35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Storczyk31 wrote:Padi, tu nie chodzi ani o brak spokoju czy niecierpliwość, tu chodzi o coś znacznie więcej.
My kontra cały świat.
Bo tak to się postrzega.
Lekarze dołują, inne zachodzą, ludzie głupoty gadają. To wszytko sie nakłada.
Do tego jeszcze czas upływa.
A wraz z nim kończą sie nasze zasoby.
Pozytywne myślenie jest dobre na chwilę. -
nick nieaktualnypadington wrote:Zapisz się do tej kliniki, nie napiszę ci dlaczego.
O i jeszcze sie okazalo w tym momencie, ze prawdopodnie w terminie @ sikania nie patyk nie będzie, bo nie będę zabierać testu na wyjazd! @ też nie zabieram!. Se wyjeżdzam na kilka dni chyba! O! Taki dobry dzień dzisiaj mampadington, Moko, Dani, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:Ja dzisiaj tak ambitnie!!! Sił i optymizmu nabrałam smarkając! O! W cionżę będę od dzisiaj przez kilka dni zachodzić! TAki mam plan!
O i jeszcze sie okazalo w tym momencie, ze prawdopodnie w terminie @ sikania nie patyk nie będzie, bo nie będę zabierać testu na wyjazd! @ też nie zabieram!. Se wyjeżdzam na kilka dni chyba! O! Taki dobry dzień dzisiaj mamMoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dani wrote:AAA jak Twoja ziolowa pani Ci zasugerowala to bierz
Ona zna Cie dobrze, Twoj profil, Twoja specyfike, Twoj cykl, hormony itp.
...
mam tez zalecenia co do diety i ćwiczeń i ziół "na uspokojenie"
powiem że apetyt mi się zmniejszył ogólnie a na słodkie czy alko to wcale nie mam ochoty z czego jestem bardzo zadowolona
mówiła że po ok 2-4 cyklach z tymi suplementami odpowiedzą stymulację może być dużo lepsza, albo stymulacja wcale nie będzie potrzebna
musze się zastanowić co dalej robić...jusst, Storczyk31, Moko, Dani, MoBo lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
chyba dziś faktycznie trudny dzień - ja też wnerwiona wpadłam na forum, ale posty padi mnie otrzeźwiły - dzięki kochana
to mi było potrzebne...
Storczyk, a gdzie się schował Twój wykres? tak ładnie cieszył moje oczy....
padington, Moko, Dani, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
Phyllis wrote:chyba dziś faktycznie trudny dzień - ja też wnerwiona wpadłam na forum, ale posty padi mnie otrzeźwiły - dzięki kochana
to mi było potrzebne...
Storczyk, a gdzie się schował Twój wykres? tak ładnie cieszył moje oczy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 18:16
Moko, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypadington wrote:Schowała, ale przycisk tylko dla przyjaciółek to mogłaś wcisnąć, a wiecie tak myślę może Storczyk ma huśtawkę dziś też cionzowom i dlatego tak się miota
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 18:24
aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusst wrote:Jo tyz schowała. Co publicznie wszystkim moimi sexami bede sie chwalić! Przyjaciółki widzom! Racja ona moze w cionzy sie miota! Ja zachodzem i tyz sie miotam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:06
Storczyk31, Moko, MoBo lubią tę wiadomość