrzebne...
Storczyk, a gdzie się schował Twój wykres? tak ładnie cieszył moje oczy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 18:16
Moko, nick nieaktualny, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJo tyz schowała. Co publicznie wszystkim moimi sexami bede sie chwalić! Przyjaciółki widzom! Racja ona moze w cionzy sie miota! Ja zachodzem i tyz sie miotam!padington wrote:Schowała, ale przycisk tylko dla przyjaciółek to mogłaś wcisnąć, a wiecie tak myślę może Storczyk ma huśtawkę dziś też cionzowom i dlatego tak się miota
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 18:24
nick nieaktualny, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytez nigdy nie udostepniałam, ale nie dlatego ze seksy. Mnie to wkurzaja takie "psiapsióły" wykresowe jak ja to nazywam, co cykl to przewiduja ciaze a pozniej jak dupa to wnerw. A tak nikt nie widział i swiety spokojjusst wrote:Jo tyz schowała. Co publicznie wszystkim moimi sexami bede sie chwalić! Przyjaciółki widzom! Racja ona moze w cionzy sie miota! Ja zachodzem i tyz sie miotam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:06
Storczyk31, Moko, MoBo lubią tę wiadomość