35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wytrzymam moko narobiłaś mi chęci, a teraz jak apetyt mi wraca to mam smaka na takie frykaski
. tylko kto mi zrobi takie pyszności, mój leży razem ze mną w łóżku i zdycha nawet chyba jeszcze bardziej ode mnie, a mamy to samo. no cóż facet zawsze walczy o życie
ale pokazałam jakie ty dostajesz pyszności i obiecał że jak dojdzie do siebie to też mi takie zafunduje. no zobaczymy.
no właśnie a kiedy będzie wynik ???
aszka lubi tę wiadomość
-
witam i ja sympatyczne kulezanki
i nowe kulezanki tez:)
zaraz bedzie kawa, a poki co roznosi sie zapach swiezo mielonej kawy mmmmm...
Moko - kciuki za wynik, moge sie jedynie domyslac co czujesz czekajac;)
Jurkowa chcialam sie jeszcze odniesc do Twoich wczesniejszych wpisow...i zwyczajnie Ci podziekowac, ze sie podzielilas swoim doswiadczeniem... z jednej strony rozrywalo mi serce jak to czytalam, bo pieknie to opisalas a z drugiej strony ten spokoj bijacy z wpisow, ze mozna powstac i walczyc-piekne to!
Philis ja biore acard i nie zauwazylam zmian w @ ale krotko biore...
Jusst a namiar na androloga to mam ale w wawie:) wpadaj do stolicy, moze jakas kawa hihihi....
Mobo i ciekwam co postanowilas, bo ja wlasnie przed podobnym dylematem i boje sie tej przeprawy okrutnie...
Dani to mamy forumowego psychologa super:)
wszystkie Was serdecznie pozdrawiam bez wyjatku i milego dnia zycze!Jurkowa, jusst, Moko, aszka, Zuzia1 lubią tę wiadomość
loret1 -
Haha:) Anasan jak Ci apetyt wraca, to znaczy, że zdrowiejesz:) Cieszę się
No niestety jeśli Twój facet chory, to wiadomo, że jest bardziej chory (zawsze mnie to rozśmiesza, bo sprawdza się w każdym wypadku i fajnie to ujęłaś, że walczy o życie hihi).
Wynik mam być po 16, obgryzam pazurki grrrrr....
anasan79, jusst, aszka lubią tę wiadomość
-
loret1, a jak masz przyjmować ten acard? bo są różne szkoły - ja biorę przez cały cykl, ale zastanawiam się, czy tego nie zmienić, tzn. przyjmować po owu i przestać w trakcie @
Moko, nie stresuj się, będzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 12:18
Moko, aszka lubią tę wiadomość
-
Phyllis wrote:loret1, a jak masz przyjmować ten acard? bo są różne szkoły - ja biorę przez cały cykl, ale zastanawiam się, czy tego nie zmienić, tzn. przyjmować po owu i przestać w trakcie @
Moko, nie stresuj się, będzie ok
ja biore caly czas po 1 tabletce na dzien, a moze te Twoje obfite @ czym innym sa spowodowane? czy zauwazylas zaleznosc ze jak bierzesz acard to jest gorzej? a moze to tez kwestia cyklu, ze jest roznie?
moze podpytaj gina przy okazji wizyty...
i dokladnie Moko bedzie okMoko, Phyllis, aszka lubią tę wiadomość
loret1 -
nick nieaktualnyRównież cześć wszystkim
Loret, wczoraj akurat bylam i miałam godzinke dla siebie
Hmm, a może ten acard na moje słabe @ pomoże? tak oprócz ziół? Bo zioła zacznę... kiedyś, ale aktualnie nie mogę się przemóc, żeby kupić. Zawsze zioła odpuszczam, smak mnie odrzuca...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 13:09
loret1, aszka lubią tę wiadomość
-
Moko, najlepiej w proszku, ale akurat kupilam w kapsulkach bo nie moglam dostac z tej firmy krora mnie interesowala.
Kciuki za bete
Padi ja tez mysle ze warto Wszystkeigo sie lapie zeby ulzyc troche tej tarczycy no i lepiej sie poczuc
Phyllis, to kupilam:
http://www.amazon.co.uk/Colostrum-Tested-Organic-Happy-Capsules/dp/B006S826SW/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1456574191&sr=8-6&keywords=colostrum
A to jest lepsze, bo w proszku. Obie firmy sprzedaja praktycznie to samo i obie maja w ofercie proszek:
http://www.luckyvitamin.com/p-593922-surthrival-colostrum-immunity-quest-6-5-oz?locale=en-gb&utm_source=googlebase&utm_medium=fpl&utm_campaign=googlebase_GB&scid=scplp6965585&gclid=CNiw4Jvyl8sCFZEK0wod1BYGyQ
Pierwiastko tule i trzymam kciuki za nowy cykl
Dani trzymam kciuki za testowanie
Moko lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
loret1 wrote:ja biore caly czas po 1 tabletce na dzien, a moze te Twoje obfite @ czym innym sa spowodowane? czy zauwazylas zaleznosc ze jak bierzesz acard to jest gorzej? a moze to tez kwestia cyklu, ze jest roznie?
moze podpytaj gina przy okazji wizyty...
i dokladnie Moko bedzie ok
zauważyłam zależność - biorę acard, to @ jest obfita, nie biorę - wszystko wraca do normy - lekarz mimo to kazał brać przez cały cykl; no nic pomęczę się jakoś
she, dzięki - muszę poszukać w polskich sklepach colostrum, ale już widzę, że są inne niż Ty pokazałaś -
Phyllis wrote:zauważyłam zależność - biorę acard, to @ jest obfita, nie biorę - wszystko wraca do normy - lekarz mimo to kazał brać przez cały cykl; no nic pomęczę się jakoś
she, dzięki - muszę poszukać w polskich sklepach colostrum, ale już widzę, że są inne niż Ty pokazałaś
aaa widzisz, to rozumiem Twoje watpliwosci, ale skoro lekarz kazal brac to moze ma to jakis sens...loret1 -
Phyllis wrote:zauważyłam zależność - biorę acard, to @ jest obfita, nie biorę - wszystko wraca do normy - lekarz mimo to kazał brać przez cały cykl; no nic pomęczę się jakoś
she, dzięki - muszę poszukać w polskich sklepach colostrum, ale już widzę, że są inne niż Ty pokazałaś
W Polsce dobre jest podobno firmy Genactive w saszetkach. Znajoma poleca ale ja nie wiem czy to jest dobre
Trzeba by poczytac25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
acard poprawia ukrwienie macicy i ułatwia zagnieżdżenie zarodka - mi lekarz zalecił po poronieniu
acard 75mg - 1 tabletka dziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 15:41
anasan79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJurkowa wrote:I jeszcze jedno na gorąco dodam- bo ja dopiero niedawno się o tym dowiedziałam - jest takie coś jak detektor tętna płodu.Kosztuje ok 100-200 zł ale mamom, które są w ciąży pierwszy raz (no nietylko,ale powiedzmy ze najbardziej bo niedoswiadczone i przerazone) pomaga w kontrolowaniu życia maleństwo (oczywiście z monitoringiem ruchów malenstwa).Widziałam na allegro..jeśli mi się kiedyś jeszcze uda to na pewno kupię.
-
She Wolf wrote:W Polsce dobre jest podobno firmy Genactive w saszetkach. Znajoma poleca ale ja nie wiem czy to jest dobre
Trzeba by poczytac
dzięki, poszukam