35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
padington wrote:To i ja sie pochwalę w pracy panie dostały od Panów po czekoladce z WEDELA i po pieknej różycze, ale za dużo nas żeby miały my iść do domu wcześniej
no to ja też się pochwalę. Kolega, z którym siedzę w pokoju: ubrał różową koszulkę, zapalił różową pachnącą świeczkę, zrobił piszingera i dał różowego tulipanaMoBo, Moko, Jot, jusst, aszka, Dani, Storczyk31 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Nickita wrote:jakbym nie wiedziała ze to święto kobiet to bym pomyślała że smali do Ciebie ostro cholewki
hihih no może to tak z boku wyglądać
uciekam do domku dziewczynki. BuzioleMoBo, aszka lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
aszka wrote:Jot ktory u Ciebie juz tydzien?
Na kiedy masz termin?
chyba 24przestałam już to kontrolować (od jakiegoś 18 straciłam rachubę)
. Odkąd wróciłam do świata żywych, swoich aktywności zawodowych i prywatnych czas mi leci jak szalony i liczę pełne miesiące
. Więc jestem w 6-tym
.
Termin mam na początek lipca...więc jeszcze trochę...MoBo, Nickita, jusst, aszka, Dani, Moko, Kazia, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jot wrote:chyba 24
przestałam już to kontrolować (od jakiegoś 18 straciłam rachubę)
. Odkąd wróciłam do świata żywych, swoich aktywności zawodowych i prywatnych czas mi leci jak szalony i liczę pełne miesiące
. Więc jestem w 6-tym
.
Termin mam na początek lipca...więc jeszcze trochę...
PieknieStorczyk31 lubi tę wiadomość
-
nasi firmowi mężczyźni podarowali nam po czekoladzie Ritter Sport - skoro sport, to tylko samo zdrowie
Dani i Eltasz, trzymam kciuki za zabiegi
jusst, wykres 1 klasa, przyjemnie się nim pozachwycać
Jot, fajny masz termin - początek lipca
pamiętam, że jak zaszłam w ciążę, którą straciłam, to bardzo ucieszyłam się, że tp przypadał na początek czerwca - teraz po roku starań nie mam już preferencji co do terminu, może być nawet listopadDani, padington, Storczyk31, Eltasz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:Zachwycać to się można wykresem Moko
Moim JESZCZE nieAle wcześniej nigdy nie miałam takiego ładnego
wykresem Moko cały czas się zachwycam
Twoim też, a będę jeszcze bardziej, kiedy się na nim zazieleni
Moko, Nickita, MoBo, jusst lubią tę wiadomość
-
Nickita, a napisz coś więcej - jak długo się staraliście o dziecko, co w końcu pomogło itd. My tu spragnione takich informacji
MoBo, jusst lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhyllis wrote:jusst, w zasadzie to mogłabyś jutro testować
to co?
zresztą uprzedzona jestem do testowania w 12 dniu, Moko wtedy miala cien cienia cienia i żłowała tego testowania. A ja staram się uczyć na błędach, nawet nie swoich
Ale może jutro kupię i zatestuję w 13 lub 14 dpo. Zawsze fl mam bite 14 dni.Phyllis, Saramago lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:NIe mam testu
zresztą uprzedzona jestem do testowania w 12 dniu, Moko wtedy miala cien cienia cienia i żłowała tego testowania. A ja staram się uczyć na błędach, nawet nie swoich
Ale może jutro kupię i zatestuję w 13 lub 14 dpo. Zawsze fl mam bite 14 dni.
w każdym razie trzymam kciuki -
Nickita wrote:staraliśmy sie ze 3 lata
różnych rzeczy próbowałam ze stawaniem na głowie włącznie;)
udało się w takim bardziej olewczym okresie...
czyli jednak sprawdza się teoria, że jak sobie odpuszczamy, to się udajeStorczyk31 lubi tę wiadomość
-
jusst wrote:NIe mam testu
Ale może jutro kupię i zatestuję w 13 lub 14 dpo. Zawsze fl mam bite 14 dni.My tu wszystkie rozemocjonowane i czekamy na zielonego kropka. Mimo to, wiem o co chodzi, że nie chcesz się nakręcać itd. ale wykresik masz naprawdę obiecujący:) A jakieś objawy masz?
jusst lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoko wrote:Ale jesteś
My tu wszystkie rozemocjonowane i czekamy na zielonego kropka. Mimo to, wiem o co chodzi, że nie chcesz się nakręcać itd. ale wykresik masz naprawdę obiecujący:) A jakieś objawy masz?
Jak se wmówię to pewnie, że mam
Ale staram się nie wmawiać.
zaobserwowano:
dziwny bol brzucha, inny niż na okres, nie jajnik... jakos tak dziwnie pobolewa... nietypowy posmak w ustach... pryyyyyyszcze.
Testu nie robię, bo boję się rozczarowania... A tak, jak w zegarku będzie w te albo we wte w sobotę rano.
Do tego czasu wierzę, żem w ciąży!
Nickita, Kibice! Dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 20:58
Nickita, Dani lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:moko jak se wmówię to pewnie, że mam
Ale staram się nie wmawiać.
zaobserwowano:
dziwny bol brzucha, inny niż na okres, nie jajnik... jakos tak dziwnie pobolewa... nietypowy posmak w ustach... pryyyyyyszcze.jusst, Nickita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoko wrote:Toż to ciONża! Ja też miałam dziwny ból brzucha, niby na okres, a jednak inny, oprócz tego wrażliwe piersi i jeszcze mocniej sutki, no i też dziwny posmak w ustach jakby takiej goryczy- choć tu mogła być wina leków. Wypryski też się jakieś pojawiły.