35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dani cudownie, że masz już to za sobą, teraz na pewno szybko Ci się uda. Eltasz jutro Twoja kolej, trzymam kciuki za Ciebie. Saramago odpoczywaj, relaksuj się, bo od piątku będziesz w ciąży, tak że wiesz, to Twoje ostatnie chwile wolności
Ja też mam dziś, zły humor w dużej części pewnio to zasługa porannego testu, wiem, że myślicie, że to za wcześnie ale ja wiem, że już po zawodach. Jutro zgodnie z zaleceniem lekarza idę na betę, żeby odstawić Duphaston ale to tylko formalność.Dani lubi tę wiadomość
-
Dziekuje kochane!
Eltaszka Ty jutro dopiero? Oj, to sobie polezysz w szpitalnym pokoju, biedaczko, bo pamietam ze od wczoraj tam jestes? A czemu tak dlugo to trwa? Mam nadzieje ze towarzystwo w pokoju masz spoko. To fajnie ze ci jakiegos dropsa dali, jak juz tam jestes tak dlugo to cos Ci sie nalezy. Moge sobie wyobrazic ze takie lezenie caly dzien to trudna sprawa. A TV przy lozko nie masz?
Ja bylam w fajnym, prywatnym szpitalu, tam wszystko bardzo przyjemnie, slicznie, kolorowo, wygodnie, private TV przy lozko i super opieka. Lezalam na takim extra lozku, co po bokach mial rozne przyciski i moglam sobie naciskac i albo nogi mi szly do gory albo glowa, albo cale lozko w dol, gore, bok i sobie robilam karuzeleI co najwazniejsze nie musialam na nic dlugo czekac. Raz ciach i po zabiegu.
Chyba zaraz pojde spac bo caly czas czuje sie taka senna.jusst, Kazia lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Kazia testowalas dzis rano? Ach to przykro mi bardzo ze negatyw
(((( Ale moze rzeczywiscie za wczesnie jednak?
Kazia lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Kochana ja tu od poniedziałku jestem i powiem Ci jedna katastrofa. TV brak radia nie ma ale korzystam z tego z tel. WiFi brak lecę na moim komórkowym Towarzystwo takie ze fajna dziewczyna ale jak doprowadziłam męża o 19:30 to koleżanka juz w pokoju spała ...
Pokój czysty , niestety łóżka średnio wygodne - A szpital uniwersytecki. .jedzenie paskudne. ..zresztą co ja tu jem
Moko lubi tę wiadomość
Eltasz
-
Eltasz, trzymam kciuki za jutro - oby wszystko poszło jak z płatka
Kazia, wg mnie test odrobinę za wcześnie, więc nie skreślaj jeszcze tego cyklu
Saramago, współczuję problemów kręgosłupem - odpoczywaj
skoro o odpoczynku mowa, to chyba idę spać - ciężki mam tydzień w pracy i o 5 rano trzeba jednak wstać...
dobrej nocy dla wszystkichMoko, Kazia lubią tę wiadomość
-
Eltasz wrote:Kochana ja tu od poniedziałku jestem i powiem Ci jedna katastrofa. TV brak radia nie ma ale korzystam z tego z tel. WiFi brak lecę na moim komórkowym Towarzystwo takie ze fajna dziewczyna ale jak doprowadziłam męża o 19:30 to koleżanka juz w pokoju spała ...
Pokój czysty , niestety łóżka średnio wygodne - A szpital uniwersytecki. .jedzenie paskudne. ..zresztą co ja tu jem -
To ja hurtowo:
Loret- ja Cię jutro przepytam czy obdzwoniłaś te laboratoria haha
Justin- miłego relaksiku nad morzem i owocnego rzecz jasna- zazdroszczę!
Kazia- ściskam Cię mocno i mimo wszystko dalej trzymam kciukasy
Jusst- ja już Cię nie chcę nakręcać, ale przecież ja tak samo myślałam, że przeziębiłam pęcherz w szczęśliwym cyklu, dlatego zrobiłam test, bo chciałam furaginę wziąć, wyszedł wtedy jeszcze negatyw, to się leczyłam. To może jak i tak się jutro badasz, to zrób też betę po prostu?
Dani- super, że jesteś już zreperowana, teraz tylko odpoczywaj i nie szalej, a potem to wiadomo- cionż nam:)
Eltasz- jeszcze tylko jutro i też będziesz miała z głowy. Trzymam kciuki;)
Dobrej nocy wszystkim:)
p.s. ja chyba też jutro lub w pt. powtórzę betę i progesteron, bo normalnie wychodzę z siebie w oczekiwaniu na tą wizytę i usg. Ale żeby nie było, że nie walczę ze stresem, zakupiłam 2 książki, jedną ciążową, drugą o wspinaczce na Everest żeby zając myśli, a na odstresowanie kupiłam kolorowanki dla dorosłych i maluję sobie wzorki- polecam:)Kazia, jusst, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoko wrote:
Jusst- ja już Cię nie chcę nakręcać, ale przecież ja tak samo myślałam, że przeziębiłam pęcherz w szczęśliwym cyklu, dlatego zrobiłam test, bo chciałam furaginę wziąć, wyszedł wtedy jeszcze negatyw, to się leczyłam. To może jak i tak się jutro badasz, to zrób też betę po prostu?
Faktycznie tak było! Już pamiętam. Co do tej bety, to rozważam... Zobaczę jutro jak mi się zachce... zdecyduję w labie. -
nick nieaktualnyDzien doberek!
Temperatura wzrosła. Od razu humor lepszy!!
Niczym nie częstuje, ani kawka śni herbatka nawet bo na czczo muszę badania robic.
Jeju ale emocje
moze faktycznie od razu zrobie betę? Zdecyduje na miejscuEltasz, pierwiastka, MoBo, Jastin76, Moko, Saramago lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Dzien doberek!
Temperatura wzrosła. Od razu humor lepszy!!
Niczym nie częstuje, ani kawka śni herbatka nawet bo na czczo muszę badania robic.
Jeju ale emocje
moze faktycznie od razu zrobie betę? Zdecyduje na miejscu
Nam mogłaś zrobić kawkę albo herbatkę my na badania nie idziemy, kciukaski za tą beteWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 07:57
Eltasz, pierwiastka, Jastin76, Moko lubią tę wiadomość
-
dzień
jaki to jeszcze nie wiem bo czuję się jakby mnie słoń przeleciał
wczoraj po zajęciach padłam jak kawka, chuop odmówił współpracy bo mówi że zbiera armię na poniedziałkowe badanie, bardzo się tym widzę przejmuje więc mu odpuściłam
kawy???
mam z imbirem, cynamonem i miodem bo coś mnie gardło pobolewa
Eltasz, Jastin76, Moko, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Eltasz, kciuki za zabieg!
Jusst, kciuki za badania
Dani, super wieści!
Saramago, obgryzam za Ciebie paznokciekciuki
MoBo, jak humor dziś? lepiej?jusst, Eltasz, Jastin76, Saramago, Nickita lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
jusst wrote:Ale on wie ze abstynencja ni mniej ni wiecej niż 4-5 dni? Wpisujecie sie? My juz jutro badanie. Ale widac, ze stres jest
nawet jakies wyjazdy służbowe odmówił bo badanie ma, hehheDani, Nickita lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEltaszku o ktorej zabieg? Bo kciukami chcem!!!
A w ogole to wczoraj wieczorem lekko zaczęłam sie w stopę. A krew jak z dzika waliła... Plater zakrwawiony masakra. Jeszcze leci. Dziwna sprawa.
Jeju ale głodna jestem!! Zaro wychodzę krwi upuszczać. Ciekawe czy ze stopy moze byc skoro sama sikapierwiastka, Jastin76 lubią tę wiadomość