35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i życzenia marcowe składam drogie Koleżanki ♡♡♡
Jestem na oddziale i kocio kwiku dostaje. Na sali jestem sama, moja współlokatorka dziś na zabiegu. Ja nic nie będę wiedziała do obiadu czy jestem juz na jutro rozpisana. ... nudzi mi się
Dani, MoBo, aszka, Moko, She Wolf, Nickita, Jot lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Eltasz wrote:Witam i życzenia marcowe składam drogie Koleżanki ♡♡♡
Jestem na oddziale i kocio kwiku dostaje. Na sali jestem sama, moja współlokatorka dziś na zabiegu. Ja nic nie będę wiedziała do obiadu czy jestem juz na jutro rozpisana. ... nudzi mi się
Trzymaj sie Eltaszku. Będzie dobrzeEltasz, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyEltasz! Kciuki zaciśnięte. Dani, za Ciebie tez! MoBo mówi, że moje kciuki skuteczne, więc nic się nie martwić!
Toż to szok!!! Mój przyniósł mi kwiaty! Pierwszy raz na dzien kobiet w życiu! Szok nad szoki, date musze zapamiętać 08.03.2016.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 10:50
Storczyk31, Eltasz, Dani, MoBo, aszka, Moko, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:zauważyłam, że im mniej się na coś liczy i czeka, tym bardziej życie lubi zaskoczyć czymś przyjemnym, tak znienacka, po prostu, ot ...
dziwna prawidłowość!
No widzisz to chyba też tak jest z tymi niechcianymi ciążami nikt na nie nieczeka to somMoBo, aszka, Storczyk31, Moko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStorczyk31 wrote:a ! to rzeczywiście szkoda kota
sukienki w jakich kolorach ?
Kota to nie szkoda, tylko ja później musze sprzatac resztkiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 12:09
Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziekuje za zyczenia, moj nie zna tego swieta, wiec zyczenia od mamy tylko dostalam i od Was, no i na fejsie
Spelnienia kobiecych marzen kochane!
Jusst pieknie wykres wyglada! Czekam na zielonego kropka Twojego
Eltaszku trzymaj sie! Mam nadzieje ze szybko dojdzie do zabiegu i szybko stamtad wyjdziesz.
Ja jutro jade do szpitala i jutro wieczor mam tez stamtad wyjsc, taka paro godzinna narkoza tylko. Histeroskopia jest przez pochwe, nie brzuch, wiec to lzejszy zabieg niz laparoskopia. Ale i tak cykam sie troche bo to moja pierwsze w zyciu narkoza bedzie.
Saramago mam nadzieje ze zarodki slodko spaly i dzis sa w swietnej formie.
Pieknego dnia laski!
Storczyk31, padington, MoBo, Kazia, She Wolf, aszka, jusst, Saramago, Jot lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b447c5753c7.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fcad86d424d.jpg
niech i Wam pachną! najlepszego Kobietki!Kazia, padington, Moko, She Wolf, aszka, jusst, MoBo, Jot, Storczyk31, Phyllis, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
To ja się pochwalę, że też już dostałam, od taty czekoladki, od kolegów w pracy piękny bukiet, no to czekam tylko jeszcze na mojego:) Ma przyjechać po mnie do pracy i jedziemy na obiad.
Storczyku, Ty farciaro, ja też już chcę iść!
Eltasz, trzymam kciuki, bo rozumiem, że zabieg będziesz miała, tylko czekasz na swoją kolej?
Dani, będzie dobrze jutro:) Będziesz miała to już z głowy i nic juz nie stanie na drodze do zielonego kropka:)She Wolf, aszka, MoBo, Jot, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
Spelnienia najskrytszych marzen kochane Kobietki
Niech za rok, w kolejne nasze swieto, kazda z nas tuli juz w ramionach dzieciatko :*
Moj tez tego swieta nie znal, ale juz poznal i jak zapomni o kwiatkach to pozalujeEltasz, aszka, Moko, jusst, Nickita, MoBo, Jot, Storczyk31, Phyllis, Dani lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:biedny
A tam biedny od razu. Raz na rok moze sie troche postaracjusst, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty