35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoko wrote:No to jak sikasz już do tego sterylnego pojemniczka, to co Ci zależy pipetką pobrać 3 kropelki?
A jaki test kupiłaś? Jest taki test pink- super czuły (czułość 10 mIU/ml, jest trochę droższy od tego standardowego, no, ale wiesz:)Nickita lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:Przepis byl taki:
- 310 ml mleka (badz weganskiego) ja mialam kokosowo- ryzowe
- 2 jajka
- 6 lyzek oliwy z oliwek
- 1 lyzeczka soli
- 2 lyki cukru
- 450 gr maki (mnie sie udalo kupic jakis mix z 3ch mak)
- instant drozdze (jedna torebka)
Nastawilam na 9 (gluten) i 750g wagi. Jak zapipczalo dodalam slonecznik/czarny sezam i siemie lniane.
Wysle Ci pozniej zdjecie jak wyglada w srodku.
-
jusst wrote:No wlasnie mam 10 mIU/ml, ale strumieniowy. A pojemniczek jeden. No nie ogarnę dwoma strumieniami sikać
Dobra, już dobra, poddaję się
loret1 lubi tę wiadomość
-
Moko wrote:hmmmmmmmm.... a byliście już w jakiejś klinice?
Hmmm...No wlasnie dzis caly dzien chodze nakrecona bo mam w glowie tel do lekarki, u ktorej bylam w sierpniu i mam cala liste badan do zrobienia i tak sama nie wiem co chce... Ona raczej zalozyla, ze u mne moze kulec rezerwa i dala suplementy, cwiczyc kazala i diete dala a ja tak sobie liczylam na ten cud ze sie zdarzy a tu psikus i chyba trzeba bedzie jednak cos konkretnej zadzialac, ale czuje sie ostatnio jakby ktos mi prawie cala energie wyssal...
A troche tez przeraza mnie ten uciekajacy czas...
Troche marudze wybaczcie
Nickita lubi tę wiadomość
loret1 -
nick nieaktualnyNickita wrote:do pojemniczka sika sie ze środkowego strumienia
wiec na ciążowy możesz zebrać pierwszy i ostatni strumień
Hehe. Wiem. Ale mam jeden pojemniczek. Wiec jak? Prawa ręka test siiiik, potem lewa kubeczek siiiik, a potem znowu prawa test siik. Nie ogarnę! Obsikam sie
Ze spokojem pojutrze!! Jak bedzie hcg to tym bardziej dzien pozniej bedzie go wiecej.
She Wolf, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNickita wrote:ja od siebie polecam bobotest i facelle, oba w rossmanie, facelle zawsze, bobotest nie zawsze leży
Na facelle sikalam, na bobo tez. Ale wadliwe były. Jedna kreskę pokazywały.
Teraz mam z apteki doz. Ichne, kiedyśmy tez na nie sikalam z marnym skutkiem. Ale maja czułość 10, wiec ok
Nickita lubi tę wiadomość
-
loret1 wrote:Hmmm...No wlasnie dzis caly dzien chodze nakrecona bo mam w glowie tel do lekarki, u ktorej bylam w sierpniu i mam cala liste badan do zrobienia i tak sama nie wiem co chce... Ona raczej zalozyla, ze u mne moze kulec rezerwa i dala suplementy, cwiczyc kazala i diete dala a ja tak sobie liczylam na ten cud ze sie zdarzy a tu psikus i chyba trzeba bedzie jednak cos konkretnej zadzialac, ale czuje sie ostatnio jakby ktos mi prawie cala energie wyssal...
A troche tez przeraza mnie ten uciekajacy czas...
Troche marudze wybaczcie
Jak Ci chodzi po glowie to dzwon bo Ci nie da spokojuMoko lubi tę wiadomość
-
Loret, a ta lekarka pracuje w klinice czy to normalna ginka?25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
jusst wrote:Ej, mam jeszcze kolejny problem.
Wlaśnie poczulam jakby moje zapalenia pęcherza powróciło..
I co? Iść jutro na to badanie moczu? Czy przełożyć? Czy właśnie iść z takim jakby zapaleniem, przynajmniej moze skuteczniej wyleczą?
Co robić, jak żyć?
Rób kobieto to co zaplanowane i nie wymyślaj, bo pancem pogrożem.MoBo, jusst lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny