35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPierwiastka!!! co to za szlajanie z Małżonkiem po miescie i niepoznawanie ludzi??
Około 18;30 wymineliśmy się na placu Wolności, zmierzaliście w kierunku Starego Rynku, a my w poprzek. NIe chciałam krzyczeć, zeby potem nie tłumaczyć mojemu niezręcznie skąd się znamy
Bużka!MoBo, loret1, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:Pierwiastka!!! co to za szlajanie z Małżonkiem po miescie i niepoznawanie ludzi??
Około 18;30 wymineliśmy się na placu Wolności, zmierzaliście w kierunku Starego Rynku, a my w poprzek. NIe chciałam krzyczeć, zeby potem nie tłumaczyć mojemu niezręcznie skąd się znamy
Bużka!
Hahahaha naprawdę wypatrzylas pierwiastke? Dobrejusst, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Hihi Mobo Ty przebiegła bestyjo
Nickita no dziękuję, żeby to takie piękne i proste było...ale jak to mój ,dzisiaj rzekł... Już w jakimś stopniu właśnie się polaczylismy. Sześć razy hihi.
A swoją droga biadolilam dzisiaj jakie to niesprawiedliwe, że kobieta musi tyle przejść: stymulację,operację,znieczulenia,narkozy, leki,czopki,huśtawki nastroju potem poród,ból itp..a facet w zasadzie tylko oddać nasienie co w większości przypadków jest jednak przyjemnena co skwitował:
No niestety kobieta jest tylko kelnerką na bankiecie życia mężczyzny)))))
P.s. to chyba z seksmisjiShe Wolf, jusst, Kazia, loret1, MoBo, Moko, Dani lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:Pierwiastka!!! co to za szlajanie z Małżonkiem po miescie i niepoznawanie ludzi??
Bużka!
Kazia, jusst, MoBo, Phyllis, Storczyk31 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
jusst wrote:No naprawdę! Poznań to dziura!
Minełyśmy się o jakieś 5 metrów!
Justyna, nadrobimyjusst, loret1, MoBo, Kazia, Phyllis, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
hej, hej,
Dzień Kobiet zobowiązuje, więc samych tłustych II kresek na teście życzę
i zapraszam na czerwoną koniczynę do picia
miłego dniaMoko, jusst, Storczyk31, MoBo, Dani, Kazia, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek drogie Kobiety i również dołączam się do życzeń - oby zielono i tłusto a potem nuuuudno było
Ktoś z kawką herbatką?
Muszę się pochwalić, że dzisiaj mi się tak miło rano zrobiło, po przebudzeniu mój powiedział: 'ciekawe jak tam jajka spały"
to było takie słodkie, w ustach faceta, który z wylewnością niewiele ma wspólnego)))
Moko, jusst, Eltasz, Storczyk31, MoBo, Dani, Kazia, She Wolf, Nickita, Ania1602 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyDobry wszystkim!
Jeju, jaki mam ładny wykresaż się rozmarzyłam
NIgdy nie mialam takiego ładnego! Więc chwilo trwaj!
Ale miałam sen! Śniło mi się, że... byłam w ciąży. Ale to jeszcze nic, pewnie nie raz Wam tak się śnilo, że slodko, milo i w ogóle. Mój sen byl trochę inny, mialam WSZYSTKIE ciążowe dolegliwości, bardzo odczuwalne w tym śnie: mdłości, przeraźliwe zimno, ból cycków, sraczka, bóle brzucha, zgaga... No sen malo przyjemny, ale jednak ciONzowy.
Nad ranem faktycznie obudzilam sie z bólem brzucha, dziwnym takim, cięzko powiedzieć skąd umiejscowionym.
Oczywiście od razu rano myśl: KUPIĆ TEST.
Ale chyba się nie poddam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 09:02
Storczyk31, Saramago, MoBo, Moko, Dani, Kazia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jusst pozytywne nastawienie przyciąga pozytywne wyniki
MoBo lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Storczyk, u mnie póki co w temacie dnia kobiet bidnie, więc chętnie się podłączę do Twoich czekoladek i kawki porannej
Jusst...trzymam kciuk !Storczyk31, jusst, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Ufff jestem siem zdyszalam, polecialam po wykresach ale dotrzec do wszystkich teraz to nielada wyczyn bo nas tu troche
Bry!
Jusst mi siem tez zdaje, ze u Ciebie jakos cIONzowo wygladaKciukam
Ja ide robic zielona herbate
Dzis bede rozkminiac moje maszyne, wrzuce skladniki, szybko zakne i ma byc chleb!
Aaaaaaaa i najlepszego babskiegomoj chlop nie zna tego swieta wiec swietowania nie bedzie
Jot, Moko, Saramago, Storczyk31, Dani, aszka, Kazia, She Wolf, Nickita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny